- Reaction score
- 299
Όχι, όχι σας παρακαλώ, επιμένω στο χρηματικό πρόστιμο· οι τεχνικά λανθασμένες επιλογές πρέπει να έχουν αντίκτυπο, δεν μπορεί να προβαίνεις κανείς είτε από αμέλεια είτε λόγω ιδεοληπτικών εμμονών σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες, όπως η ατυχής επιλογή ηχοσυστήματος και δη δικάναλου, και να την βγάζει λάδι (ραπτομηχανής ή λάδι τζοτζόμπα, είναι αδιάφορο). Αφού μάς ενδιαφέρει το τεχνικά ορθόν εμάς μόνον, δεν είμαστε τίποτα κίναιδοι να ασχολούμαστε με τον Ντεριντά και τις άλλες λούγκρες της γαλλικής διανόησης που ίπτανται στην θολούρα των νεφελωδών στοχασμών τους.Ε, υπερβολές.
Όποιος θέλει μονοφωνικό, ας επιμένει.
Εμένα, καρφί δε μου καίγεται τι κάνει σπιτάκι του.
Να μη κλαίγεται μόνο.
Τα κλάματα δε μπορώ.
Παν και το λένε κιόλας.
Μαρτυριάρηδες και κλαμμένοι.
Η καταχώριση περιλαμβάνει διαφήμιση:
Έχετε κάνει λάθος επιλογή ηχοσυστήματος και δε θέλετε να απολογηθειτε;
Δεν αντέχετε να σας κοροϊδεύει για τις επιλογές σας η Ιερά των πιντιεφ εξέταση του αβουσάιτ;
Μη κλαίγεστε.
Έχω συγχωροχάρτι.
Άδεια δικαναλου.
Ελάτε να πάρετε.
Εγώ κι ο Πάπας.
Σκεφτείτε το.
Αφού το έχετε ανάγκη.
Μη καθυστερειτε.
Τηλέφωνο εφημεριών κι επειγόντων για έκδοση αδειών: 6944 EAR DIMIFOOT
Τελούμε και γάμους, αν θέλετε λόγου χάριν να.. παντρευτείτε το πικάπ σας.
Μόνο αυτό σας καταλαβαίνει.
Και καλούς απογόνους, βίον ανθόσπαρτον.
Οδηγίες συνουσίας με το βραχίονα, δίδονται σε πιεμ. Λάδι ραπτομηχανής ή καλύτερα γνήσια απλή Βαζελίνη και άλλα καλά κρυμμένα μυστικά του όντιο, θα λάβουν οι μετανοουντες δικαναλοι από την Ιερά εξέταση του πολυκάναλου φορμά.
Φυσικά, και οι θάλαμοι αερίων και οι σφαίρες ντουμ ντουμ τεχνικά ολόσωστα είναι και μάλιστα δια την κατασκευή τους επιστρατεύτηκε ακριβώς αυτή η εργαλειοποιημένη επιστημονική ορθολογικότητα που επικαλείστε οι aficionados του high fidelity. Υπάρχει μήπως κάτι το μεμπτόν εδώ; Δεν είναι πασιφανές και αυταπόδεικτο ότι όλη η συζήτηση πρέπει να αρχίζει, να σταματάει και να περιελίσσεται γύρω από αυτό, διότι έτσι λέει ο Κόστα Ήαρ που έχτισε με πολύ κόπο και χρήμα την φήμη και των κύκλο των κλακαδόρων του στα σχετικά φόρουμ;
Οπότε άμεση σύσταση ειδικής επιτροπής από κατάλληλα εκπαιδευμένους πραγματογνώμες, με προεδρεύονται φυσικά εσένα τον ίδιο, και πόρτα πόρτα χτυπάμε τα σπίτια των απανταχού ανά την ελληνική επικράτεια audiophiles, με τα κατάλληλα προς τούτο μετρητικά όργανα, και στην εξώπορτα κατά την έξοδο θυροκολλάται απαραιτήτως το γράφημα με την απόκριση συχνοτήτων και την σχετική βαθμολόγηση, ώστε και οι γείτονες ή ο σουβλατζής από κάτω (μιας και μιλάμε για πατάτα γύρο κ.λπ.) να ξέρουν αν ο δύστυχος μουσικόφιλος που του πέρασε η ιδέα ότι μπορεί έτσι απλά να πάρει ένα ζευγαράκι ηχεία να ακούει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, αν δύναται λοιπόν να κυκλοφορήσει με ψηλά το κεφάλι ανάμεσα τους από εδώ και πέρα.