- Reaction score
- 10.979
Σαν πολλοί κορονοιοί μαζί μοιάζει
Νέα θεωρία για την προέλευση του μυστηριώδους διαστρικού αντικειμένου «Ουμουαμούα»
Από τότε που ανακαλύφθηκε, το 2017, το διαστρικό αντικείμενο «Ουμουαμούα» («αγγελιοφόρος από μακριά που κατέφθασε πρώτος» στη γλώσσα της Χαβάης) περιβάλλεταιwww.naftemporiki.gr
Είναι κάτι σαν τα πικαπ με ανάρτηση και μεγάλη μάζα πλατό ταυτόχρονα.Αμάν αυτοί οι κινέζοι, ούτε μια αντιγραφή σωστά!
Σε κουτί που ήδη έχει εγκοπές για να κλείνει...
Όλα έχουν πλέον. Έλα όμως που είναι συνήθως ζαβές ή είναι κολλημένες λάθος κι όταν το ανοίγεις χαλάνε.Σε κουτί που ήδη έχει εγκοπές για να κλείνει...
Ό,τι ανοίγει μπαίνει στα τέλεια και πάμφθηνα δεκάδες Frigoverre μου.Όλα έχουν πλέον. Έλα όμως που είναι συνήθως ζαβές ή είναι κολλημένες λάθος κι όταν το ανοίγεις χαλάνε.
Έχω αρκετά που είναι σχεδόν άθικτα.Ό,τι ανοίγει μπαίνει στα τέλεια και πάμφθηνα δεκάδες Frigoverre μου.
Κάποια είναι σχεδόν 25 χρόνων και μετά απο εκατοντάδες πλυντήρια εγγυημένα δεν παθαίνουν τίποτα.
Οι συσκευασίες στα S/M είναι πήχτρα στη σκόνη. Γι' αυτό και όταν φτάσουν σπίτι καθαρίζονται πρόχειρα και τοποθετούνται σε άλλο ντουλάπι απο τις ανοιγμένες.Έχω αρκετά που είναι σχεδόν άθικτα.
Γιατί μία ακόμα ανωμαλία μου είναι να κρατάω ό,τι αγοράζω στη συσκευασία του. Θέλω να ανοίγω το ντουλάπι και να μοιάζει με ράφι Super Market.