- Reaction score
- 4.209
Καλα ακούγονται οσα λεει (αν και δεν μας αρεσουν), ξερει αυτος όμως η τζαμπα μας τα χωνει? Ισχυουν τα ιδια και για τους προβολεις? (τεινω να καταληξω στο μαλλον).
Άουτς ( δεν βλέπεται ο τύπος )Ο παρουσιαστής του Pcsteps πέφτει στο ίδιο ακριβώς παράπτωμα για το οποίο κατηγορεί τους κατασκευαστές τηλεοράσεων. Υπερβάλλει για να εντυπωσιάσει το κοινό.
Σε τέτοια βίντεο άποψης είμαι φυσιογνωμιστής.Κι αυτος ο εξυπνος θελει να μας βγαλει ολους στο δρομο με το κυαλι για να βρουμε τιβι που δεν ειναι 4Κ. Λες και υπαρχουν πολλες.
Πολυ εξυπνος... πραγματι....
ειναι οι λεγομενοι αριστεροι τεχνοκρατες......απλα προσπερνας.Τι εννοώ... Ζήτω η τεχνολογία αλλά κάτω οι εταιρείες του κέρδους. Αυτό το σκεπτικό σε κάνει καχύποπτο με όλους και όλα, ενώ σε προχωρημένο στάδιο μετατρέπεσαι σε αρνητή της τεχνολογίας.
Έχω έναν τέτοιο φίλο που στήνει δίκτυα (ευτυχώς σε μικρές εταιρείες) και ακόμα χρησιμοποιεί XP γιατί δεν θέλει να είναι υποχείριο της Microsoft.ειναι οι λεγομενοι αριστεροι τεχνοκρατες......απλα προσπερνας.
Ζήτω οι ποιοτικές τηλεοράσεις,κάτω τα τηλεοπτικά σκουπιδοπρογράμματα - η πλειοψηφία δηλαδή.Σε τέτοια βίντεο άποψης είμαι φυσιογνωμιστής.
Πριν πολλά χρόνια συνεργαζόμουν ως συντάκτης με περιοδικά της πληροφορικής και τις ελάχιστες φορές που πήγα σε συναντήσεις αντίκρισα άτομα "μπερδεμένα". Τι εννοώ... Ζήτω η τεχνολογία αλλά κάτω οι εταιρείες του κέρδους. Αυτό το σκεπτικό σε κάνει καχύποπτο με όλους και όλα, ενώ σε προχωρημένο στάδιο μετατρέπεσαι σε αρνητή της τεχνολογίας.
Η ομάδα του pcsteps κάνει πάντως καλή δουλειά και στην προσπάθεια να αυξήσει την επισκεψιμότητα δεν γίνεται να μη χρησιμοποιήσει τέτοιες πρακτικές.
Και μόνο για τα χαλαρωτικά,δωρεάν και νόμιμα βιντεάκια του Youtube που απεικονίζουν εξωτικές τοποθεσίες σε υψηλές αναλύσεις,θεωρώ ότι αξίζει η αγορά μιας 65άρας OLED.Βέβαια έχει και ένα δίκιο εφοσων για να δεις 4Κ χρειάζεται προσπάθεια και δεν αρκεί μόνο η αγορά της καινούριας τηλεόρασης. Οι περισσότεροι δεν έχουν δει ποτέ 4Κ στην τηλεόρασή τους.
Το τηλεοπτικό σήμα είναι επιεικώς απαράδεκτο και video clubs που να νοικιάζουνε 4Κ ταινίες δεν υπάρχουν, τουλάχιστον στην Κόρινθο που μένω εγώ.
Οπότε πρακτικά μας μένει μόνο το Netflix και το κατέβασμα το οποίο είναι παράνομο.
Σωστός!!!Ο τίτλος είναι καθαρό click-bait μιας και θα έπρεπε να λέγεται οδηγός αγοράς και σίγουρα όχι ο αναγραφομενος. Δεν έχεις έναρξη 30 λεπτά βίντεο με χαζό μουτσούνες και καραγκιοζιες για να αποδείξεις τα λεγόμενα σου, τα οποία έχουν άθλιο χιούμορ και εκφράσεις της πιάτσας, όταν έχεις επιχειρήματα.
Από την άλλη είναι ο μόνος τρόπος να πάρει views και κανα δυο χιλιάδες likes να γίνει «βαηραλ» και οτιδήποτε άλλο έχει ανάγκη ο εκάστοτε γιουτουμπερ για να κερδίσει τα προς το ζειν του.
Δεν έκατσα να δω ολόκληρο το βίντεο, δεν έχω την αντοχή να βλέπω τέτοιους γιουτουμπερ που τα ξέρουν όλα και έχουν άποψη επι παντός επιστητού και προφανώς η τεχνολογία δε θα περιμένει ποτε ο κύριος Κυριτσης θα είναι έτοιμος για να του λανσάρει το νέο προϊόν. Ο ίδιος όμως έχει την τεχνολογια στο «τσεπάκι» του και βιοπορίζεται εξαιτίας και χάρη σε αυτή.