Rosinante
Dark Nιάου
- Reaction score
- 5.609
Και φωτο δικες μου επισυναπτομενες στην αδεια...Αφτή συμπεριλαμβάνει ΚΑΙ ασυλία για ... χμμμ ... "εκσωτικά" καβλώδια και ακσεσουάρ και πάσης φύσεως βελτιωτικά?!?!?!?!?
Και φωτο δικες μου επισυναπτομενες στην αδεια...Αφτή συμπεριλαμβάνει ΚΑΙ ασυλία για ... χμμμ ... "εκσωτικά" καβλώδια και ακσεσουάρ και πάσης φύσεως βελτιωτικά?!?!?!?!?
Όταν ο μισθός σου φίλε μου είναι 650€ όπως έγραψες και με αυτά πρέπει να ζήσουν 2 άτομα, το μόνο που δεν σε ενδιαφέρει είναι το Audio. Ακούς με ότι έχεις αν έχεις, και τέλος. Οι επιλογές σου αρχίζουν και τελειώνουν σε ένα 2.1 Logitech.Για πολλούς από εμάς αυτό είναι το ετήσιο εισόδημα και πρέπει να ζήσουν και οικογένεια...
νεκρόφιλους.
επιασα το νημα απο την αρχη, το ειχα ξεχασει αυτο.
Το μονοκάναλο είναι ακόμα φτηνότεροείναι μεγάλο το ποσό, όταν για αντίστοιχο αξιοπρεπές δικάναλο πρέπει να πάρεις 2 ενεργά (για να μείνω στην ίδια κατηγορία), 1-2 subs και ένα dac, οπότε παίζεις με 1000-2000€...
Σίγουρα το ζευγάρι έχει τόσο? Νόμιζα πως είχε το τεμάχιο.Υπάρχει πληθώρα οικονομικών επιλογών.
355€ το ζευγάρι τα 8"-ιντσα ομοαξονικά από φλουϊντ, εγκεκριμένα by buthias.
Τιμή να ντρέπεσαι να τα ψωνίσεις, να θες να αφήσεις φιλοδώρημα...
Το μηδενοκάναλο είναι τζάμπα.Το μονοκάναλο είναι ακόμα φτηνότερο
Κρατάμε Θερμοπύλες απέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα του πολυκάναλου και του αλγοριθμοποιημένου upmix, αδελφέ! Ποιά επιλογή; Μονόδρομος είναι όλα σου λέει, "η επιστήμη είναι ο μοναδικός τρόπος σκέψης", η εξέλιξη αναπόφευκτη και όποιος ακούει λάμπες και βινύλια ας πάει σε καμία χιλιαστική Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά, όπου είναι και ο φυσικός του χώρος, απεφάνθη η Ιερά Χαϊφιντελίστικη Επιτροπή Ανάδειξης του Πολυκάναλου, τα αξιότιμα μέλη της οποίας λιβανίζουν εαυτούς πάνω από την Αγία Τράπεζα του Audio, υπό την φιλόξενη αιγίδα του avsite. Η γη της επαγγελίας που υποσχέθηκε η επιστήμη ήρθε, μόνο που κάπως αργά κατάλαβαν οι θιασώτες της ότι έμοιαζε περισσότερο με το Νταχάου παρά με μία ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στα καταγάλανα νερά. Εμπρός λοιπόν, όλοι με στρατιωτικό βηματισμό προς την Πρόοδο, την Εξέλιξη, πίσω δηλαδή στα αφελή ιδεολογήματα του 19ου αιώνα, στην παιδική ηλικία της νεωτερικότητας!Νιωθω αλληλεγγυος με τον In girum
τον ιδεαλισμο του και την απαιτηση του για δικαιωμα στην επιλογη
απεναντι στον διαφαινομενο ολοκληρωτισμο της νορμας και των δεκαδικων ψηφιων.
Ο κοσμος ειναι πλεον καχυποπτος.
Η γη της επαγγελιας που υποσχεθηκε η επιστημη
δεν φανηκε ποτε στον οριζοντα και ετσι μας απεμεινε
η αναζητηση σιγουριας στην κανονικοτητα, σε ταραγμενους καιρους.
Λογικα θα βρεθει μια συνισταμενη οπως παντα
αλλα δεν ειμαι και υπερβολικα αισιοδοξος.
