- Reaction score
- 76.559
Η Projecting Sounding Art είχε μια χρονιά σε αυτό το γ@μ@το σύστημα και το 20' demo που λες και νομίζω την ίδια χρονιά ήταν και το Atmos με Paradigm Anthem της AACE.Έχει γίνει, σε ελληνική έκθεση. Αν θυμάμαι καλά πριν το 2014. Τρέσες. Ηχεία κάτω γύρω γύρω και πάνω. Μερικά καθίσματα στο κέντρο. Οθόνη μπροστά και ανά 20 λεπτά (αν θυμάμαι καλά) πρόγραμμα.
Η αγορά από εξωτερικό και όχι από ντόπιο μαγαζί δε νομίζω ότι είναι κάτι που ευχαριστεί κανέναν.
Η αγορά από εξωτερικό και όχι από ντόπιο μαγαζί δε νομίζω ότι είναι κάτι που ευχαριστεί κανέναν.
Το ποιος φταίει για τις τιμές είναι ένας συνδυασμός κράτους + πωλητή (φόροι, μικρή αγορά κλπ) Δυστυχώς όμως δεν απασχολεί τον αγοραστή, ειδικά τον αγοραστή που δεν του περισσεύουν. Εκτός από μία περίπτωση, όσες φορές έχω ζητήσει η τιμή να πλησιάσει τιμή εξωτερικού το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.
Προσωπικά θα ήθελα να αγοράζω όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και από Αθήνα αν είναι δυνατόν για τη προσωπική επαφή. Ειδικά από καταστήματα που μου έχουν δανείσει μηχανήματα για ακροάσεις στο σπίτι. Μια μικρή διαφορά τη προσπερνώ, όταν η διαφορά είναι σημαντική θα νιώσω ηλίθιος αν αγοράσω ακριβότερα.
Και το Amazon το "κάνει", ίσως και καλύτερα. Αγοράζεις ένα προϊόν, το έχεις σπίτι για 30 μέρες (έρχονται οι 60 σύντομα), και αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις όπως είναι χωρίς καμία άρνηση.ο τοπικός αντιπρόσωπος "υποχρεούται" να προσφέρει επίδειξη προϊόντων,
Επίσηςπλήρη εγγύηση
Αυτό ναι δεν το έχει.υποστήριξη και service για "πάντα"
τότε κάτι δεν έχουμε καταλάβει περί λειτουργίας μιας επιχείρησης.
Όλοι οι μεταπωλητές (μαγαζιά) θα περνούσαν δύσκολες ώρες, όπως και οι τελικοί χρήστες όταν θα έφτανε η στιγμή της υποστήριξης.σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ο Thomann είχε τμήμα HiFi και τι επίδραση θα είχε στη τοπική αγορά.
Όταν οι επίπεδες τηλεοράσεις ηταν στο ξεκίνημα αγοράζαμε 32 ιντσες σε τιμες που τωρα κοστιζει μια 75 ιντσων. Τοτε η 75 ιντσες δεν ειχε και οι 50 ιντσων οι τιμες ηταν στα αστρα. Επομένως στην τεχνολογια δεν υπαρχει μονο το σημερα αλλα και η προοπτικη.Μα τι λες τώρα... Το 0,001% είναι μικρό ποσοστό για να θέσεις ως <<target group>> (για να το πω εις τα Εγγλέζικα) ;
Έχεις κατανοήσει γενικότερα, και όχι μόνο ειδικά, την ψευδαίσθηση αυτού που με ευκολία ονομάζουμε <<μέλλον>>;Όταν οι επίπεδες τηλεοράσεις ηταν στο ξεκίνημα αγοράζαμε 32 ιντσες σε τιμες που τωρα κοστιζει μια 75 ιντσων. Τοτε η 75 ιντσες δεν ειχε και οι 50 ιντσων οι τιμες ηταν στα αστρα. Επομένως στην τεχνολογια δεν υπαρχει μονο το σημερα αλλα και η προοπτικη.
Επισης μετραει ποιες εταιριες σου δινουν την προοπτικη, το μελλον.