- Reaction score
- 3.628
Εχω ενα HP του 2007.Δεν χρειάζεται αξιόλογο λαπτοπ. Και με πολύ παλαιότερα μοντέλα γίνεται.
Γινεται λες?
Ο σταθερος μου ειναι μακρια και ουτε ξερω αν ανοιγει πλεον...
Εχω ενα HP του 2007.Δεν χρειάζεται αξιόλογο λαπτοπ. Και με πολύ παλαιότερα μοντέλα γίνεται.
Είσαι Θεός.matching παιδιά, m a t c h i n g ....
Άπιστε Θωμά, που πρέπει να χώσεις το δάχτυλο στην τρύπα, ντροπής πράματα...Αλλά έπρεπε να το ακούσω για να καταλάβω
Η δυσκολία είναι να βγάλεις κρεσεντο κλασσικής μουσικής σε στάθμες αναφοράς, και στο καπάκι να παίξεις Μόμπι και ρέγγε και μέταλ και τρανς, με πλήρη απόκριση στο μπάσο, σε χορταστικές στάθμες για πάρτι, για να γουστάρεις, όχι σε στάθμες ασανσέρ και ψευτοστέρεου που δε θέλει να παίζει δυνατά...Η δυσκολια ειναι να ακουσεις το καμπανακι
Μη πάει το μυαλό σου στο πονηρό, μετρήσεις κάνεις με το μικρόφωνο, για την άλλη δουλειά θες δ@νητή.Αυτό με το μικρόφωνο το έχω σκεφτεί κι εγώ ρε γμτ. Και όσο και αν είναι μικρό ( σχετικά ) το κόστος απόκτησής του, δεν ξέρω τί να κάνω με δαύτο
Βρε δεν είναι αγράμματο παιδί, έβγαλε σχολείο.Ηξερες οτι πολλοι διαχυτες δε δουλεουν σωστα αν εισαι κοντυτερα απο 2μ απο αυτους;
Πολύ σωστά.Δεν χρειάζεστε μικρόφωνο. Θέλει πράγματι πολύ διάβασμα, και αν δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα μάλλον δεν θα το κάνετε ποτέ.
Χρειάζεστε έναν επαγγελματία με μικρόφωνο, πχ τον ΜΚ, να κάνει τις μετρήσεις για εσάς.
Είναι χαλαζμένο αυτό το όργανο, το κοροϊδεύει εύκολα κάποιο μηχάνημα ή κάποια ρύθμιση, μη το εμπιστεύεσαι.Αλλά το όργανο μέτρησης που κουβαλάω πάντα μαζί μου ( αυτιά ) μου είπε ότι κάθε άλλο παρά ψιθύριζε.
Είσαι μεγάλος!απαξιώνεται (από ορισμένους ) ένα απ’ τα βασικά του χαρακτηριστικά… η χροιά ?
Εκτος συγκλονιστικού απροόπτου ναιΕχω ενα HP του 2007.
Γινεται λες?
το video εννοείς;Μεσα!
Οπως σου ειπα δεν εχω τον εξοπλισμο ακομα ομως...
Και για οποιον δεν το πηρε πρεφα,οι Audioholics ανεβασαν ενα πολυ ωραιο tutorial προσφατα.
Ομοαξονικά φύκια διάβασα!!!όπως σχολίασε προηγουμένως ο haris ...it gets better and better...
Κατάλογος ομοταξιών φυκών - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Ναι,αυτο ειναι πιο προσφατο νομιζω.το video εννοείς;
fixed cake!Σταμάτα βρε καλέ μου άνθρωπε... Τον κέρδισες επάξια τον τίτλο του Σεφερλή της Video ενότητας του φόρουμ, μην προσπαθείς άλλο!
Βάλε τώρα πλώρη να κερδίσεις τον ίδιο τίτλο και στα πολιτικά, έχεις όλα τα εχέγγυα να το καταφέρεις και έχεις δώσει εξαιρετικά πρώτα δείγματα γραφής!!
Ακούω και Ministry και Prong.... Ποιά καμπανάκια και μεταλλ-όφωνα...
Ή ένα UMIK 1 πάνω σε ένα κλάιν μάιν 870...Μη πάει το μυαλό σου στο πονηρό, μετρήσεις κάνεις με το μικρόφωνο, για την άλλη δουλειά θες δ@νητή.
