C
chrispo
Guest
Απορία: πως ξέρετε ότι δεν ακούτε το γούστο του κάθε ηχολήπτη;
...και ΟΧΙ, μόνο...μακράν το πιό πετυχημένο post στο thread.
Απορία: πως ξέρετε ότι δεν ακούτε το γούστο του κάθε ηχολήπτη;
ΑΥΤΟ.Τα σοβαρά ηχεία, παθητικά ή ενεργά, παίζουν σχεδόν ίδια μετά την περιποίηση του χώρου και την ισοστάθμιση.
Μπορείτε, και την είπατε.δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας εδώ μέσα?
Οκ, άποψή σου.Και κάτι τελευταίο..σταματήστε να ακούτε με τα μάτια και τους αριθμούς...εμπιστευτείτε την ακοή σας.
...Όχι ακόμα.........
Θιχτηκες; Αυτό είναι κοπιραϊτ του ντιμιφουτ.
Ξεχνάς τις πραγματικά hi end φίρμες του χώρου όπως πχ meyersound. Κάνε ένα πολυκάναλο με bluehorn να μην μπορεί να το αντέξει ούτε η τσέπη του bill gates.Όσον αφορά την PMC, είναι πέραν των ορίων κριτικής εκ μέρους μας, όπως και τόσων άλλων καταξιωμένων στον σκληρό επαγγελματικό στίβο εταιρειών, και ενδεικτικά να αναφέρω μερικά ονόματα:
ΓκετΧάρντ (παλαιότερα γνωστά ως γκεϊθέϊν)
Τζενελεκ
Νιούμαν (ή Κλάιν Μάιν)
ATC
Νταϊναόντιο
Άνταμ
Φοκαλ
Γουεστλεικ
Tzi bi el (rools them all)
Κουλουπού κουλουπού κουλουπού…
Ρε πάτε καλά ?...δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας εδώ μέσα?
..τον ένα τον λέτε άσχετο , τον άλλο αδαή , εκείνον τίποτα ..κ.ο.κ..
Από που απορρέει τέτοια υπεροψία και απαξιωτική διάθεση?
Δε το καταλαβαίνω...το να προσβάλω κάποιον είναι το πιό εύκολο πράγμα και ξέρω και γω να το κάνω...
Σαφώς και μπορώ να πω την άποψή μου , για ο,τιδήποτε αρκεί να μη προσβάλλω κάποιον. Σοβαρά θίχτηκε κανείς , επειδή είπα ότι για μένα πάντα ,τα ηχεία της Pmc , δεν μου αρέσει ο ήχος τους..
Σοβαρά? Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα...ας τα κούρδιζε διαφορετικά ο μάστορας με άλλες μονάδες και τότε ξανακουβεντιάζαμε.
Όσες φορές τα έχω ακούσει δε μου έχουν αρέσει ( ειδικά με τα Bryston), όπως δε μου έχουν αρέσει και άλλες μάρκες.
Και κάτι τελευταίο..σταματήστε να ακούτε με τα μάτια και τους αριθμούς...εμπιστευτείτε την ακοή σας..αν έχει μείνει τίποτα.
Αν δεν ακούς ζωντανη μουσική
Ακούς γούστο. Τέλος....
Διάλεξε γούστο.
Μιλας για μια εταιρια σταθμο στα επαγγελματικα τα οποια για πολλα χρονια ηταν Νο 1 με μεγαλη διαφορα απο τους δευτερους αλλα εκθρονιστηκε απο την l acoustic. Αν ποτε αποκτησω τα χρηματα ενα συστημα της meyer θα το ηθελα,προς το παρον βολευομαι με μια μπλουζα της που εχω απο τα 20 χρονια της.Ξεχνάς τις πραγματικά hi end φίρμες του χώρου όπως πχ meyersound. Κάνε ένα πολυκάναλο με bluehorn να μην μπορεί να το αντέξει ούτε η τσέπη του bill gates.
Σαφώς και μπορώ να πω την άποψή μου , για ο,τιδήποτε αρκεί να μη προσβάλλω κάποιον.
Υπό αυτό το σκεπτικό,ακόμα και κατά την ακρόαση live ακούμε το γούστο του ηχητικού μηχανικού που έχει επιμεληθεί την ακουστική δεδομένης συναυλίας ή αίθουσας.Αν δεν ακούς ζωντανη μουσική
Ακούς γούστο. Τέλος....
Διάλεξε γούστο.
Αναφέρθηκε, εμμέσως!Είναι πάντως παρήγορο να έχουμε φτάσει στην τρίτη σελίδα χωρίς να έχει αναφερθεί η...ακατονόμαστη εταιρεία.
Μα ολα τα ηχεια με αριθμους και μετρησεις κατασκευαζονται!
Σχεδον ολα
Δεν χρειάζεται να χαλάμε την...ωραία ατμόσφαιρα με...ποταπές λεπτομέρειες.Αναφέρθηκε, εμμέσως!
Μην παιρνεις και ορκο ...... Αν ηταν ετσι οπως τα περιγραφεις ολες οι παραγωγες θα ηταν τελειες ,αλλα δεν.........(χιλιοειπωμενο).Μόνο που τα ΄΄γούστα΄΄ των ηχητικών μηχανικών παραμένουν πιστά στην τήρηση θεμελιωδών κανόνων που ισχύουν ανεξαιρέτως.
Η άλλα αντ'άλλων απόκριση στο όνομα της άποψης είναι ΄΄προνόμιο΄΄ των τελικών χρηστών παρά των ηχητικών μηχανικών.Μην παιρνεις και ορκο ...... Αν ηταν ετσι οπως τα περιγραφεις ολες οι παραγωγες θα ηταν τελειες ,αλλα δεν.........(χιλιοειπωμενο).