PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.866
Η υπογα έχει αναβαθμιστεί σε βαθμό που δεν θα το πιστεύεις μετά το χεριασμα του Καστρουνη όταν θα ακούσεις το δικαναλο με το Sub θα καταλάβεις ... .Το λοιπό: Ο ΚουΦού το θέλει και το παραθέλει το κσύλο του για ν' αθρωπίσει μνιανολιά!
Τσι προάλλες βρεθήκαμε για να μου δώκει δγυό πιπιρόλια που είχε λάβει εντός ενός Ζάπειου πακέτου. Του λέω: ήντα κάνει να σου δίνω; Μου λέει κάτι αστείο... Του λέω: τόσο κάνει το ένα - όχι τα δγυό. Τέσπα άκρη δεν εβρήκαμε γιατί και ο άλλος, ο Ζαπαράδεχτος, δε μου είχε πει πόσο κάνουν τα πιπιρόλια.
Στο διατάφτα, μου λέει ο Κουφού: Καλλιά να μου χρωστάς παρά να σου χρωστώ! Ήμασταν και σε δημόσιο χώρο, γεμάτο κόζμο (στα λιοντάργια), και, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούσα να καταφύγω στη ... δύναμη τση πειθούς.
Ενυγουέη ... καλή η ιδέα να κσανακατέβεις (ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ όμως για να έχουμε ελεφθερία "κινήσεων"), μαζί με το ακριβό Τριννοβιόφωνο, ώστε να σάσουμε το καινούργιο, Made in Zapan, σετάπιον του Δγιονύση (του Πούτση, θα το έχει παραλάβει μέχρι τότε) και να ακούσεις και ένα (παράνομο) 2.1 σετάπιον που ... σκάβει. Η υπόγα του Πίπιτζη είναι πολύ φιλόκσενη (και αναβαθμιζμένη απ΄ αφτά που δγιαβάζω) και οι Αρχάνες είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Κάμε λοιπόν τα κουμάντα σου.
Για ταινίες το λίγο που είδα γιατί είμαι εδώ και μια βδομάδα Ροδο ήταν μοναδικό.
Επιστρέφω Δευτέρα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα κάτι που έχω παραγγείλει και μόλις τοποθετηθεί είστε όλοι καλεσμένοι, για να καταλάβετε τι σημαίνει σωστή ρύθμιση από μετρ του είδους και φροντίδα του χώρου! !