- Reaction score
- 15.543
οταν μιλαμε για dlp δεν λεμε για δυνατα μαυρα.......
......ο 5700 αξιζει το παραπανω χρημα......
......ο 5700 αξιζει το παραπανω χρημα......
Τον Πήρες ρε ;o 5700 βλεπεις ναχει component ?
1920 με ΦΠΑ και πάλι πολύ καλή τιμή !!!Να και μια σημερινη τιμη του Epson 9400 στην γειτονικη Βουλγαρια (περιπου 1600 ευρω).
Μη μας κλαιγεται και ο Μελιδης
Multimedia - Projector EH-TW9400; 4K PRO-UHD; 1,200,000:1 contrast ratio V11H928040 | Мултимедийни проектори | Computer Store
Computer Store Вземете най-изгодната оферта за Multimedia - Projector EH-TW9400; 4K PRO-UHD; 1,200,000:1 contrast ratio (Мултимедийни проектори) на супер цена!computer-store.bg
Χτυπα τον Νάσο1920 με ΦΠΑ και πάλι πολύ καλή τιμή !!!
Από τη μία σκέφτομαι και εγώ να πάω σε projector από την άλλη με τις τιμές στις tv να πεφτουν κατακόρυφα να πήγαινα σε καμια 85ara qled. 1.95μ φάρδοςΓενικά δεν είμαι fanboy καμίας τεχνολογίας αλλά μακριά από dlp. Είναι η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ. Χαλια μαύρα κυριολεκτικά. Από την μια το rainbow effect και από την άλλη τα χάλια μαύρα είναι η χειρότερη εμπειρία. Καλύτερα τηλεόραση crt. Συγνώμη που είμαι τόσο απόλυτος αλλά αυτό λέει η δική μου εμπειρία.
Χτυπα τον Νάσο
Να πέσεις σε "κακό" πάνελ και να παλεύεις, ίσως και μήνες να πείσεις τους άσχετους των service ότι δεν είναι αποδεκτό το οποίο πρόβλημα και θες αντικατάσταση.να πήγαινα σε καμια 85ara qled. 1.95μ φάρδος
Αν παίζεις παιχνίδια, που δεν παίζεις πάρε tv. Αλλιώς για ταινίες μόνο προβολέα... Είναι πολύ πιο ωραία η αίσθηση πρώτα από όλα.Από τη μία σκέφτομαι και εγώ να πάω σε projector από την άλλη με τις τιμές στις tv να πεφτουν κατακόρυφα να πήγαινα σε καμια 85ara qled. 1.95μ φάρδος
Οι ηχοπερατες είναι μεγάλη ιστορία όντωςΣε ολεντ βλέπω εάν βάζουν 5 ίντσες το χρόνο να πάμε για τηλεοράσεις όλοι σχεδόν δηλ στις 110 το 2030!
Και λέω σχεδoν γιατί κάποιοι παίζουν σε περισσότερες και γιατί οι ηχοπερατες έχουν δώσει άλλη διάσταση στον ήχο τουλάχιστον....
Τότε θα μιλάμε για 16κ;με ώριμο 8κ;
Αυτές τις 2 ζαχαρώνω όπως και σε nanocellLG 86UM7600 2.150 ευρω
Αυτή σε Q Samsung QE82Q60R 2.260 euro