Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
ΑKU!Αυτά τα κόκκινα έχουν πολύ φάση!
ΑKU!Αυτά τα κόκκινα έχουν πολύ φάση!
Δεν ρώτησα,πάντως έχουνε και sub ίδιας εμφάνισης, μεγαλούτσικο το είδα.Είναι φτηνά;
Δείχνουν ωραία για το σαλόνι!
-Δυστυχως Ελλαδα ηταν και ειναι μονον η Αθηνα -γενικως και ειδικως- οι υπολοιποι απλα συμπληρωνουμε το "παζλ".
Ασφαλως η κυκλοφορια στην Αθηνα δεν ειναι ευκολη, αλλα σε ολες αυθημερον θα πας; Προσωπικα απο Γλυφαδα ως Κ. Χαλανδρι (Ηχοδομη) χρειασθηκα μιση ωριτσα (μαλλον ειμαι ...γρηγορος), μα αυτο ειναι απλη δικαιολογια.
Για "βαρειες" εννοω βεβαια οσες οχι μονον αντιπροσωπευουν τα περισσοτερα μα, κυριως, τα σημαντικοτερα τα του ηχου -θα τις διαπιστωσεις στο ... απουσιολογιο.
Αν ομως σου αρκει η ακροαση σε μια εκθεση για να αγορασεις κατι....
Αυτά τα κόκκινα έχουν πολύ φάση!
Πιο ευρύχωρα μου φαίνονται τα δωμάτιαΕίμαι ο μόνος που δεν βρίσκω λόγο να πάω;
Μια από τα ίδια ή κάνω λάθος;
Πιο ευρύχωρα μου φαίνονται τα δωμάτια
Για τα μηχανήματα λέω.Πιο ευρύχωρα μου φαίνονται τα δωμάτια
Αν μπορείς ακύρωσε το η μετέβαλλε το για την άλλη έκθεση, μια σοβαρή προσπάθεια που ίσως χαντακωθει από την σφήνα του S&V.Άντε να πω και εγώ τον πόνο μου.
Έχω κλεισμένο εισιτήριο με το αεροπλάνο και δεν μπορώ αυτή την στιγμή να σηκωθώ από τον πυρετό και την παλιό ίωση που
4 ενισχυτικά το κάθε ηχείο, 12 αρι γουφερ, εξωτερικό ψηφιακό Κρος με ισοστάθμιση στο χώρο. Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί (όχι στην έκθεση) φιουσιον 5xx ενισχυτές. Μου άρεσαν.Αυτά τα κόκκινα έχουν πολύ φάση!
Από τα λίγα που άκουσα:Δεν ρώτησα,πάντως έχουνε και sub ίδιας εμφάνισης, μεγαλούτσικο το είδα.
Τα πουλάει σύστημα ηχεία, Κρος-επεξεργαστής, ενισχυτές. 28 χιλιάρικα.Είναι φτηνά;
Δείχνουν ωραία για το σαλόνι!