- Reaction score
- 23.869
ναι αλλα με λιγη καλη θεληση θα μπορουσε να γινει συνδιοργανωση σε μεγαλυτερο χωρο πιο οικονομικα και για τις δυο πλευρες.Αυτό το event δεν έχει σχέση με το hifi-hiend.
αποψη μου βεβαιως βεβαιως
ναι αλλα με λιγη καλη θεληση θα μπορουσε να γινει συνδιοργανωση σε μεγαλυτερο χωρο πιο οικονομικα και για τις δυο πλευρες.Αυτό το event δεν έχει σχέση με το hifi-hiend.
Τρελός είσαι;ναι αλλα με λιγη καλη θεληση θα μπορουσε να γινει συνδιοργανωση σε μεγαλυτερο χωρο πιο οικονομικα και για τις δυο πλευρες.
Συμφωνώ.ναι αλλα με λιγη καλη θεληση θα μπορουσε να γινει συνδιοργανωση σε μεγαλυτερο χωρο πιο οικονομικα και για τις δυο πλευρες.
Δεν φτάνουν ούτε 15 χιλιάρικα ρε Πάνο.θα μπορουσε να υπαρχει μια αρκετα καλη τιμη για στησιμο περιπτερου με χωρο ακροασης.
Δεν τσιμπάωΕμαθα πως στην εκθεση θα εχει ειδικο δωματιο με immersive ηχο, στημμενο Trinnov με φουλ σετ ενεργα ηχεια, τερατακια πολλα sub , 9.9.4
Άμα δεν στηθεί πολυκάναλο immersive στο δωμάτιο του AVsite, δεν έρχομαι - που να σκάσετε!
Να κλείσω εισιτήρια;Εμαθα πως στην εκθεση θα εχει ειδικο δωματιο με immersive ηχο, στημμενο Trinnov με φουλ σετ ενεργα ηχεια, τερατακια πολλα sub , 9.9.4
Πως και δεν έχει γράψει κανείς μέχρι τώρα γιαυτο?
HES2022 | 22 & 23 OKT 2022 | ΑΘΗΝΑ
highend.show
ΗΧΟS EIKONA SHOW 2020 | 25-26 IANOYAΡΙΟΥ | ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!
Πλησιάζει η μέρα που θα ανοίξει τις πόρτες της η μεγάλη Έκθεση του ήχου και της εικόνας. Ένα κορυφαίο audio και video show που θα αφήσει εποχή.Δεν είναι μόνο ότι πραγματοποιείται για πρώτη φορά Ιανουάριο, μια τέλεια εποχή για μουσικές ακροάσεις, αλλάwww.hxosplus.gr
Σε δέκα μέρες είναι.....