- Reaction score
- 80.468
ψυχολογικό είναι....Αφού θα ακούς μόνος σου, γιατί δεν βάζεις 100% στη θέση ακρόασης;
για να νομίζει ότι έχει κόσμο
ψυχολογικό είναι....Αφού θα ακούς μόνος σου, γιατί δεν βάζεις 100% στη θέση ακρόασης;
Για την επιλογή 1. ρωτάς προφανώς..Αφού θα ακούς μόνος σου, γιατί δεν βάζεις 100% στη θέση ακρόασης;
Διευκρινίζω:Δεν είναι σωστό να στήνεται ισοσταθμιση για ένα σημείο και με βάση μια μέτρηση.
Αυτά έχουν χιλιοειπωθει...
Ευχαριστω πολύ!!!!Είχα τον Καστρουνή σήμερα για ρύθμιση.
Ήπιε μερικά λίτρα καφέ+μερικούς εσπρέσο ενδιάμεσα , αλλά έκανε καλή δουλειά:
Καθάρισε τον προβολέα, και ρύθμισε για 4K/HDR, και διόρθωσε το 1080 που είχε φύγει λίγο.
Μου έλεγε κάτι για νιτς , πολλά λέει βγάζει, και αυτό ήταν καλό, δεν πολυκατάλαβα.
Έχουμε 4Κ πλέον!!!
Και οι παρατηρήσεις του στο δικάναλο (1 dB ήθελε πάνω το αριστερό κανάλι στα μεσαία για να είναι σωστά) πάντα εύστοχες και ευπρόσδεκτες.
Απαραίτητη η παρουσία του μια φορά τον χρόνο. Ευχαριστώ Μανώλη.
Εφαγε και burgeraki.Είχα τον Καστρουνή σήμερα για ρύθμιση.
Ήπιε μερικά λίτρα καφέ+μερικούς εσπρέσο ενδιάμεσα , αλλά έκανε καλή δουλειά:
Καθάρισε τον προβολέα, και ρύθμισε για 4K/HDR, και διόρθωσε το 1080 που είχε φύγει λίγο.
Μου έλεγε κάτι για νιτς , πολλά λέει βγάζει, και αυτό ήταν καλό, δεν πολυκατάλαβα.
Έχουμε 4Κ πλέον!!!
Και οι παρατηρήσεις του στο δικάναλο (1 dB ήθελε πάνω το αριστερό κανάλι στα μεσαία για να είναι σωστά) πάντα εύστοχες και ευπρόσδεκτες.
Απαραίτητη η παρουσία του μια φορά τον χρόνο. Ευχαριστώ Μανώλη.
Και το μπέργκερ πολύ καλό, ε;Εφαγε και burgeraki.
Πολυ καλο 4k , ευγε
Τελειο ...Και το μπέργκερ πολύ καλό, ε;
Ναι έτσι, βάλε και τον τρίνοβ, ε, καλά είμαιΑν θυμάμαι καλά έχεις και oppo 203 και stewart οθόνη
Αν κάθεστε και κοντά μου τρέχουν τα σάλια ήδη ...
100 λέει ο ΜΚΚαλιμπραρισμενο 98 νιτς ;;;;