Kι εγω λεω να ξεκινησουμε απο σενα. 50ε προστιμο λοιπον στο επομενο ποστ που θα ξεχειλιζει απο εμπνευσμενες ιδεοληπτικες φιλοσοφικες...καρικατουρες που θα αφορουν το οντιο.προτείνω την θέσπιση και επιβολή χρηματικού προστίμου σε όποιο επιμένει σε τέτοιους κραυγαλέους αναχρονισμούς.
Δλδ, αυτά τα γιαμαχάκια δεν είναι επιλέξιμα?Μια είναι τα 8"-ρια τα τανοϊ, στο αηδιαστικό ποσό των 150€.
Ούτε καλώδια τόσο φτηνά δεν έχει ο σωστός ο χαιεντας...
Τα καινούργια 7"-αρια Άνταμ. Χάλια μαύρα λένε ότι είναι, παίζουν λέει αθλίως καλά. Μη τα πάρετε.
355€ το ζευγάρι τα 8"-ιντσα ομοαξονικά από φλουϊντ, εγκεκριμένα by buthias.
Τιμή να ντρέπεσαι να τα ψωνίσεις, να θες να αφήσεις φιλοδώρημα...
......
Science is an intellectual dead-end, έλεγε σοφά ο Woody Allen στο φινάλε του Sleeper από το μακρινό 1973 [η χρυσή εποχή του στέρεο;]· πόσο ξένη φαντάζει σήμερα αυτή η μενταλιτέ. Σιχαμένοι ψηλομύτες χαρτογιακάδες του audio με τα papers ανά χείρας και τέτοια κτηνώδη πίστη στις υπέρμετρες δυνατότητες της επιστήμης που θα έκανε τον λεγόμενο Κύκλο της Βιέννης να κοκκινίσει από ντροπή, έρχονται με ύφος συμπλεγματικού επιθεωρητού της Ασφάλειας και τον ανάλογο εξοπλισμό ανά χείρας να υποδείξουν στον αδαή λαμπάκια πόσο τεχνικά κατώτερο είναι το ηχοσύστημα του και πόσο επείγον, ζωτικά επείγον είναι να αναβαθμιστεί πάραυτα! Εκτός από άδειες χρήσης δικάναλου, εγώ προτείνω την θέσπιση και επιβολή χρηματικού προστίμου σε όποιο επιμένει σε τέτοιους κραυγαλέους αναχρονισμούς.
---
Ε, υπερβολές.Εκτός από άδειες χρήσης δικάναλου, εγώ προτείνω την θέσπιση και επιβολή χρηματικού προστίμου σε όποιο επιμένει σε τέτοιους κραυγαλέους αναχρονισμούς
Ο ορισμός της έλλειψης χιούμορ, της ιδεοληψίας, του δογματισμού, της... σταματάω εδώ.Σιχαμένοι ψηλομύτες χαρτογιακάδες του audio με τα papers ανά χείρας και τέτοια κτηνώδη πίστη στις υπέρμετρες δυνατότητες της επιστήμης που θα έκανε τον λεγόμενο Κύκλο της Βιέννης να κοκκινίσει από ντροπή, έρχονται με ύφος συμπλεγματικού επιθεωρητού της Ασφάλειας και τον ανάλογο εξοπλισμό ανά χείρας να υποδείξουν στον αδαή λαμπάκια πόσο τεχνικά κατώτερο είναι το ηχοσύστημα του και πόσο επείγον, ζωτικά επείγον είναι να αναβαθμιστεί πάραυτα! Εκτός από άδειες χρήσης δικάναλου, εγώ προτείνω την θέσπιση και επιβολή χρηματικού προστίμου σε όποιο επιμένει σε τέτοιους κραυγαλέους αναχρονισμούς
Η γη της επαγγελίας που υποσχέθηκε η επιστήμη ήρθε, μόνο που κάπως αργά κατάλαβαν οι θιασώτες της ότι έμοιαζε περισσότερο με το Νταχάου παρά με μία ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στα καταγάλανα νερά.
Σιχαμενε ψηλομυτη χαρτογιακά του όντιο, αλαζόνα ξερόλα νάρκισσε των καβλωδίων, φτάνουν.φτάνουν τόσα ντόκτορ?