Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.745
Έλληνας αγοραστής απ το σκρουτζ...

Επικερδές επάγγελμα το εμπόριο ναρκωτικών.
Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να έχεις τα λεφτά σου στην τράπεζα και αναγκάζεσαι να τα φυλάς σε αποθήκες.
Αλλά συμβαίνουν και ατυχήματα όπως μια φωτιά!
Δεν είναι μακεδονικός, ούτε το κουλούρι είναι Θεσσαλονίκης, ούτε ο καφές ελληνικός.Και πως θα λέμε τον χαλβά ; μακεδονικό ή χαλβά του μπακάλη;
Είναι φτιαγμένα από χαρτί και καίγονται μια χαρά.Μιχάλη,πίστευα πως τα γνήσια χαρτονομίσματα δεν καίγονται.Δεν έκανα όμως και επισταμένη έρευνα....
Είναι φτιαγμένα από χαρτί και καίγονται μια χαρά.
Όπως και τα πλοία είναι φτιαγμένα από σίδερο και βυθίζονται.
Έχω δει φωτιά να καίγεται.Δεν υπαρχει στο συμπαν κατι που να μην καιγεται. Απλως, καθε υλικο εχει τη θερμοκρασια που λιωνει. Ακομα και η φωτια μπορει να ''καει'' με καταλληλη θερμοκρασια...![]()
εγώ από όλο τον πρόλογο κατάλαβα ότι η γειτόνισσα είναι μπάζο...Επιστρέφοντας απ' το περπάτημα με τα σκυλάκια συναντώ νεαρή γειτόνισσα που παλεύει με τα καλώδια του πόλου στο βρωμερό diesel Panda της. Τα εργαλεία είναι πεταμένα στις λάσπες δίπλα στο αυτοκίνητο.
Τη χαιρετώ, της λέω οτι ξεβιδώνει λάθος καλώδιο, ντρέπομαι να την αφήσω έτσι και αποφασίζω να τη βοηθήσω.
Λύνω πόλο που της είπε απο το τηλέφωνο ο μηχανικός λες και θα κάνει reset, πάω να τον ξαναβάλω και δεν σφίγγει με τίποτα με τα διαλυμένα (και λασπωμένα) κλειδιά.
Φεύγω, έρχομαι σπίτι, απολυμαίνομαι απο το βρωμοπετρέλαιο με τριπλά σαπούνια και καυτά νερά (think Jack @ As Good As It Gets) και εδώ και μια ώρα σκέφτομαι συνεχώς την χαλαρή βίδα. Να πάω να τη σφίξω με τα τέλεια και πεντακάθαρα Facom κλειδιά μου; Θα λερωθούν και θα φανεί πόσο γκάουλας είμαι.
Να ξεχάσω τη βίδα; Δεν μπορώ.
Δεν ξέρω τι να κάνω.![]()