Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.027
Σύμπηκτου Δίσκου.Μίλα ξεκάθαρα...Γιαgonis.Τί πάει να πει transport;;; Μήπως...
Περιστρεφόμενο έδρανο ανάγνωσης...ασημένιου δισκακίου;
Μίλα ξεκάθαρα...Γιαgonis.Τί πάει να πει transport;;; Μήπως...
Περιστρεφόμενο έδρανο ανάγνωσης...ασημένιου δισκακίου;
Kαλό,αλλά όοoχι μόνο.Έχουν κυκλοφορήσει και...Universal Transport.Σύμπηκτου Δίσκου.
...
Τα καλά τα player της περασμένης 20ετιας και δώθε ήταν πολυόροφα,χωριστά dac,transport,ρολόγια κ.α.
Όσο πιο πολλούς ορόφους τόσο καλύτερα έπαιζε.
Θυμάμαι ένα dcs ήταν 4οροφο μόνο το dac ,μαγεία.
Στοπ (hiend) για πόρτα?
Στοπ (hiend) για πόρτα?
Η παδοχη αυτη σε τιμα ιδιαιτερως,αρκει να μην συνεχισεις να εισαι .Τελικα, δεν πρεπει να υπαρχουν πιο βλακες απο εμας τους χαιενταδες! Και μετα σου λενε οτι οι κυνηγοι κι οι ψαραδες εναι οι μεγαλυτεροι ψευτες. Τουλαχιστον σ' αυτους το ψεμα ειναι στα λογια αλλά στο χαιεντ το ψεμα αποκτά μαζα ρε παιδι μου. Κατι σαν...transrotor με τεσσερις βραχιονες ενα πραμα...
Γεγονός...Αφού θα αρκούσαν μόνο...δύο.Τελικα, δεν πρεπει να υπαρχουν πιο βλακες απο εμας τους χαιενταδες! Και μετα σου λενε οτι οι κυνηγοι κι οι ψαραδες εναι οι μεγαλυτεροι ψευτες. Τουλαχιστον σ' αυτους το ψεμα ειναι στα λογια αλλά στο χαιεντ το ψεμα αποκτά μαζα ρε παιδι μου. Κατι σαν...transrotor με τεσσερις βραχιονες ενα πραμα...
audia flight
- πρίν 12 χρόνια περίπου , φίλος το αγοράζει για να αντικαταστήσει το micromega stage 3 που είχε , πριν πάει σε σύστημα full Naim που έχει τώρα . . . σε 3 ημέρες το βγάζει άχρηστο & το χαρίζει σέ άλλο άτομο της παρέας . . . ο δεύτερος με παίρνει τηλ για να μου πεί πως είναι απαράδεκτο και πως να περάσω από το σπίτι του να το ακούσω και εάν μου αρέσει να μου το χαρίσει . . . το ακούμε λοιπόν κόντρα σε ένα sony cdr w33 ή 66 ( δεν θυμάμαι ) . . . εκεί που ο Ιάπωνας ήταν πλήρης , flat & ''μαλακός'' , ο Γάλλος ήταν πολύ λαμπερός , αρκετά οξύς , χωρίς σώματα και λίγο μπάσο ( συγκριτικά πάντα ) . . .
. . . δεν μου αρέσει και τηλεφωνώ σε άλλον φίλο γιά να του το χαρίσουμε , ο οποίος όμως δεν ενδιαφέρθηκε ( ακόμα και σήμερα έχει μόνο πικάπ ). . . έτσι βρεθήκαμε με ένα player τότε αναφοράς με διθυραμβικές κριτικές να προσπαθούμε να το ξεφορτωθούμε & να μην μπορούμε . . . κατέληξε σε κάποιον άσχετο με το χόμπι απλά γιατί δεν είχε άλλο
Audio Aero Prima CD...audia flight
δεν θα συνεβαινε ομωε το ιδιο αν ηταν ενισχυτης..
...ω! δαιμων! .. ο δαιμων του (τυπο)γραφειου ! Θενξ Γκούρου!Audio Aero Prima CD...
..εάν χρησιμοποιούνταν ως transport, μόνο το αναγνωστικό του, και με coaxial σ' ένα dac; Μήπως θα άλλαζε κατι;
- πρίν 12 χρόνια περίπου , φίλος το αγοράζει για να αντικαταστήσει το micromega stage 3 που είχε , πριν πάει σε σύστημα full Naim που έχει τώρα . . . σε 3 ημέρες το βγάζει άχρηστο & το χαρίζει σέ άλλο άτομο της παρέας . . . ο δεύτερος με παίρνει τηλ για να μου πεί πως είναι απαράδεκτο και πως να περάσω από το σπίτι του να το ακούσω και εάν μου αρέσει να μου το χαρίσει . . . το ακούμε λοιπόν κόντρα σε ένα sony cdr w33 ή 66 ( δεν θυμάμαι ) . . . εκεί που ο Ιάπωνας ήταν πλήρης , flat & ''μαλακός'' , ο Γάλλος ήταν πολύ λαμπερός , αρκετά οξύς , χωρίς σώματα και λίγο μπάσο ( συγκριτικά πάντα ) . . .
. . . δεν μου αρέσει και τηλεφωνώ σε άλλον φίλο γιά να του το χαρίσουμε , ο οποίος όμως δεν ενδιαφέρθηκε ( ακόμα και σήμερα έχει μόνο πικάπ ). . . έτσι βρεθήκαμε με ένα player τότε αναφοράς με διθυραμβικές κριτικές να προσπαθούμε να το ξεφορτωθούμε & να μην μπορούμε . . . κατέληξε σε κάποιον άσχετο με το χόμπι απλά γιατί δεν είχε άλλο
- φυσικά και θα άλλαζε, αλλά υποτίθεται πως ακούγαμε ένα "εκπληκτικό" player από μόνο του,,, και απογοητευθηκαμε..εάν χρησιμοποιούνταν ως transport, μόνο το αναγνωστικό του, και με coaxial σ' ένα dac; Μήπως θα άλλαζε κατι;