Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
12.260
Ρε εσείς μην τον ακούτε.
Θα σας βάλει να πουλήσετε τα μηχανήματα σας για ένα κομμάτι ψωμί. :sneaky:
Κατεβείτε από την άμαξα όσο είναι καιρός :vinsent:
Ό άνθρωπος μιλάμε είναι εκτός συναγωνισμού :rofl::rofl::rofl:
Μόνο για τον προενισχυτή το σκέφτομαι, αλλά και πάλι, δεν σκοπεύω να τον σκοτώσω.

Reaction score
3.628
Παρόλο που διαμαρτυρήθηκαν όλοι στο σπιτι .... άκουσα τουλάχιστον 20 λεπτα.
Παραλίγο να με δείρουν !!!
Post automatically merged:

Έδωσες λεφτα για αυτο;
25

Used.

Με αλλαγή στο dac, ναι.
Το οποιο ειναι;

Μόνο για τον προενισχυτή το σκέφτομαι, αλλά και πάλι, δεν σκοπεύω να τον σκοτώσω.
Παρτε παθητικα!!!!

Εεεεε,παθητικο!

Reaction score
12.260
25

Used.

Το οποιο ειναι;

Παρτε παθητικα!!!!

Εεεεε,παθητικο!
Πήρα το teac ud501. Παθητικό δεν βάζω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνω καλό. Για buffer μοναδικού κέρδους θα το συζητούσα.

Reaction score
3.628
Πήρα το teac ud501. Παθητικό δεν βάζω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνω καλό. Για buffer μοναδικού κέρδους θα το συζητούσα.
Πιστευεις οτι η πηγη σου δε θα οδηγησει σωστα τον τελικο;

A

AKARL

Guest
Δεν θα τόλεγα. Ούτε ο Φρέμερ είναι χοντρός ούτε ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο Γουτεμβέργιος. Ούτε ο θείος Παύλος ούτε κι εκείνος ο δεν θυμάμαι τώρα πωστονλεν του Σάουντστέιτζ.
Μα, δεν είναι αυτοί οι χαλιεντάδες αφού. Αυτοί είναι οι πλασιέ. Οι χαλιεντάδες είναι τα πελατάκια τους. :biggrin:

Reaction score
3.086
Μη σου πω ότι υπό ευρύτερα, μη αυστηρώς τεχνικά, κριτήρια ενδεχομένως και να τα ξεπερνά. :wink:

Ιδού μνιά απρόζμενα εύστοχη ερώτηση. Εύγε! :smile:

Απ' όσα μπορώ να θυμάμαι από το μάθημα Χαλιεντολογίας στο Πανεπιστήμιο το εν λόγω είδος χαρακτηρίζεται από εγγενή και ιδιοπαθή γεννετική προδιάθεση για παχυδερμία. Βέβαια δε σου ζητώ να βασιστείς στη μνήμη ή τις πενιχρές γνώσεις μου. Ας ρωτήσουμε την άποπση του γιατρού.

Καλέ μας γιατρέ τι έχεις να πεις επί του συγκεκριμένου θέματος;
Το Μπάκα είχε κι άλλη σημασία,

Reaction score
12.260
Πιστευεις οτι η πηγη σου δε θα οδηγησει σωστα τον τελικο;
Η πηγή μια χαρά θα οδηγήσει τον τελικό καθώς αυτός χρειάζεται 1.4v για πλήρη έξοδο (που δεν χρησιμοποιώ). Από όσο γνωρίζω όμως, τα χαρακτηριστικά του καλωδίου σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του ενισχυτή μπορεί να οδηγήσουν σε σχηματισμό φίλτρου με αποκοπή συχνοτήτων. Άρα, αν δεν είχα προενισχυση, θα δεχόμουν μόνο buffer για το ματσαρισμα

Reaction score
3.628
Βάλε σποτιφαι . Άκου εκει τι σου προτείνουν και ΑΝ σου αρέσει , τότε ναι - Παρτο !!!!!
Το κανω σχεδον παντα-αν και η ποιοτητα λιγο....

Στην περιπτωση αυτη,θυσιασα μουσικη για ποιοτητα...

Οπως πολλες φορες εχω κανει και το αντιθετο...

Οπως ακομα περισσοτερες βγαινω μ@λ@κ@ς...

Η πηγή μια χαρά θα οδηγήσει τον τελικό καθώς αυτός χρειάζεται 1.4v για πλήρη έξοδο (που δεν χρησιμοποιώ). Από όσο γνωρίζω όμως, τα χαρακτηριστικά του καλωδίου σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του ενισχυτή μπορεί να οδηγήσουν σε σχηματισμό φίλτρου με αποκοπή συχνοτήτων. Άρα, αν δεν είχα προενισχυση, θα δεχόμουν μόνο buffer για το ματσαρισμα
Depends...

Δωσε εμπεδησεις και ευαισθησια τελικου.

Και μηκος IC που θα βαλεις.

