- Reaction score
- 81
Μια εξαιρετική ελληνική προσπάθεια από την ιστορική για τους παλιούς του χώρου roister.Τι ηχεια ειναι αυτά της Rois Acoustics??
Last edited by a moderator:
Μια εξαιρετική ελληνική προσπάθεια από την ιστορική για τους παλιούς του χώρου roister.Τι ηχεια ειναι αυτά της Rois Acoustics??
Τελείωσε η σύσκεψηΣωστές θέσεις, ναι.
Στα υπόλοιπα...
Πάλι κάνεις λάθος.
Αλήθεια..
Τον ήχο της απολύτως κορυφαίας ακουστικής βελτίωσης που μπορείς να έχεις με καλώδια της νόρντοστ ή οποιασδήποτε άλλης φίρμας, ομοίως τον αγοράζεις σε ενεργό μόνιτορ με 300ε το ζεύγος και είναι σίγουρο οτι θα παίζει και καλύτερα, γιατί σα το "μη καλώδιο" δεν υπάρχει καλώδιο.Τον ήχο των elac στην έκθεση τον αγοράζεις σε ενεργό μόνιτορ με 300ε το ζεύγος και ίσως να παίζει και καλύτερα.
Κορυφαία στιγμή της έκθεσης όταν κατά την παρουσίαση των κυτίων γείωσης, καλωδίων κλπ της Nordost και ενώ προσπαθούσαμε να αντιληφθούμε τις ακουστικές βελτιώσεις που αυτά επιφέρουν
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Τα ενεργά ηχεία είναι μεν ενεργά, αλλά πρωτίστως είναι ηχεία και υπόκειται στους περιορισμούς απόδοσης που έχει κάθε ηχείο (σχεδιασμός καμπίνας, ποιότητα μεγαφώνων, κ.λ.π, κ.λ.π). Άν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα πέρναμε όλοι ενεργά με 800-1000 ευρώ που θα παίζαν καλύτερα και από τα Kii ή τα Grimm. Αλλά δυστυχώς τα φτηνά ενεργά, είναι φτηνά ενεργά....Τον ήχο των elac στην έκθεση τον αγοράζεις σε ενεργό μόνιτορ με 300ε το ζεύγος και ίσως να παίζει και καλύτερα.
Κορυφαία στιγμή της έκθεσης όταν κατά την παρουσίαση των κυτίων γείωσης, καλωδίων κλπ της Nordost και ενώ προσπαθούσαμε να αντιληφθούμε τις ακουστικές βελτιώσεις που αυτά επιφέρουν, απο τον κάτω όροφο (η δίπλα δεν ξέρω) βάραγε τέρμα death metal με απίστευτο βόμβο. Hell yeah. High end.
Τουλάχιστον δεν θέλουν καλώδια ηχείων, και αν τους προσθέσεις οποιοδήποτε πανάκριβο καλώδιο ηχείων (πχ νόρντοστ) θα παίξουν χρειρότερα.Αλλά δυστυχώς τα φτηνά ενεργά, είναι φτηνά ενεργά....
Μακάρι να παίρνατε, καλύτερα θα έπαιζαν από συμβατικά παθητικά ηχεία με ενισχυτές μεγαλύτερου κόστους.Άν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα πέρναμε όλοι ενεργά με 800-1000 ευρώ που θα παίζαν καλύτερα και από τα Kii ή τα Grimm. Αλλά δυστυχώς τα φτηνά ενεργά, είναι φτηνά ενεργά....
Σωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησιμοποιώ ειδικά στηριχτήρια που στα δικά μου αυτιά κάνουν μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά ίδια, κι αυτά με τις καμπύλες ακουστότητας είναι υποκειμενικά.και πιθανώς υποστηρικτικών καλωδίων.
Αρα συμφωνουμε!Μακάρι να παίρνατε, καλύτερα θα έπαιζαν από συμβατικά παθητικά ηχεία με ενισχυτές μεγαλύτερου κόστους.
Από τα Kii ή τα Grimm δεν θα έπαιζαν καλύτερα όμως.
Σωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησιμοποιώ ειδικά στηριχτήρια που στα δικά μου αυτιά κάνουν μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά ίδια, κι αυτά με τις καμπύλες ακουστότητας είναι υποκειμενικά.
View attachment 111369
Ξέρουμε μοντέλο χαρακτηριστικά , τιμη ρώτησε κανεις η μπα....Άκουσες τα ενεργά της Elac???
Τι ηχεια ειναι αυτά της Rois Acoustics??
