- Reaction score
- 13
Ε ρε στρογγυλο δωματιο που σας λειπει .....
Αληθεια, στον Λευκο Πυργο εχετε στησει πανελ ?
Χμ, τώρα που το λες. :137:Ε ρε στρογγυλο δωματιο που σας λειπει .....
Η αλήθεια είναι πως στο φυλλάδιο του CD αναφέρει ότι ο σκύλος πρέπει να ακούγεται σα να βρίσκεται "in the yard next door" (άρα εκτός της στερεοφωνικής εικόνας) και όχι συγκεκριμένα πίσω ή δεξιά ή αριστερά.το παραπανω σιντι περιεχει 3d ηχητικα εφε.
οπως λεει ο Στεργιος στο πρωτο τραγουδι εχει ενα σκυλο που γαβγιζει.
αυτα τα εφε γινονται με το συστημα q sound
το αποτελεσμα ειναι πχ ο περιβοητος σκυλος να ακουγεται ΠΙΣΩ και ΔΕΞΙΑ απο τον δεξι μου ωμο.
το δικο μου συστημα εχει πολυ ευρυ soundstage τοσο σε πλατος οσο και σε βαθος. παρολα αυτα ο περιβοητος σκυλακος δεν λεει να παει στην "σωστη" θεση...
πρεπει να εχει σχεση με το οτι τα ηχεια μου ειναι διπολα.
αυτα για αρχη...
το ψαχνω και περιμενω αποψεις...
Νικος
:444::444:Τελικά, αν καθίσω ακριβώς στην κορυφή ισοσκελούς τριγώνου με τα ηχεία, το σκυλί είναι όντως πίσω και δεξιά.
- καλησπέρα ,Λοιπόν, πρόκειται για μια πολύ περίεργη ηχογράφηση, με κάτι ντόλμπι κόλπα που παίζουν με τις φάσεις, την οποία έχω φυσικά εδώ και πολλά χρόνια (είμαι μανιακός των Pink Floyd) και δίνει ξεκάθαρα την εντύπωση πως παίζουν και πίσω L-R κανάλια, με εκπληκτικό εστιασμό!
Δυστυχώς δεν έτυχε να αγοράσω κάποιο άλλο CD με το ίδιο Dolby.
- καλησπέρα ,
- εάν αυτό το θέμα , ζει ακόμα , θα το ακούσω το σ/κ , σε κόρνες , σε κουτιά , και ακουστικά , και θα ενημερώσω
ΥΓ : δεν πιστεύω μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια , το σκυλί να έχει μετακινηθεί !
- at least , ζει το θέμαΜήπως έχει αποθάνει φοβάμαι....
Δεν αντιλαμβάνομαι τί εννοείς ότι το σκυλί ακούστηκε εκτός φάσης. Μου εξηγείς;- λοιπόν το σκυλί (...) ακούστηκε (...) εκτός φάσης
1. με κουτιά : δεξιά σαν από το διπλανό δωμάτιο και εκτός φάσης
2. με κόρνες : τέρμα δεξιά 2-3 δωμάτια παρά πέρα , και πάντα εκτός φάσης
3. με ακουστικά : . . . αύριο . . .
- ακριβώςΝομίζω ότι κατάλαβα. Εννοείς ότι στον ήχο του σκυλιού έχουν προσθέσει κάποια milliseconds καθυστέρηση στο ένα κανάλiικαι λόγω του φαινομένου HAAS ακούγεται εκεί που θέλουν.
Το έχω κι εγώ αυτό! Γαμεί! Το ομώνυμο είναι κορυφαίο!"The Pros And Cons Of Hitch Hiking"