- fixedKλιμακιο ελεγχου Θεσσαλονικης δηλαδη ετοιμο,
πρωτος ελεγχος σε φαγωσιμα , πιτσα, σουβλακια, γυρους κλπ, δευτερος σε ποτα - μπυρες, κρασια κλπ κλπ, 3ος σε αποδοση ηχοσυστηματος εις τεστ και 4οςακροασηανάγνωση μουσικής παρτιτούρας , κουβεντουλα , πειραγματα πανω απ ολα κλπ
"Αρκετή" ένταση βγάζει και το 7.1 της Creative, πολύ δυνατό για τα λεφτά του. Το θέμα είναι τί παραμορφώσεις ακούς σε αυτήν την ένταση. Και αν θες παραμορφώσεις... Αν θέλεις hi-fi, δε θέλεις παραμόρφωση. Αν θέλεις την παραμόρφωση (μέσω λάμπας ας πούμε ή ανεπαρκούς οδήγησης ενισχυτή με το volume ψηλά), αυτό είναι άποψη, όχι hi-fi. Δεκτό αν το θέλεις, εφόσον αυτήν είναι η προτεραιότητά σου.Με απόλυτα κριτήρια, σαφώς. Αλλά το όργανο μέτρησης που κουβαλάω πάντα μαζί μου ( αυτιά ) μου είπε ότι κάθε άλλο παρά ψιθύριζε. Δηλαδή, για τα δικά μου γούστα, τον τρόπο που εγώ ακούω μουσική, έπαιξε σε στάθμες υπέραρκετές.
Πιτόγυρο απ το Γυράδικο, χορταίνεις με ένα.Kλιμακιο ελεγχου Θεσσαλονικης δηλαδη ετοιμο,
πρωτος ελεγχος σε φαγωσιμα , πιτσα, σουβλακια, γυρους κλπ, δευτερος σε ποτα - μπυρες, κρασια κλπ κλπ, 3ος σε αποδοση ηχοσυστηματος εις τεστ και 4ος ακροαση μουσικης, κουβεντουλα , πειραγματα πανω απ ολα κλπ
και τρίτο... να μην ξανακουνήσει ούτε τραπεζάκι για να μη χαλάσει η ρύθμιση...Το πρόβλημα στην επιλογή αυτή, είναι πρώτον ότι ο επαγγελματίας χρειάζεται να βρει διαθέσιμη λύση διόρθωσης για να στήσει σωστά τον ήχο (δηλαδή κάποιο μηχάνημα να διαθέτει πχ ντιρακ) και δεύτερον ο ιδιοκτήτης να δεχτεί χωρίς πολλά πολλά την όποια διόρθωση του κάνει ο επαγγελματίας ως "σωστή", ασχέτως τι "του αρέσει" να ακούει (γιατί έτσι έχει μάθει να ακούει).
Είσαι μεγάλος!
Θα ηθελα να μαθω τις αμφιβολλιες σου εκτενως.Μας δουλεύει μου φαίνεται.
Ηλεκτρονικός που έκανε και ρουμ τριτμεντ αλλά απαξιώνει να μετρήσει τον χώρο.
Αλλά έχει μετρήσει με dbμετρο.
Βρε Konnos,"Αρκετή" ένταση βγάζει και το 7.1 της Creative, πολύ δυνατό για τα λεφτά του. Το θέμα είναι τί παραμορφώσεις ακούς σε αυτήν την ένταση. Και αν θες παραμορφώσεις... Αν θέλεις hi-fi, δε θέλεις παραμόρφωση. Αν θέλεις την παραμόρφωση (μέσω λάμπας ας πούμε ή ανεπαρκούς οδήγησης ενισχυτή με το volume ψηλά), αυτό είναι άποψη, όχι hi-fi. Δεκτό αν το θέλεις, εφόσον αυτήν είναι η προτεραιότητά σου.
Πιτόγυρο απ το Γυράδικο, χορταίνεις με ένα.
Δεν μου κάθεται καλά πρακτικός άνθρωπος να απαξιώνει την μέτρηση με μικρόφωνο.Θα ηθελα να μαθω τις αμφιβολλιες σου εκτενως.
ή μπορώ πολύ απλά να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τα υπόλοιπα μέλη.Αλλιως μπορεις πολυ απλα να μη ξανασχοληθεις με το θεμα αν νοιωθεις...δουλεμενος!
Μηπως οντως εισαι περαστικος εδω μεσα?Δεν μου κάθεται καλά πρακτικός άνθρωπος να απαξιώνει την μέτρηση με μικρόφωνο.
ή μπορώ πολύ απλά να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τα υπόλοιπα μέλη.
μόνο οι class d
Σας έχω νέα:συστημα με class d