- Reaction score
- 91.105
Ψάρια τρώμε έξω ή ...ποτέ.
Ψάρια τρώμε έξω ή ...ποτέ.
Φτιάχνω τακτικά.Φτιάξε
Σωστό!Αλλά εδώ μέσα ο όρος χαϊεντ αφορά συγκεκριμένα προϊόντα που κάποιοι όταν τα βλέπουν παιρνουνTo χαϊεντ υπάρει σε όλα τα χόμπι.
Και καλά κάνετε!Τι λέτε ρε;
Εδω κανουμε μπάρμπεκιου στα βράχια σε οποία βραχονησίδα είμαστε ...... τώρα δεν θα κανουμε;
Δικός μου άνθρωπος.Κι ενώ τα τρώω τα ψάρια, τα θέλω έτοιμα, σε ωραίο τραπέζι, με όλα τα συνοδευτικά. Και μόλις φάω να εξαφανιστώ στιγμιαία.
Σκέφτομαι να αγοράσω μία ψησταρία αερίου και σκέφτομαι τη Broil King Regal 590.
Δες βιντεάκια που έχουμε ανεβάσει εδώ ο @spylab κι εγώ για τις ποσότητες κρέατος που μπορείς να ψήσεις σε BBQ με 3 burners, και αποφασίζεις αν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο και πόσο.Koιτα για 6-8 ατομα λεει, δηλαδη να φάει η οικογένεια σου και ενα-δυο φιλικά ζευγάρια. Κανω συχνα τέτοιες μαζώξεις μπορώ να πω.
Παρε μικροτερη με τρια burners και θα τρωτε ολοι του σκασμου ,και θα ειναι βολικη για μικροτερες ποσοτητες . Οταν θα ψηνεις για πολυ κοσμο θα βαζεις και δευτερο γυροKoιτα για 6-8 ατομα λεει, δηλαδη να φάει η οικογένεια σου και ενα-δυο φιλικά ζευγάρια. Κανω συχνα τέτοιες μαζώξεις μπορώ να πω.
Έλα γατάκι, για προπάνιο είναι το θέμα. Αμέσως εσύ με τα κάρβουνα λες και εμείς δεν θα ανεβάζαμε τίποτις
Έχεις δίκιο....αλλά μετά δεν πρόλαβα.....έγινε χαμούλης......Ποσο ποιο χαμηλα πια , καρβουνα με αδεια σχαρα