dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.433
Αστους να λυσανε hood, εμεις γουσταρουμε πολυ τη συστηματαρα σου! Κιας μην εχεις σαμπ!
Last edited:
Το συμπέρανες τώρα εσύ μέσω you tube...Συμπεραίνω ότι παίζουν καλά τα σκασμένα.
Εδώ άλλοι ακούνε pdf's, το ότι έβγαλα συμπέρασμα απο το youtube σε πείραξε;;;Το συμπέρανες τώρα εσύ μέσω you tube...
Ψευτρόνι!Αστους να λυσανε hood, εμεις γουσταρουμε πολυ τη συστηματαρα σου! Κιας μην εχεις σαμπ!
- για να μην επεμβαίνει στην ακουστική απόδοσηΣκοτάδι πίσσα
μπραβο συντροφε.Επιτέλους το όνειρο είναι πραγματικότητα. Επειδή δεν ξέρω γιατί ενώ έχουν γίνει compressed δεν μπορούν τα αρχεία να ανέβουν, μπορείτε να ακούσετε στο youtube τα παρακάτω βίντεο που έχω ανεβάσει. Ελπίζω να δουλεύουν.
Post automatically merged:
Το κατάφερα τελικά.
Δεν ξέρω πως ακούγονται τα harbeth. Πως να το καταλάβει άλλωστε κάποιος όταν βλέπει βίντεο του youtube! Όλα το ίδιο ακούγονται στο youtube!Επιτέλους το όνειρο είναι πραγματικότητα. Επειδή δεν ξέρω γιατί ενώ έχουν γίνει compressed δεν μπορούν τα αρχεία να ανέβουν, μπορείτε να ακούσετε στο youtube τα παρακάτω βίντεο που έχω ανεβάσει. Ελπίζω να δουλεύουν.
Post automatically merged:
Το κατάφερα τελικά.
Τι μαδαφακας που εισαι ρε Εαρινε.....μια τρυπιτσα τοση δα ανοιξε ο αθρωπας και συ αμεσως να ριξεις την μπηχτη σου....σα δε νδρεπεσαι ρε.....παλιαθρωπε.....πες μας τωρα οταν εσυ ειχες Harbeth στο τσαρδι σου πως παιζανε....πεστα ολα στο λαο σου τοτε με τα σιγκλε εντιτ που ειχες στο γυαλινο ρακ σου με ποδαρακια vibrapod.....................................Ψευτρόνι!
Μίλησε ο άνθρωπος που τρύπησε τους τοίχους του σπιτιού του για το απόλυτο σαμπ, κι είπε ότι ε, δε πειράζει να μην έχεις σαμπ, ο έχων τα atc 100, τα ενεργά. Με σαμπ.
Ούτε 5' δεν αντέχεις να ακούς αυτή τη "συστηματάρα", που δεν έχει δει μικρόφωνο στη ζωή της...
Ούτε δίλεπτο.
Ούτε.
Μόνο ο ασρτονατ τα θέλει εδώ μέσα, και λογικά μιλάει το παιδί.
Ο Κογιας τα έχει έρωτα. Αν του τα χαρίσει κάποιος, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει... το ροκανίδι τους. Μπορεί να τα κάνει γλάστρες, τρύπα έχουν να στραγγίζουν.
Εντάξει, πλάκα κάνω.
Καλά ηχεία, πολύ καλά, μπράβο ρε!
Ωραία παίζουν.
Μια τρυπίτσα;μια τρυπιτσα τοση δα ανοιξε ο αθρωπας
ολο λογια εισαι.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μια τρυπίτσα;
Μια τρυπίτσα;
Μπουααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Να'ρθω να σου ανοίξω μια τρυπίτσα Ντάρλινγκ;