• Like
Reactions: PMC

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.156
Σκέτη κατάθλιψη είναι αυτό ρε γιανννη.....πως το ακούς?
Εγώ πήγα να το αγοράσω από τα γνωστά μαγαζιά 8-)

και μου έβγαιναν συνεχώς διαφημίσεις με το παρακάτω χάπι:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Μ
Μη μασάς Νικόλα, δε χρειάζεται να πουλήσεις τίποτα!
Δύο καλά καλώδια κι εστρωσες!

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο μρε κουμπάρε.. Εγώ από την πρώτη μέρα επιμένω πως η Ρόζι μας είναι Ροζος και μας τρολαρει ασύστολα!!! :tongue: :tongue: :tongue:
Aν ημουν κομμουνιστρια θα με πιστευες;

Αλλά αν ημουν κομμουνιστρια τι διαφορα θα ειχα απο 'σας με τοση τριχα. :gotcha: :gotcha:

P

PMC

Guest
Κορίτσια .
Ξέρετε κάτι ,
Πέσαμε σήμερα ....πέσαμε .
Αν αφαιρέσεις κάποιες μ@λ@κίες από αυτόν τον Εμμανουήλ1964 καί μερικές άλλες , οί πληροφορίες εδώ είναι αξιόλογες καί τροφή γιά σκέψεις .
Άντε κορίτσια .....πάμε άλλη μιά γύρα .
Γιά πάρτε τά πάνω σας !
-
View attachment 141436

-
Πολύ απογοήτευση βλέπω στα κορίτσια ......δεν τους στέλνουμε τον κωστη που την έχει και μεγάλη......( την ακροαματική εμπειρία )???

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.387
Δωσε εμπεδησεις και ευαισθησια τελικου.

Και μηκος IC που θα βαλεις.
Χρειάζεται να υπολογιστεί η μιγαδική αντίσταση (εμπέδηση) του καλωδίου διασύνδεσης, οπότε είναι απαραίτητη η χωρητικότητα και επαγωγικοτητα του καλωδίου, αλλά και των βυσμάτων.

Μόνο οι ωμικες αντιστάσεις δεν έχουν νόημα. Η ύπαρξη (ή όχι) πυκνωτή εισόδου από τη μια και πυκνωτή εξόδου από την άλλη, είναι άλλη μια παράμετρος που πρέπει να συνυπολογιστεί, πέραν της εκάστοτε τοπολογίας.

Γενικά μιλώντας, το θέμα αυτό, αν και πολύ απλό στη βάση του, είναι ανεπιλυτο πρόβλημα για τον απλό χρήστη. Οι στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής, δεν αρκούν, και χρειάζεται συνδυαστική γνώση ηλεκτρονικών και φυσικής, αλλά και δυνατότητα επαλήθευσης με μετρήσεις, ενώ συχνά ο αναγκαίος μετρητικός εξοπλισμός δεν διαθέτει τέτοια ακρίβεια μέτρησης (καπασιτομετρα και γέφυρες, δεν είναι στο οπλοστάσιο του τυπικού χρήστη, ούτε πολύμετρο ακριβείας, ούτε γεννήτριες και πόσο μάλλον παλμογράφος, εδώ ένα σταθμό κόλλησης της προκοπής δε διαθέτουν, και μηδενικές γνώσεις κι εμπειρία για μια απλή κόλληση, τι να λέμε τώρα...)

Last edited:

Reaction score
3.628
Χρειάζεται να υπολογιστεί η μιγαδική αντίσταση (εμπέδηση) του καλωδίου διασύνδεσης, οπότε είναι απαραίτητη η χωρητικότητα και επαγωγικοτητα του καλωδίου, αλλά και των βυσμάτων.

Μόνο οι ωμικες αντιστάσεις δεν έχουν νόημα. Η ύπαρξη (ή όχι) πυκνωτή εισόδου από τη μια και πυκνωτή εξόδου από την άλλη, είναι άλλη μια παράμετρος που πρέπει να συνυπολογιστεί, πέραν της εκάστοτε τοπολογίας.
Doctor,πολυ δυσκολα τα κανεις για αρχη.Κατσε να δουμε πρωτα εξοδο dac.Μπορει να ειναι απο μονη της απαγορευτικη για passive.

Reaction score
30.454
Aν ημουν κομμουνιστρια θα με πιστευες;

Αλλά αν ημουν κομμουνιστρια τι διαφορα θα ειχα απο 'σας με τοση τριχα. :gotcha: :gotcha:
Δεν ξέρω μωρή Ρόζι μου..
Έχω ακούσει από τους παλιούς αβουσαΐτες πως και ένας άλλος παλικαρος κάποτε, είχε συστηθεί στο σάιτ ως Σεχραζαντ.. και από τότε είμαι καχύποπτος..

Reaction score
12.260
Είμαι έξω και δεν μπορώ να δω specs. Ο τελικός πάντως έχει ένα στάδιο buffer πριν την ενίσχυση (doa33 όπως το ονομάζει, η βασική διαφορά με τις πριν την ST σειρές) και δεν έχει κάποιο πυκνωτή εισόδου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan