Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Είναι για την έξοδο ακουστικών 2.5 balanced,που έχουν κάποια φορητά media players.2.5 trrs balanced
Τι σημαίνει αυτό?
Αν ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο που μπορείς να θυμηθείς,θα με διευκολυνεις.Αν όχι ,θα ψαχτώ μόνος μου.Ευχαριστώ ,έτσι κι αλλιώς.Δεν ξέρω αν θα βρεις έτοιμα καλώδια, αλλά επειδή πρόσφατα κινήθηκα σε αυτά τα μονοπάτια, μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν υλικά σε καταστήματα κοντά στα Εξάρχεια που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου με αστείο κόστος. Φαντάσου, το πιο ακριβό πράγμα σε αυτά που πήρα εγώ ήταν το καλώδιο mogami star quad με 5κάτι ευρώ το μέτρο.
Σ' ευχαριστώ πολύ.Αρχίζω από αύριο το ψάξιμο!Στον οδό Τζώρτζ είναι ένα υπόγειο που έχει το MOGAMI (Unison audiostore - gpanagopoulos, Τζώρτζ 3 Πλ., Kaniggos, Αθήνα - Εξάρχεια).
Στο Φανό στη Σολωμού 39, Αθήνα 106 82, θα βρεις βύσματα, φτηνό καλώδιο (όχι και τόσο καλή ποιότητα κατασκευής για τα δικά μου δεδομένα).
Στο Bon Studio (Ζαΐμη 6, Αθήνα 106 83) θα βρεις καλώδια Belden μικροφώνου (κατάλληλα για τη δουλειά που τα θέλεις).
Πάρε τα καταστήματα σβάρνα και ψώνισε! Θεωρώ ότι η μετατροπή των ακουστικών σε balanced, όταν έχεις τέτοια πηγή, είναι must! (Και της μόδας θα πρόσθετα)
Έγινε,θα ενημερώσω.Στείλε κάνα μήνυμα όταν σκάσεις κέντρο, κοντά στο Bon Studio δουλεύω.
Είναι σαν το trrrs αλλά με ένα r λιγότερο.2.5 trrs balanced
Τι σημαίνει αυτό?
Τέτοιο έχω και εγώ για τα 650,στα άλλα κολλάμε.
Μόνο στο bon δεν πήγα,γιατί είχε κλείσει στις 5.Δεν είχαν αυτό το βύσμα τα καταστήματα που σου πρότεινα; Ρωτάω για να μην πάω πάλι ο ίδιος τη Δευτέρα.
Χειροποίητο θα το κάνουμε, έτοιμο δε νομίζω να βρεις.
Αυτό είναι το θέμα,δεν ήταν trrs,λογικά ήταν το απλό,το ίδιο σχεδόν έχω και για κάτι φθηνά inear με μικρόφωνο που έχω,για αυτό δεν το κοίταξα καν.Βύσμα trrs που δεν είχε 4 επαφές για κόλλημα; Γίνεται; Το ξεβίδωσες να δεις μέσα;
Μου είπε πως είναι από τα καλύτερα.Αυτό είναι το θέμα,δεν ήταν trrs,λογικά ήταν το απλό,το ίδιο σχεδόν έχω και για κάτι φθηνά inear με μικρόφωνο που έχω,για αυτό δεν το κοίταξα καν.
[DOUBLEPOST=1543688985][/DOUBLEPOST]Σε άλλο σάιτ κάποιος μου έστειλε αυτό
https://doublehelixcables.com/product/eidolic-compact-2-5mm-4-pole-trrs-plug/