- Reaction score
- 84.207
Τα δικά σου ηχεία άκουσες. Τα δικά σου, να παίζουν αυτό που γράφτηκε, που παίζαν τα Geithain.Παρόλο που είναι από μικρόφωνο κάμερας
Οταν ακούσεις μεγάλα Geithain θα λυπηθείς ολα τα υπόλοιπα. Τα κακόμοιρα.
Τα δικά σου ηχεία άκουσες. Τα δικά σου, να παίζουν αυτό που γράφτηκε, που παίζαν τα Geithain.Παρόλο που είναι από μικρόφωνο κάμερας
Χρηστοεβδομηνταεφταρι μου ,arista σα ναχεις δικιο διμι
Βρε το ξέρω, αυτό εννοείται.Τα δικά σου ηχεία άκουσες. Τα δικά σου, να παίζουν αυτό που γράφτηκε, που παίζαν τα Geithain.
Οταν ακούσεις μεγάλα Geithain θα λυπηθείς ολα τα υπόλοιπα. Τα κακόμοιρα.
Ωραίο κομμάτι!!μρε μου εβγαλες το τσαι απ τη μυτη για γρικα αυτο το κομματι ισως σου αρεσει
μιαολια αψυχο μου φαινεται ... για εδε παεμρε μου εβγαλες το τσαι απ τη μυτη για γρικα αυτο το κομματι ισως σου αρεσει
Σβολωνει !!εμενα δεν μου αρεσουν τα ,,ξενοφερτα ΄΄΄΄εμεις εχουμε θκαμας
Βινύλιο παίζουν?arista σα ναχεις δικιο διμι
Αν και οταν παρεις τετοια αποφαση, θελεις παρεα;Θα προηγηθεί επίσκεψη στην Γερμανία στο εργοστάσιο για να τα δω ολα απο κοντά, να συζητήσω με τους υπεύθυνους τις αναγκες του συγκεκριμένου χωρου που θα έχω, και θα ψωνίσω απο εκεί.
Έχω σκεφτεί έναν πρωτότυπο ΄΄σωφρονισμό΄΄ για σένα και τον Ear...Να προμηθευόμουν ένα ζεύγος Gethard και να περιέγραφα ύστερα πόσο συγκλονιστικά θ'ακούγονταν σε δικάναλο τα...downmix από διάφορα πολυκαναλικά master.Εγώ θέλω τα 811K.
Ακόμα κλαίω απο το τραύμα που μου προκάλεσαν στο Μόναχο. Δεν μπορει κανεις να φανταστεί μόνο απο τις περιγραφές μας το μέγεθος του σοκ που υποστήκαμε.
Αν ειχα το διαθέσιμο μπατζετ, και χώρο 8Χ8 μια χαρά θα τα βόλευα, στα 3.5m απόσταση. Μόνο έτσι θα μπορούσα να ξεπεράσω εκείνη την οδυνηρή εμπειρία.
Για μικρότερους χώρους, θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτο:
ME Geithain RL 903K Esche Schwarz | DA-X
Unvergleichlich präzise Klangwiedergabe Made in Germany - das sind die Regielautsprecher von Musikelektronik Geithain.www.da-x.de
Δεν με βλέπω να κάνω αλλαγές ηχείων, και δεν θέλω να δώσω μια πενηνταρού περίπου. Βαριέμαι κιολας. Μόνο αν παω σε αλλο σπίτι και αναγκαστικά στηθούν ολα απο την αρχή. Αν όμως γίνει κατι τέτοιο, η Geithain θα είναι μονόδρομος. Θα προηγηθεί επίσκεψη στην Γερμανία στο εργοστάσιο για να τα δω ολα απο κοντά, να συζητήσω με τους υπεύθυνους τις αναγκες του συγκεκριμένου χωρου που θα έχω, και θα ψωνίσω απο εκεί.
Ξαναλέω: οποιος δεν εχει ακούσει, δεν καταλαβαίνει το θέμα με το Geithain. Καλά και τα pdf, αν ξέρεις να τα διαβάσεις καταλαβαίνεις τα πλεονεκτήματα του καρδιοειδούς, αλλά μόνο αν ακούσεις αποκτας αντίληψη του μεγέθους του πλεονεκτήματος.
Προσωπικά, αν προμηθευομουν εν ζεύγος Γκέρχαρντ, πριν τα συνδέσω στο σεταπ, θα περίμενα υπομονετικά να έρθει τουλάχιστον το ...τρίτο τεμάχιο.Να προμηθευόμουν ένα ζεύγος Gethard
Το τρίτο το τεμάχιο θα ήταν το Getevenharder!θα περίμενα υπομονετικά να έρθει τουλάχιστον το ...τρίτο τεμάχιο.
Το 11ο τεμάχιο να δεις....Το τρίτο το τεμάχιο θα ήταν το Getevenharder!