Στο βάζο μέσα σκάγια με άμμο έχεις; Αυτά κάνουν την διαφορά στη στήριξη; Το χαμηλό σφίγγει;Σωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησιμοποιώ ειδικά στηριχτήρια που στα δικά μου αυτιά κάνουν μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά ίδια, κι αυτά με τις καμπύλες ακουστότητας είναι υποκειμενικά.
Καλά δεν είπα οτι αγόρασα, ομιλία είχε ο άνθρωπος, κάθησα να την ακούσω (την ομιλία). Εχει γράψει και pdf νομίζω. Αν έχω ή θα πάρω nordost? Hell no. Με τα ίδια λ7 προτιμώ να αγοράσω καινούρια ηχεία.Τον ήχο της απολύτως κορυφαίας ακουστικής βελτίωσης που μπορείς να έχεις με καλώδια της νόρντοστ ή οποιασδήποτε άλλης φίρμας, ομοίως τον αγοράζεις σε ενεργό μόνιτορ με 300ε το ζεύγος και είναι σίγουρο οτι θα παίζει και καλύτερα, γιατί σα το "μη καλώδιο" δεν υπάρχει καλώδιο.
Αλλά ενώ αυτά είναι γνωστά, συνεχίζει η ακρόαση καλωδίων. Hell yeah. High end.
Τονίζω ότι μίλησα για τον ήχο των elac στην έκθεση που άρεσε σε κάποιους. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου η μουσική όπως την έπαιζαν τα kii στην έκθεση πάλι, ούτε φέτος, ούτε και πέρισυ.Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Τα ενεργά ηχεία είναι μεν ενεργά, αλλά πρωτίστως είναι ηχεία και υπόκειται στους περιορισμούς απόδοσης που έχει κάθε ηχείο (σχεδιασμός καμπίνας, ποιότητα μεγαφώνων, κ.λ.π, κ.λ.π). Άν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα πέρναμε όλοι ενεργά με 800-1000 ευρώ που θα παίζαν καλύτερα και από τα Kii ή τα Grimm. Αλλά δυστυχώς τα φτηνά ενεργά, είναι φτηνά ενεργά....
εγω παλι διαβασα σειχτηρικια και λεω να ενας ακομη χριστιανος που ριχνει 5-6 μπινελικια και ερχονται ολα στη θεση τουςΣωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησιμοποιώ ειδικά στηριχτήρια που στα δικά μου αυτιά κάνουν μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά ίδια, κι αυτά με τις καμπύλες ακουστότητας είναι υποκειμενικά.
Έχει 1480 γραμμάρια* Atabites τσ' Ατακάμας το καθένα. Το χαμηλό μεταμορφώνεται και αποκτά ωθόριτυ, οι υψηλές αερίζονται και καθαρίζουν, ο ρυθμός βελτιώνεται σε τέτοιο βαθμό που αρχίζεις να χτυπάς το γόνατο με το χέρι.Στο βάζο μέσα σκάγια με άμμο έχεις; Αυτά κάνουν την διαφορά στη στήριξη; Το χαμηλό σφίγγει;
Έχω καθαρίστρια σήμερα. Πέμπτη, όλοι το ξέρουν.Τα βάζα με τη ρίγανη τα καταλαβαίνω, όμως τα μαξιλάρια στο κεντρικό με μπερδεύει λίγο.
Στρουμφοχαιεντά, το συστημα των καλωδιων σας ειναι ελλιπες. Απ' ό,τι βλεπω τα καλωδια δεν κανουν ημιτόνιο, επομένως εχουν κόκκο. Και φυσικά, ουτε λόγος για στρωτηριο καλωδιων που ειμαι απολυτα σιγουρη πως δεν εχουν εισαχθει. Λιγη ντροπη θα ελεγα...διαχειρίζεστε και φόρουμ higher-end.Σωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησιμοποιώ ειδικά στηριχτήρια που στα δικά μου αυτιά κάνουν μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά ίδια, κι αυτά με τις καμπύλες ακουστότητας είναι υποκειμενικά.
View attachment 111369
[DOUBLEPOST=1543502090][/DOUBLEPOST]Γιατί δεν είναι όλα τα αυτιά ίδια, κι αυτά με τις καμπύλες ακουστότητας είναι υποκειμενικά.
[DOUBLEPOST=1543502637][/DOUBLEPOST]κυριε ζιζικ μπορω να σας χαρισω spesial στηριχτηρια πορσελανης του οτε που ειχε στης κολονεςΣωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησιμοποιώ ειδικά στηριχQUOTE="Zizik, post: 2366841, member: 9631"]Σωστά έγραψες πιθανώς, γιατί χρησαυτιά κάνουν μεγάλη διαφορά προς το καλύτερ
Έχω καθαρίστρια σήμερα. Πέμπτη, όλοι το ξέρουν.