- Reaction score
- 138.051
Γιατί;Δεν ειναι ανεξαρτητη των ηχειων . Αναλογα το χωρο και τα ηχεια γινεται η φροντιδα χωρου ...
Αιτιολόγησέ το.
Γιατί;Δεν ειναι ανεξαρτητη των ηχειων . Αναλογα το χωρο και τα ηχεια γινεται η φροντιδα χωρου ...
Καντο εσύ και γράψε τα ευρήματαΣάμπως θα γίνει;
Τα αποτελέσματα ...και τις φωτό, στον Tool και στον Olive...αμέσως μετά, για γνωμάτευση...Εκεί έρχεται το ξεβράκωμα...
Καθόλου συζήτηση δε θέλει. Έχουν ξεκαθαρίσει αυτά.Οχ εδω θελει πολυ συζητηση eteokritis
Πλάκα πλάκα, αυτό μπορεί να γίνει. Μπορώ να φέρω τον κολλητό μου μετά την άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας ( ο μοναδικός που εμπιστεύομαι να πειράζει τα μηχανήματά μου, απο τον κύκλο μου ). Πιστεύω ότι θα χαρεί κιόλας, καθώς θα έχει υλικό να με τρολάρει για καμιά διετία μετά. Xmmmmm!!!!Καντο εσύ και γράψε τα ευρήματα
Αλλη φροντιδα χωρου για καποιον που διαθετει ενα ηχειακι 5 ιντσων και αλλη με ενα δαπεδου 2x8 πχ Το ιδιο και για το χωρο , και την τοποθετηση τους στο χωρο ακροασης .Γιατί;
Αιτιολόγησέ το.
Θα σου έλεγα να έρθεις από εδώ, αλλά είμαι μακριά.Άρα, ζητείται κάτοχος καλού δικάναλου συστήματος και χώρου, να μου παίζει με τα καλώδια κι εγώ να προσπαθώ να ακούω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Όχι. Κανείς λάθος.Δεν ειναι ανεξαρτητη των ηχειων . Αναλογα το χωρο και τα ηχεια γινεται η φροντιδα χωρου ...
Όχι. Κανείς λάθος.Αλλη φροντιδα χωρου για καποιον που διαθετει ενα ηχειακι 5 ιντσων και αλλη με ενα δαπεδου 2x8 πχ Το ιδιο και για το χωρο , και την τοποθετηση τους στο χωρο ακροασης .
Γιατί αν γίνεται αυτό τότε τελικά υπάρχουν διάφορες σημαντικέςΜπορεί να μου πει κάποιος αν ένα καλώδιο ηχείων μπορεί να ζεσταίνει περισσότερο ένα ενισχυτή από ένα άλλο;
Ναι.Μπορεί να μου πει κάποιος αν ένα καλώδιο ηχείων μπορεί να ζεσταίνει περισσότερο ένα ενισχυτή από ένα άλλο;
Καθόλου συζήτηση δε θέλει. Έχουν ξεκαθαρίσει αυτά.
Γιατί αν γίνεται αυτό τότε τελικά υπάρχουν διάφορες σημαντικές
Ναι.
5 Myths About Speaker Wire
Do expensive speaker wires "sound" better? Not likely.www.machinedesign.com
@wizzy θα σου πω κάτι αλλά μη βγει παραέξω..Θα σου έλεγα να έρθεις από εδώ, αλλά είμαι μακριά.
Απόδειξη: ο χώρος μου κι η μελέτη που έγινε για αυτόν, η οποία δεν έλαβε υπόψη τα ηχεία που προϋπήρχαν.
Ηχητικά εννοείς ή να θερμαίνεται ο ενισχυτής;Μπορεί να μου πει κάποιος αν ένα καλώδιο ηχείων μπορεί να ζεσταίνει περισσότερο ένα ενισχυτή από ένα άλλο;
Αλλη φροντιδα το δικαναλο,αλλη το πολυκαναλο.Καθόλου συζήτηση δε θέλει. Έχουν ξεκαθαρίσει αυτά.
Γιατί;Αλλη φροντιδα χωρου για καποιον που διαθετει ενα ηχειακι 5 ιντσων και αλλη με ενα δαπεδου 2x8 πχ Το ιδιο και για το χωρο , και την τοποθετηση τους στο χωρο ακροασης .