melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.972

Προσωπικά το μόνο υγρό με το οποίο συνοδεύω τα στραγάλια είναι το ουίσκι..Πέτυχε άσχημα σε όλα!!
View attachment 148333
- αυτό είναι . . . επτάκλωνο καλώδιο με μπλεντάζ χλωροφύλληςΑυτό είναι μπάμιες, και ΔΕΝ θα το βρεις εκεί που να χτυπιέσαι!!
Ε μα!! νισάφι!!
View attachment 148138
Δεν είναι δίκαιο....View attachment 148342
7up...2 τυλιχτα..αργοτερα το τελευταιο τυλιχτο και η σαλατα ταμπουλε..
....ειχα να φαω απο μεσημερι παρασκευη, αν εξαιρεσεις οτι χτες απογευμα εφαγα ενα μπισκοτο.. και προσθεσε και ενα 48ωρο hangover..Δεν είναι δίκαιο....
Δεν είναι δίκαιο....
Δεν είναι δίκαιο....![]()
- Αθήνα πετάγεται ; . . .
70 κιλά φαί γιατί εγώ βρήκα στη τσέπη ένα 200ρικο..... 70 κιλα φαι...ή 70 κιλα μαζι με το φαι... !?
ουφ επιτελους σημερα εχει και παλι φαι....!! μολις βρηκα στη τσεπη μου ενα 10ρικο..
ταπερακι αμα περισεψει τιποτα... γιατι με βλεπω να τροω παλι...με το νεο ετος..70 κιλά φαί γιατί εγώ βρήκα στη τσέπη ένα 200ρικο![]()
Και είναι και μερακλίδικα μαγειρεμένο...Φασολάκια από το μπαξέ!!View attachment 148361
Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς πόσο νόστιμα ήταν, μιλάμε τέτοια γεύση είχα καιρό να φάω!!Και είναι και μερακλίδικα μαγειρεμένο...![]()
Να σημειωθεί ότι έκανα λαικ.......Φασολάκια από το μπαξέ!!View attachment 148361
Και τώρα χρωστάω κέρασμα?Να σημειωθεί ότι έκανα λαικ.......
Ναι.... Μπάμιες γλυκό του κουταλιουΚαι τώρα χρωστάω κέρασμα?![]()
Χρηστάρα πιο μεγάλα πιάτα δεν έχεις?Φασολάκια από το μπαξέ!!View attachment 148361