- Reaction score
- 7.852
Είναι τόσο υποδεέστερες οι Ελληνικές ηχογραφήσεις σε σχέση με τις ''ξένες'' ???
Πραγματικά αυτό το καιρό που ήμασταν ''κλεισμένοι'' έβαζε και άκουγε η γυναίκα ελληνικά ποπ λαϊκά και δεν άντεχα να τα ακούσω.
λέω κάτι λάθος κάνω - γίνεται, τα άκουγε κυρίως από youtube.
της λέω με σιγουριά κάτσε να τα βάλουμε από tidal.
Μια από τα ίδια. πονούσαν τα αυτιά μου λέω κάτι χάλασε, κάτι έχει πατηθεί.
Αρχίζω και βάζω ''ξένα'' κομμάτια από pop - rock - jazz - metal.
Ηλεκτρονική την αφήνω γιατί αυτή σχεδόν πάντα ακούγεται καλά, και όλα άψογα.
Ιδικά ο Ρέμος ρε παιδιά, δεν ακούγεται, δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν ακούγεται.
Ο μόνος τρόπος που μπορούσες να τον ακούσεις ήταν με τέρμα τα πρίμα αν και έχουν συνήθως πολλά .....
ισχύει και στα δικά σας συστήματα?
Σίγουρα το rt60 και η target curve επηρεάζει, πόσο μάλλον αν είναι ρυθμισμένη για εντάσεις
αλλά γιατί το πρόβλημα να είναι στα ελληνικά και όχι σε όλα τα άλλα?
Βέβαια έτυχε και πέτυχα ένα γνωστό ο οποίος σπούδασε ηχοληψία και κάτι άλλο μαζί και δουλεύει σε γνωστό στούντιο όπως και παράλληλα πάνε σε μπουζούκια και στήνουν τα συστήματα, και πάνω στη κουβέντα μιλήσαμε για στουντιακά ηχεία και με ποια δουλεύουν.... δεν θα πω ποια μου είπε ότι χρησιμοποιούν αλλά η κουβέντα που μου έμεινε ήταν ότι τα συγκεκριμένα έχουν πιστή αναπαραγωγή στο κινητό και στα ακουστικά.
Πραγματικά αυτό το καιρό που ήμασταν ''κλεισμένοι'' έβαζε και άκουγε η γυναίκα ελληνικά ποπ λαϊκά και δεν άντεχα να τα ακούσω.
λέω κάτι λάθος κάνω - γίνεται, τα άκουγε κυρίως από youtube.
της λέω με σιγουριά κάτσε να τα βάλουμε από tidal.
Μια από τα ίδια. πονούσαν τα αυτιά μου λέω κάτι χάλασε, κάτι έχει πατηθεί.
Αρχίζω και βάζω ''ξένα'' κομμάτια από pop - rock - jazz - metal.
Ηλεκτρονική την αφήνω γιατί αυτή σχεδόν πάντα ακούγεται καλά, και όλα άψογα.
Ιδικά ο Ρέμος ρε παιδιά, δεν ακούγεται, δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν ακούγεται.
Ο μόνος τρόπος που μπορούσες να τον ακούσεις ήταν με τέρμα τα πρίμα αν και έχουν συνήθως πολλά .....
ισχύει και στα δικά σας συστήματα?
Σίγουρα το rt60 και η target curve επηρεάζει, πόσο μάλλον αν είναι ρυθμισμένη για εντάσεις
αλλά γιατί το πρόβλημα να είναι στα ελληνικά και όχι σε όλα τα άλλα?
Βέβαια έτυχε και πέτυχα ένα γνωστό ο οποίος σπούδασε ηχοληψία και κάτι άλλο μαζί και δουλεύει σε γνωστό στούντιο όπως και παράλληλα πάνε σε μπουζούκια και στήνουν τα συστήματα, και πάνω στη κουβέντα μιλήσαμε για στουντιακά ηχεία και με ποια δουλεύουν.... δεν θα πω ποια μου είπε ότι χρησιμοποιούν αλλά η κουβέντα που μου έμεινε ήταν ότι τα συγκεκριμένα έχουν πιστή αναπαραγωγή στο κινητό και στα ακουστικά.