- Reaction score
- 80.557
έχουν ώρα να ακουστούν....μάλλον σιάχνουν τις κουβέρτες στο σαλόνι
ναι...δίνε μλκίες ιδέες εσύ....
για πες...για πες.........θα τα σβήσει ο αβγδ....πριν προλάβει να φτάσει σπίτιΚαι μόλις έφυγε λοιπόν ο αγαπητός και συμπαθητικός Γιάννης με τα 3Ν!
Λυσσαξτε !
Λέγε! Θέλουμε λεπτομέρειες...Και μόλις έφυγε λοιπόν ο αγαπητός και συμπαθητικός Γιάννης με τα 3Ν!
Λυσσαξτε !
Post automatically merged:
για πες...για πες.........θα τα σβήσει ο αβγδ....πριν προλάβει να φτάσει σπίτι
ήταν τζέντλι...?
σε πόνεσε...?
δεν βλέπεις μωρέ ντιπ?Συμβουλές βελτίωσης σε έδωσε;
Από την φάτσα φαίνεται αρκετά συμπαθητικός , έχεις δίκιο.Και μόλις έφυγε λοιπόν ο αγαπητός και συμπαθητικός Γιάννης με τα 3Ν!
Λυσσαξτε !
να τον πάρεις για petΑπό την φάτσα φαίνεται αρκετά συμπαθητικός ,
ακουσαμε, ακουσαμε, με προσοχη οτι εφερε κ οτι μου ζητησε , σχεδον και αφου τελειωσε ακουσαμε κ καποια δικα μου.Από την φάτσα φαίνεται αρκετά συμπαθητικός , έχεις δίκιο.
Ακούσατε τίποτα τις προκοπής η μόνο φλάουτα και φωνές .....( ελπίζω να μην έφερε κάτι ψυχοπλακωτικα που άκουγε την άλλη φορά....)
Κυριοι!
Μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο ντουλαπων και παταριου για μετρημα κουβερτων,εβγαλα τα συμπερασματα μου,τα οποια θα μαθετε αυριο!!!!!
Χαχαχα!
Κερασακι στην τουρτα το κατα ποσο βρηκα απαραιτητες τις υψηλες ηχητικες εντασεις και την συνεισφορα των υποβαθυφωνων!!!
Κερασακι στην τουρτα το κατα ποσο βρηκα απαραιτητες τις υψηλες ηχητικες εντασεις και την συνεισφορα των υποβαθυφωνων!!!