- Reaction score
- 1.789
Δεν μου άρεσε η εκτέλεση εδώ στην 1η που άκουσα. Εννοώ από μουσικής πλευράς γιατί πολυκάναλο δεν έχω...
Δεν μου ήρθε ακόμη η 1η και 4η της Concertgebouw, αλλά αυτή η ορχήστρα και μόνο αποτελεί τουλάχιστον εχέγγυο για κατεξοχήν μαλερική απόδοση. Από την άλλη όμως ο Gatti ακόμη δεν έχει καταξιωθεί ως μαλερικός και φυσικά υπάρχουν εκτελέσεις με μεγαθήρια μαέστρους, όμως σαν νέας γενιάς μαέστρος θα πρέπει να έχει όλο τον χρόνο και την υπομονή μας για να καταξιωθεί σαν μαλερικός (εφόσον βέβαια ασχοληθεί διεξοδικά και εμπεριστατωμένα), αν ο ίδιος το επιζητήσει. Κρίνοντας από την 2η του Mahler στην ίδια σειρά με την ολλανδική ορχήστρα και από την φυσική του παρουσία (αν θυμάμαι καλά το 2015 στο μέγαρο στην 1η και 4η του Brahms με την Βιέννη) είναι ακόμη by the book, αναλόγως φυσικά την συνέχεια και την πορεία του, έχει δρόμο μπροστά του.Δεν μου άρεσε η εκτέλεση εδώ στην 1η που άκουσα. Εννοώ από μουσικής πλευράς γιατί πολυκάναλο δεν έχω...
2καναλο;Δεν μου άρεσε η εκτέλεση εδώ στην 1η που άκουσα. Εννοώ από μουσικής πλευράς γιατί πολυκάναλο δεν έχω...
πρέπει να έχεις την hifi συνδρομή, γιατί με την premium που έχω δεν παίζει.
Ε τι! Μονοφωνικό;2καναλο;
Τέτοια να ακούω.Carmina Burana με την συμφωνική της Σαγκάης και μαέστρο τον Long Lu. Xορωδίες ελιναι η παιδική της Σαγκάης και η "Ακαδημία Τραγουδιού" της Βιέννης. Στο πιάνο ο πολύς πλέον Daniil Trifonov, σοπράνο η Garifullina και βαρίτονος ο Ludovic Tezier.
H εγγραφή είνια DTS-HD MASTER 5.1 και φυσικά PCM stereo. Δεν ξέρω τι θα ήταν αν υπήρχε και εγγραφή Atmos ή Auro3d. Η εγγραφή είναι εκπληκτική, επιτέλους δεν δείχνουν μόνο τα έγχορδα και τα πνευστά, όταν μπαίνει κάποιο μεγάλο τύμπανο, τρίγωνα και γενικά και κάτι άλλο εκτυός απο βιολί, τσέλο, βιόλες, κλαρινα και φλάουτα, στο δείχνει μόλις μπαίνει και έχεις εμπεριστατωμένη άποψη του τι γίνεται.
Οι χορωδίες πάρα πολύ καλές, καμμία εγγραφή βινυλίου δεν τις φθάνει στην καταληπτότητα και στον όγκο. 'Οντως είναι .1 και τα μεγάλα κρουστά δεν ακούγονται μπερδεμένα ή σαν ξένα σώματα.
Πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε αυτήν την εγγραφή σε πολυκάναλο απο το Blu-ray.
Try the TIDAL Web Player
You can try TIDAL directly in your web browser. Enjoy over 80 million songs in High Fidelity sound quality, High Definition music videos and expertly Curated Editorial. For lossless playback we recommend using Google Chrome.listen.tidal.com