Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Reaction score
39
Εγω που ακουω απο βινυλιο ,CD-SACD, και Spotify , με φθηνα καλωδια και στερεα (οχι λαμπες),
σε ποια κατηγορια ειμαι ? Μουσικοφιλος η μη ? ...Γνωστης η παραπλανημενος ?....και τι πιστοποιητικα πρεπει να φερω
για να γινω δεκτος .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.102
Εγω που ακουω απο βινυλιο ,CD-SACD, και Spotify , με φθηνα καλωδια και στερεα (οχι λαμπες),
σε ποια κατηγορια ειμαι ? Μουσικοφιλος η μη ? ...Γνωστης η παραπλανημενος ?....και τι πιστοποιητικα πρεπει να φερω
για να γινω δεκτος .
Πολύ φυσιολογικός άνθρωπος δείχνεις εσύ.
Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα στις τρελές;
Ποιος σε παρέσυρε;

Reaction score
3.628
ΛΟΙΠΟΝ @costas EAR!

Τον Τουλ τον ξερω και δεν τον γελειοποιησα ποτε.Αντιθετως προσπαθω να εφαρμοσω πολλα απο τα γραφομενα του.

Για τον χωρο σου δεν εχω πει ποτε κατι αρνητικο.

Τα πολυκαναλα δεν τα απαξιωσα ποτε-ασχετα απο τα αστειακια.

Οι γνωσεις μου στην αναπαραγωγη ηχου σε κλειστο χωρο ξερεις οτι ειναι πολλες.

Εχεις καταλαβει οτι ξερω να ακουω,ξερω να μεταφραζω πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα ενος χωρο-συστηματος και ενεργω ρεαλιστικα και χωρις πολωση.

Ειμαι εμπροσθοδρομικος και ανοιχτομυαλος.

Δεν κραταω μισος και εχθρες αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος.

Αν γουσταρεις και εχεις και τα κοτσια βεβαια,ερχομαι σπιτι σου και ακουμε ο,τι θες αλλα και δικα μου κομματια αναφορας και γραφω στο σαιτ τις εντυπωσεις μου.

Ειμαι σιγουρος οτι αν γραψω εγω για το συστημα σου,θα αλλαξουν πολλα μεσα στο σαιτ-προς το καλυτερο παντα!

Ακουω...

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
για να γινω δεκτος .
-
Μέ πολύ Love ..... ότι λέν έ στίχοι .......

-

Last edited:

Reaction score
2.826
για να γινω δεκτος .
Οι παραπλανημένοι σε χαιρετούν

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Που λέτε, βάζω σήμερα να ακούσω τη δισκάρα body & soul του joe jackson, εννοείται από βινύλιο, διότι έτσι μάθαμε, έτσι πράττουμε σε αυτό το σπιτικό. Τι δυναμικές, τι αέρας ανάμεσα στα όργανα, τι καθαρότητα στις φωνές, ένα αριστούργημα σας λέω. Έχοντας πειστεί για την ανωτερότητα του βινυλίου, τι το 'θελα και διάβασα τα liner notes o καψερός: "Digitally recorded and mastered" λέει.

Πολύ κλάμα λέμε.

Τέλος διαλείμματος, συνεχίστε.

Reaction score
12.258
Που λέτε, βάζω σήμερα να ακούσω τη δισκάρα body & soul του joe jackson, εννοείται από βινύλιο, διότι έτσι μάθαμε, έτσι πράττουμε σε αυτό το σπιτικό. Τι δυναμικές, τι αέρας ανάμεσα στα όργανα, τι καθαρότητα στις φωνές, ένα αριστούργημα σας λέω. Έχοντας πειστεί για την ανωτερότητα του βινυλίου, τι το 'θελα και διάβασα τα liner notes o καψερός: "Digitally recorded and mastered" λέει.

Πολύ κλάμα λέμε.

Δεν έχει σημασία. Παίζεις αναλογικά. :p

Reaction score
39
Πολύ φυσιολογικός άνθρωπος δείχνεις εσύ.
Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα στις τρελές;
Ποιος σε παρέσυρε;
ΑVsite ειδα..κατσε να παρω καμια ιδεα σκεφτηκα, ισως μαθω και κατι σκεφτηκα ...και τωρα λεω " που πας ρε καραμητρο με το low budget σου, και το οικιακο σαλονι σου "...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.694
Ένα χαρούμενο ολιγόλεπτο μουσικό διάλειμμα για να γαληνέψουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η συζήτηση σε φιλικό κλίμα με τον ίδιο ζήλο αλλά σε ήπιους τόνους και φυσικά μόνο από βινύλιο 180g γιατί αυτό έχει τον καλύτερο ήχο:
Αυτο το μουσικον τεμαχιον ειναι για να γαληνεψουν τα πνευματα;

Reaction score
2.803

Πολύ κλάμα λέμε.

Πολύ κλάμα λέμε.

Αν θες να ακούς τον αυθεντικό ήχο του βινυλίου θα παίρνεις δίσκους που έχουν ηχογραφηθεί και επεξεργαστεί αναλογικά σε όλα τα στάδιά τους, αυτό γινόταν από κάποια χρονολογία και πριν άρα θα πρέπει να κοιτάς για παλαιούς δίσκους, πλέον δεν παράγονται έτσι αφού όλα πια είναι ψηφιακά η μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, δεν έχω πικάπ απλά μεταφέρω την πληροφορία που έχω διαβάσει αρκετές φορές σε αυτό το site.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.286
γαληνεψουν τα πνευματα
δια αγιασμο...και δια λιβανιζμο ...αποτι βλεπω..
-> πληροφοριες μαλιστα λενε οτι στην Εδεσσα, αυτολιβανιζονται την ωρα της λειτουργιας απο τα μπαλκονια, και οι καμπανες του ναου χτυπουν σχεδων χαρμοσυνα.. :king: :angel:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.907
Members
38.259