- Reaction score
- 99.139
Και το Gravity ήταν επίσης ωραία ταινίαπρόταση για παρόμοιες ταινίες εκτός από interstellar και alien;;;;
Ίσως η κόπια που είδα εγώ να ήταν έτσι. Εγώ είδα πολύ κόκκο σε πολλά πλάνα και ο ήχος μπουκομενος και θολός.Όντως πολύ αργό
Αλλά ....
εικόνα αναφοράς ασυζητητί !
Τρομερός περιφερειακός ήχος !
Απίστευτο χαμηλό !
Εγώ το είδα σε uhd iso
Κακός ήχος και πολύ Κόκος στην εικόνα σε άλλα πλάνα περισσότερο σε άλλα λιγότερο.
Θα το δω αύριο σε 4Κ και bluray.Όντως πολύ αργό
Αλλά ....
εικόνα αναφοράς ασυζητητί !
Απίστευτο χαμηλό !
Εγώ το είδα σε uhd iso
Έχει απόλυτο δίκιο ο @makis.polΚακός ήχος και πολύ Κόκος στην εικόνα σε άλλα πλάνα περισσότερο σε άλλα λιγότερο. Χάσιμο χρόνου γενικά. 4,5/10 με το ζόρι ....
Η εικόνα είναι ξυράφι, τόσο στην έκδοση bluray, όσο και στην 4Κ, ενώ ο ήχος είναι κορυφαίος!εικόνα αναφοράς ασυζητητί !
Απίστευτο χαμηλό !
Εγώ το είδα σε uhd iso
και εγώ σε iso uhd το είδα και πράγματι σε κάποιες σκηνές είχε αρκετό κόκκο. Βέβαια νομίζω είναι σκηνοθετικό τρικ.Ίσως η κόπια που είδα εγώ να ήταν έτσι. Εγώ είδα πολύ κόκκο σε πολλά πλάνα και ο ήχος μπουκομενος και θολός.
Να το δω Γιάννη ή θα βρίζω;Έχει απόλυτο δίκιο ο @makis.pol
Η εικόνα είναι ξυράφι, τόσο στην έκδοση bluray, όσο και στην 4Κ, ενώ ο ήχος είναι κορυφαίος!
Η ταινία βέβαια ήταν μέτρια. Χωρίς στόχο στο σενάριο, με σκηνές χωρίς λόγο ύπαρξης, με τέλος χωρίς νόημα, γενικά "λίγη".
6/10
Προσπέρασε....Να το δω Γιάννη ή θα βρίζω;
και με επιτραπέζιο μικρόφωνο κιόλας....Προσπέρασε....
Δεν έχει διαλόγους, αλλά η πλοκή είναι ΓΤΠ....
Υπάρχει σκηνή όπου ο Pitt πρέπει να ηχογραφήσει ηχητικό μήνυμα προς τον πατέρα του, και τον βάζουν να το κάνει μέσα σε ανηχοϊκό θάλαμο που βρίσκεται σε βάση στον Άρη.
Τι είναι απαραίτητο σε μια βάση στον Άρη; Ένας ανηχοϊκός θάλαμος φυσικά.
Η "απλή" bluray έκδοση έχει απολύτως ανταγωνιστική εικόνα σε σύγκριση με την 4Κ.τσάμπα 90gb στον σκληρό...την σβήνω μόλις φτάσω σπίτι
ο λόγος που καταφεύγω σε 4κ είναιΗ "απλή" bluray έκδοση έχει απολύτως ανταγωνιστική εικόνα σε σύγκριση με την 4Κ.
Ο οποίος ήταν και κακοκατασκευασμενος... Η τα στοιχεία είχαν σκευρωσει από την πολύ υγρασία στο Άρη... Ότι να ναι.... Λες και έπρεπε να πάει στον Άρη για να στείλει το μύνημα.. Από τη γη δεν μπορούσε....Προσπέρασε....
Δεν έχει διαλόγους, αλλά η πλοκή είναι ΓΤΠ....
Υπάρχει σκηνή όπου ο Pitt πρέπει να ηχογραφήσει ηχητικό μήνυμα προς τον πατέρα του, και τον βάζουν να το κάνει μέσα σε ανηχοϊκό θάλαμο που βρίσκεται σε βάση στον Άρη.
Τι είναι απαραίτητο σε μια βάση στον Άρη; Ένας ανηχοϊκός θάλαμος φυσικά.