- Reaction score
- 76.290
Πάρε Marantz.Και πάλι έχω προβλήματα. Τέλεια πράγματα δεν έχω βρει ακόμα....
Πάρε Marantz.Και πάλι έχω προβλήματα. Τέλεια πράγματα δεν έχω βρει ακόμα....
Αυτό έχει αλλάξει πια. Έχουν αλλάξει οι κανόνες.Κανένας δε μου έδωσε λεφτά πίσω.
Λες;Πάρε Marantz.
Πάρε AppleTvΚάποιες φορές κλειδώνει στα 1080 με το shield και θέλει ρισταρτ για να πάει 4κ.
Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Παρίσι (επιδιόρθωση)-Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρειάστηκαν...Του ντιμιφουτ έκανε θόρυβο ανεμιστήρι μέσα στο κουτί, και επιστράφηκε για διόρθωση.
νομιζω οτι θα βρεις μονο εδω αυτο που ψαχνεις ....καλοριζικα και ξεχασετα τα υπολοιπα.
Shop | powersoundaudioeu
www.powersoundaudio.eu
Αποδειξούλα καταβολής όπου αναφέρεται ρητώς τι θα γίνει με την προκαταβολή.Αυτό έχει αλλάξει πια. Έχουν αλλάξει οι κανόνες.
Γενικά το επίπεδο υποστήριξης είναι απίστευτο.Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Παρίσι (επιδιόρθωση)-Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρειάστηκαν.. 4 μέρες
Εσύ πήρες και λ7 πίσω, τυχερέ. Εμένα ποιός θα μου ξανα-χτίσει τον τοίχο; Αχαχα!Στραβα πηγε ολη η δουλεια απο την αρχη.
Ιουνιο 2019 εδωσα προκαταβολη.
Ιουλιο εβγαλε σχεδια.
Σεπτεμβρη διορθωσε τα σχεδια.
Οκτωβρη τιποτα.
Νοεμβρη τιποτα.
Δεκεμβρη τιποτα.
Ιανουαριο τιποτα.
Φεβρουαριο ηρθαν τα κουφαρια των σαμπ.
Αφινιριστα και χτυπημενα.
Συνολο εξι μηνες μεχρι εδω.
Και εννεα μηνες απο την προκαταβολη.
Συνολο ενας χρονος απο 8 Μαρτιου 2019 που μιλαμε.
Τρεις βδομαδες μετα, τελος Φλεβαρη δλδ, εφερε τα μεγαφωνα και τους ενισχυτες για τα οποια χρειαστηκαν καμποσες τριωρες επισκεψεις να τα δεσει.
Επαιξαν 2 μερες, καηκε το ενα fusion.
Αστοχια υλικου ή λαθος συνδεσμολογια ειπε. Αφου τα ειχε μελετησει πεντε μηνες...
Αντικατασταση fusion 3 βδομαδες μεσω Ζαπαντη, οταν ερχεται σε 24 ωρες απο Ολλανδια εξπρες.
Εκει τελειωσε το πανηγυρι.
Εχω κανει ολικη ανακαινιση σπιτιου σε 5 μηνες.
Δυο σαμπ εκαναν εννεα μηνες.
Νομιζω εκανα πολλη υπομονη.
Βρε λες;
pc ειναι καημενε, τι περιμενες !!!!Λες;
Ο τρινοβ πάντως, έχει μπαγκς.
Κάποιες φορές κλειδώνει στα 1080 με το shield και θέλει ρισταρτ για να πάει 4κ.
Κάποιες φορές δε δουλεύει το auro 3d upmixing, και επίσης θέλει ρισταρτ.
Του ντιμιφουτ έκανε θόρυβο ανεμιστήρι μέσα στο κουτί, και επιστράφηκε για διόρθωση.
Στη δεύτερη hdmi έξοδο, δε μπορείς να αλλάξεις ανάλυση. Ηλιθιότητες...
Κλπ.
Λογικά λες, με τόσα λεφτά ρε φίλε, θα έπρεπε να μυρίζει τέλειο από παντού. Κι όμως, δεν είναι.
Τόσα χρόνια κυκλοφορίας, κι όμως...
Ψιλοπροβλήματα, αλλά υπάρχουν.
Μαραντζ ε;
Βρε λες;
ναι σωστα, ξεχασα τον COVID-19Τώρα τον έστειλες να περιμένει άλλους 9 μήνες και αν.... έρθει το παπόρι απο Αμερική
ναι σωστα, ξεχασα τον COVID-19
με 4 χ sub 2 θα ειναι τουμπανο......και αν θελει κιαλλο κοτσαρει αλλα 4 απο πανωArendal φίλοι μου. Σε 4-5 μέρες στη πόρτα σου. Πάρε 4 sub 1 βάλε το ένα πάνω στο άλλο και είσαι πολύ κοντά σε αυτα που έφτιαχνες.
View attachment 157509
μην λες τετοια, δεν ισχυουν......ασε τι λεει ο καθενας.Όοοχι απλά δεν θα παραλάβει ποτέ, αναβολή σε αναβολή, ο ένας εκ των γιατρών νομίζω έκανε απόπειρα και ξέρει τι λέω.
Μόνο ο @alfakias123κατάφερε και το πήρε στην ώρα του.
θα ανοίξουν τα θεμέλια με περισσότερα από 4.με 4 χ sub 2 θα ειναι τουμπανο......και αν θελει κιαλλο κοτσαρει αλλα 4 απο πανω
Ανακοινώθηκαν επίσημες μετρήσεις από τον κατασκευαστή;Arendal φίλοι μου. Σε 4-5 μέρες στη πόρτα σου. Πάρε 4 sub 1 βάλε το ένα πάνω στο άλλο και είσαι πολύ κοντά σε αυτα που έφτιαχνες.
View attachment 157509
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιοΝτίμι, ρίξε ποινή!
WTF?Panasonic