- Reaction score
- 2.803
Εσένα είναι real, εμένα είναι wishful thinking, επειδή ο νέοπας μου τα θύμισε...!!![]()
Τι κρέας είναι αυτό;
Εσένα είναι real, εμένα είναι wishful thinking, επειδή ο νέοπας μου τα θύμισε...!!![]()
Testicles mussels screwdrivers νέο, που κάνεις και το άβγαλτο...Τι κρέας είναι αυτό;
Μετά το ζεμάτισμα....Πριν το μαγείρεμα ή μετά;;;
Δεν ήταν σόλα, ήταν σολίτσα ήθελε προκάκια όχι πρόκεςΑυτό το ψήσιμο μου θυμίζει χασαποταβέρνα των 80s.
Δώρο τα καρφιά για τη σόλα.![]()
Μην ασχολείσαι με αυτόν. Είναι Αφρικανός αληταράς και εκμεταλλεύεται τις διεθνείς συνθήκες για να μένει στο απυρόβλητο.Μάλιστα, *ρχίδι@ φαγητό δηλαδή.
Επειδή έχεις επαναλάβει κάμποσες φορές την λέξη "νέοπας" και συνώνυμές της από περιέργεια είδα το προφίλ σου και έκανες λογαριασμό το 2010, απλώς να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί παλαιότεροι από εσένα σε αυτό το site που και ευγενικοί είναι και έχουν προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από το θεματικό αντικείμενο που δραστηριοποιείται η εν λόγω ιστοσελίδα.
Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Εαρ που τον έχω "ενοχλήσει" αρκετές φορές για αστεία πράγματα ποτέ όμως δεν έδειξε να δυσανασχετεί η να υιοθετεί στάση υπεροψίας.
Και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί άλλοι ακόμη..
Επίσης, στο προφίλ σου είδα ότι έχεις δεχτεί 15 warnings για ανάρμοστη/προκλητική/προσβλητική συμπεριφορά καθώς και για trolling/flaming οπότε θα αγνοήσω οποιοδήποτε σχόλιο γίνει στο εξής εκ μέρους σου.
Άλλο η καλοπροαίρετη πλάκα κι άλλο αυτό που κάνεις.
Καλή όρεξη και καλά μυαλά.![]()
Άσε που τα "τσιμπάει" από τον Σορος.... (Πως διάολο λέγεται....)Μην ασχολείσαι με αυτόν. Είναι Αφρικανός αληταράς και εκμεταλλεύεται τις διεθνείς συνθήκες για να μένει στο απυρόβλητο.![]()
Eάν μετά από φατσούλες, γελάκια ,και από την όλη συζήτηση, συμπέρανες ότι κάνω κάτι άλλο εκτός από χιούμορ, δεκτόν.Μάλιστα, *ρχίδι@ φαγητό δηλαδή.
Επειδή έχεις επαναλάβει κάμποσες φορές την λέξη "νέοπας" και συνώνυμές της από περιέργεια είδα το προφίλ σου και έκανες λογαριασμό το 2010, απλώς να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί παλαιότεροι από εσένα σε αυτό το site που και ευγενικοί είναι και έχουν προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από το θεματικό αντικείμενο που δραστηριοποιείται η εν λόγω ιστοσελίδα.
Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Εαρ που τον έχω "ενοχλήσει" αρκετές φορές για αστεία πράγματα ποτέ όμως δεν έδειξε να δυσανασχετεί η να υιοθετεί στάση υπεροψίας.
Επίσης, στο προφίλ σου είδα ότι έχεις δεχτεί 15 warnings για ανάρμοστη/προκλητική/προσβλητική συμπεριφορά καθώς και για trolling/flaming οπότε θα αγνοήσω οποιοδήποτε σχόλιο γίνει στο εξής εκ μέρους σου.
Μπα, μάλλον νοιώθω προιόν εκμετάλλευσης, γιατί απολύτως δωρεάν μένει και κάτι σοβαρό να διαβάσεις κανείς στα κλειδωμένα...Μην ασχολείσαι με αυτόν. Είναι Αφρικανός αληταράς και εκμεταλλεύεται τις διεθνείς συνθήκες για να μένει στο απυρόβλητο.![]()
Κάνει και παρέα με κομμουνιστές, μαύρους, μαύρες, μουσουλμάνους κι άλλα ανατρεπτικά στοιχεία της πατροπαράδοτης Ελληνικής μας αποτέτοιαςΆσε που τα "τσιμπάει" από τον Σορος.... (Πως διάολο λέγεται....)![]()
Ελα βρε.... Πλάκα σου κάνει....Μάλιστα, *ρχίδι@ φαγητό δηλαδή.
Εσύ δεν είσαι νέοπας.Υ. Γ... Άκου νεοπας εγώ..... Εγώ που έχω 1000+ ποσταρισματα στο αβουσαιτ.....![]()
Like!Λαχταριστές μπάμιες!!
σουβλάκια με χειροποίητο μπιφτέκι, τζατζίκι, κρεμμύδι!!
View attachment 147390
Με αυτά που κάνεις προκαλείς να πατήσουν όλοι το spoiler, δεν ευθύνομαι για τίποτα...
Λαχταριστές μπάμιες!!
σουβλάκια με χειροποίητο μπιφτέκι, τζατζίκι, κρεμμύδι!!
View attachment 147390
Όχι άλλα μια αναστάτωση παίζει με κάθε νέο ποστ από εμένα, είπα αυτή τη φορά να είμαι πιο προσεκτικός!!Είπα κι εγώ... "κάθε μέρα" μπάμιες φτιάχνει;;!!..![]()
ΜΙα συνταγή για τον τραχανά (τις αναλογίες βασικά) που έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό θα γίνει κάτι ή περιμένεις να γράψεις για τις μπάμιες πρώτα; (όχι ότι μας πειράζει δηλαδή να βάλεις και τις δύο)Ούτε έχω βοηθήσει ούτε με έχουν βοηθήσει, όποιος θέλει βέβαια τη συνταγή με τις μπάμιες...Πολύ ευχαρίστως![]()
Αλήθεια...?ΜΙα συνταγή για τον τραχανά (τις αναλογίες βασικά) που έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό θα γίνει κάτι ή περιμένεις να γράψεις για τις μπάμιες πρώτα; (όχι ότι μας πειράζει δηλαδή να βάλεις και τις δύο)