Rosinante
Dark Nιάου
- Reaction score
- 5.609
Για μας που εχουμε μαυρα μεσανυχτα, μια χαρα ειναι κι αυτο...Έχει σημαντικές προσθήκες η καινούργια έκδοση.
Για μας που εχουμε μαυρα μεσανυχτα, μια χαρα ειναι κι αυτο...Έχει σημαντικές προσθήκες η καινούργια έκδοση.
Οχι, αλλά μπορω να γινω το ιδιο κακιά οπως αυτη στην ταινια...Ρε συ rosi , δεν πιστεύω να είσαι κάπως έτσι όπως σε βλέπω στο αβαταρ ε?
Έχουν αλλάξει πολλά απο το 2008, ειδικά στον πολυκάναλο ήχο.Για μας που εχουμε μαυρα μεσανυχτα, μια χαρα ειναι κι αυτο...
Ισχύει.Ας διαβάσουν και την παλιά
Εγώ τουλάχιστον θα προσπαθήσω
Ξέρεις πόσες αρλουμπες λιγότερες θα γράφονται ;
Από τι έχω καταλάβει η μαγκιά είναι να φτιάξεις το καλύτερο σύστημα με τα λιγότερα ( η και καθολου ) χρήματα.Ισχύει.
Θα πω και το άλλο:
Αν πληρώσουν για να αποκτήσουν το βιβλίο, θα το σεβαστούν περισσότερο.
Για όλους μας είναι μια χαρά και μας καλύπτει πλήρως, παύουν οι απορίες.Για μας που εχουμε μαυρα μεσανυχτα, μια χαρα ειναι κι αυτο...
Ένα Πνεύμα Χριστουγέννων του Μέλλοντος...Ξέρετε κάτι που να θέλει διόρθωση ?
Ευπρόσδεκτες ολες οι προτάσεις .....
Θα με ενδιέφερε παρά πολύ να μάθω τι πιστεύετε ότι μου λείπει
Bhutia said:...
Αντί όμως να του επιδείξει τι θα γινόταν,έκανε το αντίθετο δίνοντάς του την επίγνωση για όσα δεν θα γίνονταν.Σε κάποιους θα έλειπαν πάντοτε κάποια Hz μπάσου παρακάτω,σε άλλους κάποιοι δορυφόροι...παραπάνω,καθολική αναγνώριση από αμφισβητίες,ενώ κάποιοι θ'αναρωτώνταν πόσο ανώτερη απόδοση θα είχαν εντός ειδικά διαμορφωμένων χώρων για αβανταδόρικα setup,ή πόσο καλύτερα θα αισθάνονταν άμα βρίσκονταν βήματα μπροστά από άσπονδους φίλους αντί να τους ακολουθούσαν κατά πόδα.
...
Δεν είμαστε όλοι ομοιόμορφοι χαρακτήρες.Αδίκως θα κρίναμε εξ ιδίων διάφορα αλλότρια.Οι αντιδράσεις σας είναι υπερβολικές ακόμα και με τα κακοήθη σχόλια.
Όλοι όσοι συμμετέχουμε εξάλλου, γνωρίζουμε γιατί γράφουν έτσι 1-2 χρήστες.
Μόνο που ακόμα και από το pdf αρχείο της Β' έκδοσης εξακολουθούν να μένουν κενές σελίδες με κρίσιμα εδάφια...Δε χρειαζεται να το αγορασετε, αν θελετε το κατεβαζετε σε pdf αρχειο. Απλως, αυτο που κατεβασα μαλλον ειναι η 1η εκδοση με το πρασινο εξωφυλλο. Ειναι εκδοση 2008
View attachment 148809
Do you have nightmares dear Bhutia?Ένα Πνεύμα Χριστουγέννων του Μέλλοντος...
κάνε μωρή ίνσταγκραμ....που μου κόλλησες στην αρχική οθόνηοπως εχεις βαλει και τα μαξιλαρακια σα μονοθεσιο δειχνει .....
228 με εμενα ....
View attachment 149812
-Οχι, αλλά μπορω να γινω το ιδιο κακιά οπως αυτη στην ταινια...