stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Πρώτα φώτο μετά ακρόαση.... Άμα σου πω δεν είχα αντοχή να ακούσω? Αύριο θα ακούσω με ηρεμία.θα μας πεις πως ακούγεται
ή θα περιμένουμε να βγεις αναμνηστικές και με τον αδελφό σου?
τι λε ρε φιλαράκΠρώτα φώτο μετά ακρόαση.... Άμα σου πω δεν είχα αντοχή να ακούσω? Αύριο θα ακούσω με ηρεμία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Μανώλη για την όλη βοήθεια και υποστήριξη ακόμη και σήμερα!! Είναι ΑΨΟΓΟΣ!!
Επίσης και την Audio Harmony όπου μας κρατούσαν ενήμερους για την εξέλιξη της παραγγελίας και φυσικά έτρεξαν Μεγάλη Παρασκευή να τα βάλουν στο καράβι για να τα έχω όσο πιο γρήγορα γινόταν
Άντε βρε έτσι θα σε άφηνα ?? Τραβά πάρε όσα μπορείς ....θα χάσεις την μπάλα με την διαφορατι λε ρε φιλαράκ
μας γ@μ@ς τα μάτια τόση ώρα με τις φωτό και δεν θα μας πεις πως παιζν?
τσίμπα μια αναφορά να σε συγυρίσει κανένας μοδ...άιντε γιατί παράγινε το κακό
ANAΦΟΡΑ ΛΕΜΕ!Άντε βρε έτσι θα σε άφηνα ?? Τραβά πάρε όσα μπορείς ....θα χάσεις την μπάλα με την διαφορα
Πραγματικά !!
Λεπτομέρειες απο αύριο που θα εχω χρόνο να δω και ταινία
Πρέπει να διώξεις τις κρυσταλιερες πρώτα εσύ γιατί αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλετι λε ρε φιλαράκ
μας γ@μ@ς τα μάτια τόση ώρα με τις φωτό και δεν θα μας πεις πως παιζν?
τσίμπα μια αναφορά να σε συγυρίσει κανένας μοδ...άιντε γιατί παράγινε το κακό
ίσα ίσα τις αγάπησαΠρέπει να διώξεις τις κρυσταλιερες πρώτα εσύ γιατί αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε
Σε ευχαριστώΜεγειά Μάκη!
Μακη απο που τα πηρες αν επιτρέπεται;
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά
Επίσης και την Audio Harmony
Σε εχασα ???Τσάμπα κόπος.
Θα ειχες το ίδιο ηχητικό αποτέλεσμα αν άλλαζες πολύμπριζο.
Είναι από άλλο ανέκδοτο. Άστο.Σε εχασα ???
Κάποια στιγμή θα πρέπει να μου πληρώσεις τον καφέ που μου βγαίνει από τη μύτη.Μακη δεν μας είπες...απο που τα πηρες αν επιτρέπεται;
Ναι το μονο σιγουρο !!! Αλλη αισθηση απο την μερα που ασχοληθηκα με την ακουστικηΕίναι από άλλο ανέκδοτο. Άστο.
Σούπερ το έκανες, θα ακούσεις τεράστια βελτίωση.
μέχρι καφέ...μπορώ...Κάποια στιγμή θα πρέπει να μου πληρώσεις τον καφέ που μου βγαίνει από τη μύτη.
Πανάθεμά σε...