Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.764
Ο Πλεύρης έφερνε σε μένα, θες να πεις.
Και σε κάθε περίπτωση, στ@ρκίδγιαμ.
Ο Πλεύρης έφερνε σε μένα, θες να πεις.
Όχι ακόμα!! Έχω γίνει όμως εξπέρ στο νανούρισμα και την αλλαγή πάνας!! Μόλις γυρίσω απο τις διακοπές θα στρωθώ να πάρω ένα σετ μετρήσεων για να ξεκινήσω.Θα έπρεπε ήδη να είχες ασχοληθεί υπό την τωρινή του διαρρύθμιση και χωρίς sub...Έχε υπόψιν ότι αρκετές ιδέες δεν έρχονταν μονομιάς ως επιφοίτηση αλλά προοδευτικά πάνω στην πράξη...
Να και κάτι που θα σε ενδιέφερε ελέω...οπτικής ίνας.Ποιος Χαλβάς είναι πιο Υγιεινός: Από Σιμιγδάλι ή από Ταχίνι;
Μάθετε ποιο είδος χαλβά είναι πιο υγιεινό!spirossoulis.com
Ωραίο...Seven ate Nine...Και ενα Εγγλεζικο ανεκδοτο για τους διαβαζμενους φιλους μας!
Why is six afraid of seven?
Because seven eight nine!
Οσοι δεν το επιασαν το νοημα θελουν εξτρα διαβασμα!!!
αυτος δεν ειναι μελος ενεργο...... φτου, ειπα ενεργοΠοιος μωρέ, ο ΜΗ;
Φιλαρακ' παλι εισαι λαθος!Κώστα μπερδεύτηκες
Το νήμα είναι για τα καλώδια και όχι τα ενεργά.
Γελάς με τα φτηνά ενεργά επειδή γελάμε με τις ακριβές παπ@ριες;
τοσο πολύ έχεις στραβώσει;
ποια καλωδια βρε ;Κώστα μπερδεύτηκες
Το νήμα είναι για τα καλώδια και όχι τα ενεργά.
Γελάς με τα φτηνά ενεργά επειδή γελάμε με τις ακριβές παπ@ριες;
τοσο πολύ έχεις στραβώσει;
Μπααααα, φυσάνε μωρέ, κάνουν φου φου φου. Αναρωτιέμαι τί παίρνει κάποιος στα π.χ. 1000€ απο ενισχυτή, παθητικά ηχεία, πηγή και καλώδια που θα κοντράρει ένα σετ ενεργών ηχείων, ενός σετ σαμπς και ενός dirac based "προενισχυτή" που λειτουργεί και σαν dac... Εν πάση περιπτώσει, είπαμε, εγώ είμαι γενίτσαρος.Φυσικά και συμφωνώ. Όπως και στο ότι στα χαμηλά κοστολόγια τα ενεργά είναι πάντα καλύτερο vfm από οποιονδήποτε συνδυασμό παθητικού ενισχυτή.
Διαφωνείς;
Γιάνννη πρόσεχε,γιατί στο νου κάποιων ελλοχεύουν ως πιθανοί υπότιτλοι όροι που θα περιέχουν το συμπαθές και νόστιμο επιδόρπιο...Φιλαρακ' παλι εισαι λαθος!
Οn topic παρακαλω!
Ποιος Χαλβάς είναι πιο Υγιεινός: Από Σιμιγδάλι ή από Ταχίνι;
Μάθετε ποιο είδος χαλβά είναι πιο υγιεινό!spirossoulis.com
Πρέπει να είχες παρατηρήσει ότι και ο ίδιος έχω δώσει ανάλογες προειδοποιήσεις...Για να δεις κιόλας πόσο επιθυμώ να δικαιωθείς,συμπληρώνεται ότι το ίδιο ισχύει και για στουντιακά sub που δεν θα διέθεταν ρυθμιζόμενη ευαισθησία ώστε να οδηγούνταν απρόσκοπτα από το 1 Volt μιας κοινής - μεταφορικά και κυριολεκτικά - προενισχυτικής εξόδου - όπως εκείνες που έχουν μπεί ως ΄΄τσόντα΄΄ σε ολοκληρωμένους με την επισήμανση ότι θα συνδεόταν και sub σ'εκείνες.Καθότι ο αντιληπτός βόμβος στις χαμηλές υποβαθμίζει ακόμα χειρότερα το δυναμικό εύρος...ποια καλωδια βρε ;
....μονο για καλωδια δεν γραφουν εδω.
ειπα προσοχη....ενα δειγμα ειναι μιας και προτεινονται γιατρε μου....
.......νομιζω οτι συμφωνεις κιολας περι ενεργων με τεοια προβληματα.
Never Mind the...archives.Αυτό είναι δικής σου έμπνευσης;
Αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα από πολλά παιδιά μέσα και σε αυτό το φόρουμ, που είναι ενθουσιασμένα με οικονομικές επιλογές, και μάλιστα πολλοί εξ αυτών κάνουν άμεσα συγκρίσεις με τραγικά ακριβότερα παθητικά σεταπ που διατηρούσαν οι ίδιοι στο παρελθόν.στα χαμηλά κοστολόγια τα ενεργά είναι πάντα καλύτερο vfm
Πρέπει να είχες παρατηρήσει ότι και ο ίδιος έχω δώσει ανάλογες προειδοποιήσεις...Για να δεις κιόλας πόσο επιθυμώ να δικαιωθείς,συμπληρώνεται ότι το ίδιο ισχύει και για στουντιακά sub που δεν θα διέθεταν ρυθμιζόμενη ευαισθησία ώστε να οδηγούνταν απρόσκοπτα από το 1 Volt μιας κοινής - μεταφορικά και κυριολεκτικά - προενισχυτικής εξόδου - όπως εκείνες που έχουν μπεί ως ΄΄τσόντα΄΄ σε ολοκληρωμένους με την επισήμανση ότι θα συνδεόταν και sub σ'εκείνες.Καθότι ο αντιληπτός βόμβος στις χαμηλές υποβαθμίζει ακόμα χειρότερα το δυναμικό εύρος...