Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
In your dreams.Θα έρχεστε με τους δίσκους σας, να τους ακούτε με upmixing και φεύγοντας οι δίσκοι παραμένουν σε μένα.
Για ν ακούσω το ρημάδι σου , θα με κατακλέψεις?
In your dreams.Θα έρχεστε με τους δίσκους σας, να τους ακούτε με upmixing και φεύγοντας οι δίσκοι παραμένουν σε μένα.
Ναι.In your dreams.
Για ν ακούσω το ρημάδι σου , θα με κατακλέψεις?
Συμφωνώ απόλυτα.Επειδή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις κάτι δεν είναι λόγος να το βγάζεις σκάρτο.
Δεν βγήκε σήμερα, έχει δεκαετίες που βγήκε το πολυκάναλο.
Ας πούμε ότι πλεον ωρίμασε σαν τεχνολογία για να μπει σε κάθε σπίτι με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η αξία δεν είναι στα λεφτά .Πιο ακριβά από την αξία ενός δίσκου...
Και τα μάτια σας είναι δύο, αλλά ο κινηματογράφος έχει μία οθόνη και το θέατρο μία σκηνή.Δεν ειπα οτι δε μπορουν.Απλα μου φαινεται πολυπλοκο και αφυσικο.Και τα αυτια μας 2 ειναι!
Αφραγκοι ειμαστε ρε φιλαρακι ...Αυτή την εμμονή με τα ΔΥΟ ηχεία δεν την καταλαβαίνω.
Είναι κάποια θρησκεία;
Σαν δόγμα ένα πράμα;
Αυτοοριστήκατε θεματαφύλακες του στέρεο;
Τι υπερασπίζεστε;
Έτσι κάνετε με όλα;
Αυτοκίνητο 40ετίας και σόμπα με πριονίδι ένα πράμα;
Από γραφομηχανή γράφεται στο σάιτ;
Εν κατακλείδι.
Πάτε καλά;
Υγ: Από δικάναλο ακούω αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το άλλο δεν είναι τεχνολογικά κλάσεις ανώτερο.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό και το πρακτικό θέμα. Σίγουρα τα χρήματα είναι πολλαπλάσια και η τοποθέτηση σχεδόν αδύνατη σε οικιακούς χώρους, όπου ακόμα και το δικάναλο είναι δύσκολο για τους περισσότερους.Αυτή την εμμονή με τα ΔΥΟ ηχεία δεν την καταλαβαίνω.
Είναι κάποια θρησκεία;
Σαν δόγμα ένα πράμα;
Τι υπερασπίζεστε;
Έτσι κάνετε με όλα;
Εν κατακλείδι.
Πάτε καλά;
Υγ: Από δικάναλο ακούω αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το άλλο δεν είναι τεχνολογικά κλάσεις ανώτερο.
Γνωστό και παρομοίως, κι επειδή έχουμε κάνει πολλές τρέλες στη ζωή μας, είναι σύνηθες φαινόμενο που μας χαρακτηρίζει, και έχει πάντα χώρο για άλλη μία, κι άλλη μια, και χωρίς σταματημό.Παράδειγμα: Σε κάνουμε παρέα και σ αγαπάμε, γιατί είσαι ένα ημίτρελο κwλόπαιδο
Εγώ έχω εμμονή με τη v-power. Δεν έχω βάλει ποτέ. Ούτε μία φορά. Ετσι από περιέργεια.Αυτή την εμμονή με τα ΔΥΟ ηχεία δεν την καταλαβαίνω.
Είναι κάποια θρησκεία;
Σαν δόγμα ένα πράμα;
Τι υπερασπίζεστε;
Έτσι κάνετε με όλα;
Εν κατακλείδι.
Πάτε καλά;
Φικσντ !Δύο χέρια έχουμε, δύο πόδια, δυό μάτια , δύο αυτιά ,δυο παιδια και δυο γυναικες. Άρα δύο πρέπει να είναι τα ηχεία.
Μπράβο ωραία επιλογή.Kαι μαλιστα ενα απο τα καλυτερα σετ ολων των εποχων. Μοντελο του 80 αλλά...
View attachment 140749
παρατηρησε οτι η κασα εχει σουρντίνα. Ναι ΣΟΥΡΝΤΙΝΑ. Αναλογως τη θεση της ρυθμιζεται η ενταση και οι αντηχησεις που θα βγαλει προς τα εξω. Οι υπολοιποι με κοινα σετ βαζουν κουβερτες, φελιζολ κι αλλες αηδιες για να μειωσουν τον κροτο. Χωριε σουρντινα και με ανοιχτη εξωτερικη μεμβρανη ο Λεανδρος ειναι νεκρος στο πρωτο χτυπημα.....χαχαχα.. Και τωρα...
View attachment 140750
...το ταμπουρο 14χ8. Με 8 ιντσες βαθος, με κινητη γεφυρα στη χορδιερα, με 12 κλειδια και με 140 ντιμπι ταμπουριά....Με το μπαμ θα σου φυγει το μουστακι....
sonor signature
double stroke
Κι εγώ. Τόσο πολύ μισώ την πίεση που δεν βάζω πιά Shell.Μα είναι στην ίδια τιμή, μου λέει. Όχι, απλή θέλω. Κόλλημα βρε παιδί μου πως το λένε!
