- Reaction score
- 85.426
Εμένα μου αρέσουν. Και η κόκκινη μπουχάρα.Αμα είναι για την ομορφιά , υπάρχουν άλλα ομορφότερα.
Σιγά μην έπαιρνα αυτά με το καρούμπαλο...
Εμένα μου αρέσουν. Και η κόκκινη μπουχάρα.Αμα είναι για την ομορφιά , υπάρχουν άλλα ομορφότερα.
Σιγά μην έπαιρνα αυτά με το καρούμπαλο...
Κάνα μικρό λες;Πανέμορφο για το σαλόνι.
Και παίρνεις και ακόμα ένα σύστημα για άλλο δωμάτιο να παίζει σωστά, αλλά κρυφό, να μην το δει κανεις και σε πει τσίπη
Όχι τόσο μικρό, είπαμε.Κάνα μικρό λες;
JBL LSR305 & LSR308 measurements
JBL LSR305 & LSR308 measurements By Etienne Dechamps (e-t172) - [email protected] updated: February 2017 This document attempts to compile all published measurements of the LSR305 and LSR308 active monitor speakers from JBL Professional. What makes these speakers stand out from the crowd ...docs.google.com
Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου να το "ακούσω", και φυσικά "με γειά" και να το κάνεις για τα "παιδιά", να έχουν κάτι να περνάει η ώρα τους, να αφήσουν το άλλο, το σοβαρό, στην ησυχία του..Όχι τόσο μικρό, είπαμε.
Αλλά να ξέρεις φαλάκρα, εγώ το πολυκάναλο b&w θα το φτιάξω για να σου τη μπω.
άρα δεν θα μάθουμε ποτέ τι φταίει εκεί στα ψηλάΜέτρησαν χρησιμοποιώντας τα connectors μάλλον, θα είναι έτσι για διπλοκαλωδίωση-διπλοενίσχυση LF-HF
Έχουμε μάθει.άρα δεν θα μάθουμε ποτέ τι φταίει εκεί στα ψηλά
ε ανέβασε ντε....Έχουμε μάθει.
Έχουν γνώση οι φύλακες, μη σκας.
ή πιάστηκε ο κώλος του να κάθεται και είπε να αλλάξει στάσηεγω εδω το σταματησα.....δεν ξερει τι λεει ο τυπος.
Für den Boden in einem Hörraum gilt, dass ein dicker Teppich zumindest in einem Teilbereich zwischen Lautsprecher und Hörplatz immer zu empfehlen ist. Damit wird eine erste harte Reflexion für mittlere und hohe Frequenzen wirksam reduziert.
εδω ειναι ετοιμος να προσκυνησει ;
View attachment 172227
Σωστά μιλάς γέροντα!Μη τα πάρετε....
Πάρτε κάτι άλλο.....
Πάρτε ενεργά......
α να γεια σου.....voicingΚαι ξαφνικά οι επιθεωρητές Κλουζω στο φόρουμ, ανακάλυψαν ότι στα προς οικιακή χρήση ηχεία, γίνεται
περισσοτερο η λιγότερο επιτυχές voicing.
Άντε και σ'ανωτερα...
Εγω παντως κανω το αντιθετο, τα μαζευω απ αυτους που ξεφορτωνονται να κανω συλλογη.Πωπω, μετά τις τελευταίες 5 σελίδες γιουρούσι, είμαι πεπεισμένος (πέραν πάσης αμφιβολίας) ότι καλά έκανα που τα ξεφορτώθηκα. Άγιο είχαμε.
Δε γίνεται. Κυκλοφορούμε ανάμεσά τους.
Σιγουρα η μέτρηση τους θα είναι χάλια. Είδαμε πολλές καμπύλες .....
Βρε @Ν.Κ. , όσο κάνουν οι πυκνωτές του ενός crossover του Β&W, μόνο για το ένα tweeter, κάνουν τα δύο ηχειακια σου μαζί με το sub και τις τσουβαλομπασοπαγιδες σου!...
Σιγά μη μπαίζει αυτή η μπούρδα.Λευκό ε!!!
9.1 Media Room System Install : B&W, McIntosh, Marantz | World Wide Stereo
Check out the specs of this media room system we installed in NC. We used gear from B&W, McIntosh, and Marantz gear, and it sounds incredible.www.worldwidestereo.com
Εγώ πάντως που έχω ακούσει 801, σε πολύ λάθος χώρο, θέλω να ζήσω μαζί του φορεβα εντ εβα...Σιγουρα η μέτρηση τους θα είναι χάλια. Είδαμε πολλές καμπύλες .....
Εσυ μετράς στο σπίτι σου με τα ενεργά σου πολύ καλύτερα!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!
Ποιο ακούγεται πιο όμορφα και πιο θα ήθελες να είχες?
Μελιγα λόγια . Νομίζεις ότι πλησιάζεις έστω και λίγο την ευχαρίστηση που απολαμβάνει ο κάτοχος του παραπάνω σετ απ?
Θεωρείς ότι μια καμπύλη λέει ολη την αλήθεια ?
Μπορεί να έχεις εσυ τα ίδια σώματα και τις χροιές? ( η μήπως δεν υπάρχουν αυτά?)
θεωρείς ότι ακούς το ίδιο ? Καλύτερα?
Πιστεύεις ότι συγκρίνονται τα δυο σετ απ?
Έχεις ακούσει ποτέ στην ζωή σου τα 801 ? ( πες μου ότι παρατήρησες τον κακό τους ήχο ?)
Γιατί συνεχίζεις και προκαλείς ?
Οκ ....μια χαρά σύστημα έχεις φτιάξει αλλά τι νομίζεις οτι είναι αυτό που σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι οτιδιποτε ακριβότερο ? Δεν έχεις ιδέα . Σε παρακαλώ σταματα να προκαλείς.