Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.697
Μου αρκεί που είδα τον Κυνόδοντα, ευχαριστώ πολύ δεν θα ξαναπάρω.
Εκτός και αν γυρίσει κάποιο της Marvel
9-/10Green Book, 9,5/10
Κατ αρχάς η ευνοούμενη είναι παραγωγή της fox οπότε το χρήμα ήρθε από εκεί,και λόγο της λεπτομέρειας του ίδιου αν κάνει παραγωγη σε sci fi θα είναι απίστευτη .Μου αρκεί που είδα τον Κυνόδοντα, ευχαριστώ πολύ δεν θα ξαναπάρω.
Συνηθωs,δεν βλεπω...........b-movies,αλλα.....,περασα πολυ ωραια,ανελπιστα καλο. 6.5/10
Ωραίο atmos. Τέλος. 6/106/5 γενικά, σε Atmos 8/10 σε μπάσο 10/10.
Πρώτη φοράάκουσαένιωσα τέτοιο μπάσο από το σύστημά μου
Καθόλου και δεν αντιλαμβάνομαι τον χαρακτηρισμό πεντάχρονων. Οπαδός δεν ήμουν ποτέ.Μαρβελακιας;
Ξέχασες το dark night. Πολλοί έλεγαν ότι πάει να τον χτυπήσει ως η καλύτερη dc ταινία.Καθόλου και δεν αντιλαμβάνομαι τον χαρακτηρισμό πεντάχρονων. Οπαδός δεν ήμουν ποτέ.
Οι DCEU ταινίες χαρακτηρίζονται απο ανισότητα και έλλειψη κατεύθυνσης, κάτι που δείχνουν οι βαθμολογίες.
Πολύ καλός ο Man of Steel
Μέτριο το Batman v Superman: Dawn of Justice
Αξιοπρεπές+ το Suicide Squad
Τέλεια η Wonder Woman
Αξιοπρεπές το Justice League
Πολύ μέτριο το Aquaman
Στο τέλος φυσικά ένα μόνο πράγμα έχει σημασία, το 1.142 billion εισπράξεων του Aquaman και τα σχεδόν 5 για όλες.
Βλέπω ταινίες. Δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ comic fanboy*, ούτε τα διάβαζα ιδιαίτερα.Ταινίες σούπερ ηρώων βλέπεις τι χαραχτηρισμους πενταχρονων λες και μυγιαζεσε;
Και βέβαια υπολογίζεται: DCEUΤη Super League τι την έβαλες στη λίστα; δε μετραει με τους μεμονωμένους συγκριτικά εντός της DC.
Συγκριτικά με τη Marvel μόνο με Avengers μπορεί να γίνει.
Αν και DC, η τριλογία δεν υπάγεται στο DC Extended Universe. Άσε που τότε θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε άλλες 15.Ξέχασες το dark night. Πολλοί έλεγαν ότι πάει να τον χτυπήσει ως η καλύτερη dc ταινία.
Δεν θα κάνω και υποκατηγορίες ανα universe στην συλλογήΒλέπω ταινίες. Δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ comic fanboy*, ούτε τα διάβαζα ιδιαίτερα.
Κρίνω όλες τις ταινίες σαν ταινίες, χωρίς κατηγοριοποίηση.
*Άντε, ήμουν λίγο fanboy των Ducks μέχρι τα 40 μου.
Και βέβαια υπολογίζεται: DCEU
Οι άλλοι τα χωρίζουν και σε phases, τόσα που είναι: MCU
Και αφού βάλαμε αυτούς, ας βάλουμε και τους τρίτους: X-Men
Οι οποίοι τρίτοι, της Fox, αγοράστηκαν απο τους δεύτερους και στο μέλλον θα έχουμε X-Avengers ή κάτι τέτοιο.
Αν και DC, η τριλογία δεν υπάγεται στο DC Extended Universe. Άσε που τότε θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε άλλες 15.
Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τις ταινίες του Nolan με τις μπουρδίτσες, όσο κι αν τις αγαπάμε. Πιπέρι.
Τα ίδια έλεγαν και για τον Cuaron μέχρι που φέτος έκανε την έκπληξη με το Roma.Δεν συμφωνω. Ο κυνοδοντας ειναι εξαιρετικο εργο αν το δεις δευτερη φορα με καθαρο μυαλο, δηλαδη του δωσεις αλλη μια ευκαιρια. Τα μηνυματα του δε, ειναι αμεσα και ευκολονοητα. Απλως, αυτο που με ενοχλει στον Λανθιμο ειναι η καθαρα χολιγουντιανη του νοοτροπια. Ειχε εξ' αρχης βαλει πλωρη για τη διακριση κι αυτο φανηκε αμεσως απο τις ακριβες παραγωγες, το διακεκριμενο καστ κτλ. που δεν αφηνε πλεον αμφιβολιες οτι στοχευει περισσοτερο στην προβολη και την καταξιωση από την καλλιτεχνικη δημιουργια και την εκφραση.
Ο Cuaron έφτιαξε το Children of Men το 2006.-Τα ίδια έλεγαν και για τον Cuaron μέχρι που φέτος έκανε την έκπληξη με το Roma.
Το gravity δε με ενθουσίασε καθόλου. Μια ταινία της σειράς θα το χαρακτήριζα στην καλυτερη...και το gravity
Αυτό ήταν ταινιαρα και απορώ ακόμα πως τα πήγε καλά στο ευρύ κοινό.Ο Cuaron έφτιαξε το Children of Men το 2006.-
Τέλος συγκρίσεων για σήμερα, τα ξαναλέμε σε λίγα χρόνια.