Γιάνννη,έχει απαντηθεί στο πλαίσιο νήματος περί του οποίου είσαι - υποθέτω - ενημερωμένος...Δεν ειπα οτι δε μπορουν.Απλα μου φαινεται πολυπλοκο και αφυσικο.Και τα αυτια μας 2 ειναι!
Κι επειδή δεν κουράζομαι ποτέ να συμβάλλω παραμένοντας...δικαναλικός,προτείνεται και ο επίσημος τίτλος του κύκλου εκδηλώσεων : ΄΄The Scrotum Challenge΄΄.Γνωστό και παρομοίως, κι επειδή έχουμε κάνει πολλές τρέλες στη ζωή μας, είναι σύνηθες φαινόμενο που μας χαρακτηρίζει, και έχει πάντα χώρο για άλλη μία, κι άλλη μια, και χωρίς σταματημό.
Ωστόσο τη συγκεκριμένη πρόταση, την έχω σκεφτεί αρκετά, και την έχω συνδυάσει με πολύ καλή διάθεση για να αποδείξω μπόλικα πράγματα ταυτόχρονα, δηλαδή έχει "διδακτικό" περιεχόμενο σε μεγάλο βαθμό, θα το αναλύσω στο θρεντ του ηχοσυστήματός μου, θα δεις.
...Floor Jansen, the singer of the band Nightwish, is considered the female singer with the most powerful voice, she has a great vocal range too (4 octaves vocal range, Eb2-F6 are the lowest and highest recorded notes in her concerts), but she could probabily get lower notes than a Eb2..........
Κάτι που μου θυμίζει την εποχή που ο πατέρας μου έφερε ένα cd player ( sony cdp470 ) απο Σιγκαπούρη που είχε πάει ταξιδάκι. Και μαζί έφερε και μερικά δισκάκια. Στην εδώ αγορά, οι τίτλοι ήταν σχετικά λίγοι, καμία σχέση με τα διαθέσιμα βινύλια. Γνωρίζεις τη συνέχεια. Το ίδιο έγινε και με το video, το ίδιο και με το dvd.Για μένα προσωπικά το πολυκάναλο είναι περίπου άχρηστο ή για να το πω καλύτερα "κερασάκι σε τούρτα". Ο λόγος είναι πως η μουσική που είναι διαθέσιμη είναι ελάχιστη και σχεδόν στο σύνολό της εντελώς αδιάφορη για μένα
Εγώ έχω κόλλημα με τη κοροϊδία. Αν είχα impreza sti, θα του έβαζα και κατοστάρα και τη καλύτερη. Αλλά όταν πηγαίνω με το φιέστα 1.4 ( ατμοσφαιρικό ) της συμβίας μου για γέμισμα και με πιάνουν στο μπίρι μπίρι για να φουλάρω 100άρα, ε, είναι κοροϊδία.Εγώ έχω εμμονή με τη v-power. Δεν έχω βάλει ποτέ. Ούτε μία φορά. Ετσι από περιέργεια.
Μα είναι στην ίδια τιμή, μου λέει. Όχι, απλή θέλω. Κόλλημα βρε παιδί μου πως το λένε!
Κι εγώ δικαναλικός είμαι ( by the way, έχετε καταλάβει ότι άλλαξα nickname,ε? ), αλλά αν θέλουμε να ακριβολογούμε, και τώρα ο ήχος έρχεται απο παντού. Όπως δουλεύει το δικάναλο σύστημα μεταξύ δεξιού και αριστερού, είναι λογικό να λειτουργούν και τα περιφερειακά μεταξύ τους και σε συνδυασμό με τα κύρια - μπροστινά.αλλα μου φαινεται αφυσικο να ερχεται ο ηχος απο παντου
Και αν το μπουκώσουν σε ηχομόνωση οπότε το δωμάτιο γίνεται ακουστικά νεκρό και στη συνέχεια το τιγκάρουν με περιφερειακά ηχεία να παίζουν στις ίδιες εντάσεις και χρονικές καθυστερήσεις που θα είχες σε ένα "ζωντανό" χώρο, επεξεργασμένο και υπολογισμένο όμως λεπτομερώς ώστε οι αντηχήσεις να είναι αυτές που πρέπει και όχι αυτές που τυχαία προσθέτει ο δικός μας χωρος που καμία σχέση δεν έχει με αυτόν που πραγματοποιήθηκε η εγγραφή;Και επισης,οντας πανδυσκολο να φροντιστουν ολες οι πρωιμες ανακλασεις ενος τετοιου συστηματος,ιδιως για πολλες θεσεις ακροασης,νομιζω θα ακουγεται ενα θολο και λασπωδες αποτελεσμα.
Εμ, όχι. Ποιο nickname είχες πριν;( by the way, έχετε καταλάβει ότι άλλαξα nickname,ε? ),