I
iason
Guest
Ποιός είναι αυτός ο Toole ρε παιδιά??????
Τραγουδιστής είναι , η Οργανοπαίχτης?
Τραγουδιστής είναι , η Οργανοπαίχτης?
Στιχουργος εγραψε το..........φλαταδουρα ολαΠοιός είναι αυτός ο Toole ρε παιδιά??????
Τραγουδιστής είναι , η Οργανοπαίχτης? View attachment 161616
Απο γούφερ μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά απο ρολόι και knobs, τα σπάει!!!Το Ενεργό της Mcindosh rs 100 το έχετε δει???
Γελάνε και τα Κατσίκια View attachment 161626
δε θα πεθανουν στη σουβλα φετος....αλα απο τα γελιαΓελάνε και τα Κατσίκια
Πολύ φυσιολογικός άνθρωπος δείχνεις εσύ.Εγω που ακουω απο βινυλιο ,CD-SACD, και Spotify , με φθηνα καλωδια και στερεα (οχι λαμπες),
σε ποια κατηγορια ειμαι ? Μουσικοφιλος η μη ? ...Γνωστης η παραπλανημενος ?....και τι πιστοποιητικα πρεπει να φερω
για να γινω δεκτος .
-Εγω που ακουω απο βινυλιο ,CD-SACD, και Spotify , με φθηνα καλωδια και στερεα (οχι λαμπες),
σε ποια κατηγορια ειμαι ? Μουσικοφιλος η μη ? ...Γνωστης η παραπλανημενος ?....και τι πιστοποιητικα πρεπει να φερω
για να γινω δεκτος .
Οι παραπλανημένοι σε χαιρετούνΕγω που ακουω απο βινυλιο ,CD-SACD, και Spotify , με φθηνα καλωδια και στερεα (οχι λαμπες),
για να γινω δεκτος .
Δεν έχει σημασία. Παίζεις αναλογικά.Που λέτε, βάζω σήμερα να ακούσω τη δισκάρα body & soul του joe jackson, εννοείται από βινύλιο, διότι έτσι μάθαμε, έτσι πράττουμε σε αυτό το σπιτικό. Τι δυναμικές, τι αέρας ανάμεσα στα όργανα, τι καθαρότητα στις φωνές, ένα αριστούργημα σας λέω. Έχοντας πειστεί για την ανωτερότητα του βινυλίου, τι το 'θελα και διάβασα τα liner notes o καψερός: "Digitally recorded and mastered" λέει.
Πολύ κλάμα λέμε.
Τέλος διαλείμματος, συνεχίστε.
ΑVsite ειδα..κατσε να παρω καμια ιδεα σκεφτηκα, ισως μαθω και κατι σκεφτηκα ...και τωρα λεω " που πας ρε καραμητρο με το low budget σου, και το οικιακο σαλονι σου "...Πολύ φυσιολογικός άνθρωπος δείχνεις εσύ.
Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα στις τρελές;
Ποιος σε παρέσυρε;
Εγώ πάλι τον βρίσκω ανιαρό τον μπαρμπα Τουλ:Πάντως το καινούργιο των Τουλ σπέρνει. Έχει κορυφαία παραγωγή.
Αυτο το μουσικον τεμαχιον ειναι για να γαληνεψουν τα πνευματα;Ένα χαρούμενο ολιγόλεπτο μουσικό διάλειμμα για να γαληνέψουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η συζήτηση σε φιλικό κλίμα με τον ίδιο ζήλο αλλά σε ήπιους τόνους και φυσικά μόνο από βινύλιο 180g γιατί αυτό έχει τον καλύτερο ήχο:
Που λέτε, βάζω σήμερα να ακούσω τη δισκάρα body & soul του joe jackson, εννοείται από βινύλιο, διότι έτσι μάθαμε, έτσι πράττουμε σε αυτό το σπιτικό. Τι δυναμικές, τι αέρας ανάμεσα στα όργανα, τι καθαρότητα στις φωνές, ένα αριστούργημα σας λέω. Έχοντας πειστεί για την ανωτερότητα του βινυλίου, τι το 'θελα και διάβασα τα liner notes o καψερός: "Digitally recorded and mastered" λέει.
Πολύ κλάμα λέμε.
Που λέτε, βάζω σήμερα να ακούσω τη δισκάρα body & soul του joe jackson, εννοείται από βινύλιο, διότι έτσι μάθαμε, έτσι πράττουμε σε αυτό το σπιτικό. Τι δυναμικές, τι αέρας ανάμεσα στα όργανα, τι καθαρότητα στις φωνές, ένα αριστούργημα σας λέω. Έχοντας πειστεί για την ανωτερότητα του βινυλίου, τι το 'θελα και διάβασα τα liner notes o καψερός: "Digitally recorded and mastered" λέει.
Πολύ κλάμα λέμε.
δια αγιασμο...και δια λιβανιζμο ...αποτι βλεπω..γαληνεψουν τα πνευματα