- Reaction score
- 2.994
όχι βρε κι εσύ!!
δεν είμαι καθόλου κακός!...
ίσα-ίσα...αποδίδω πάντα "τα του καίσαρος τω καίσαρι"
δεν μ’ αρέσει να βλέπω ανθρώπους να την πέφτουν σε.... βιοπαλαιστές
.
όχι βρε κι εσύ!!
δεν είμαι καθόλου κακός!...
ίσα-ίσα...αποδίδω πάντα "τα του καίσαρος τω καίσαρι"
Εδώ όμως όχι μόνο διαβάζεις αλλά απαντάς κιόλας!Δυστυχώς εγώ τα βαριέμαι αυτά τα νήματα, δε τα κοιτάζω καθόλου, μόνο το πρώτο ποστ κι αυτό ..βιαστικά.
Δεν βρίσκω ενδιαφέρον. Προτιμώ να δω καμία ταινία..
Αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει επισκευαστής που μπορεί να σου αλλάξει την ανάρτηση των woofer σου , σε πολύ λογική τιμή και να σου κάνει και γενικό έλεγχο.Γειά σας. Έχω ένα ζεύγος ηχεία Dynasonic acustimas 100 και θέλω να αντικατστίσω τα γούφερ τους (γιατί καταστράφηκε η κίτρινη το κίτρινο μέρος της μευράνης τους). Τα γούφερ αναγράφουν 200w -11 . Τα ηχεία είναι 100w 8ome τρειών δρόμων. Δεν μπορώ να βρώ τα ίδια γιατί είναι παλιά ηχεία. Τι μεγάφωνο να βάλω για να έχω σωστό ήχο και να ταιριάζει στην καμπίνα δεδομένου ότι τοποθετούνται από την εξωτερική πλευρά; Το ιδανικότερο βέβαια είναι να βάλω τις "μάνας" του αλλά που να τα βρω; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτό;Γειά σας. Έχω ένα ζεύγος ηχεία Dynasonic acustimas 100 και θέλω να αντικατστίσω τα γούφερ τους (γιατί καταστράφηκε η κίτρινη το κίτρινο μέρος της μευράνης τους). Τα γούφερ αναγράφουν 200w -11 . Τα ηχεία είναι 100w 8ome τρειών δρόμων. Δεν μπορώ να βρώ τα ίδια γιατί είναι παλιά ηχεία. Τι μεγάφωνο να βάλω για να έχω σωστό ήχο και να ταιριάζει στην καμπίνα δεδομένου ότι τοποθετούνται από την εξωτερική πλευρά; Το ιδανικότερο βέβαια είναι να βάλω τις "μάνας" του αλλά που να τα βρω; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Εχμ... Άλλο ο πληθυσμός της γης σε 2 δεδομένες χρονικές στιγμές, και άλλο το πόσους ανθρώπους έχει φτιάξει συνολικά αυτός ο κάποιος.........κάποιος εν έτει 2020 , έφτασε να έχει φτιάξει κοντά στούς 7.600.000.000 ανθρώπους .
και να σκεφτείς ότι μέχρι το 1960 είχε φτιάξει μόνο 3.032.000.000 .
λες να ξεβάψουν?Εσύ καλά εκανες . ΤΑ woofers τα ρώτησες? δεν νομίζω.
Αυτό γιατί το έκανες;άλλαξα τη φάση στο ένα
για να μην ακούγονται πολύΑυτό γιατί το έκανες;
Οχι λέω ότι τους γ@μησες την μανούλα. Απλά .λες να ξεβάψουν?
έτσι! να μαθαίνουν!Οχι λέω ότι τους γ@μησες την μανούλα. Απλά .
περα απ την πλάκα. τι λες να έπαθαν?Οχι λέω ότι τους γ@μησες την μανούλα. Απλά .
old school και κουβερτα απο πανωεγώ πάντως τα έστρωσα με generator. είδα (με το μάτι...) που έχουν το μεγαλύτερο excursion τα γουφερ, τα έβαλα πολύ κοντά μούρη με μουρη, άλλαξα τη φάση στο ένα κι έφυγα για σκ...
xaxaxax δεν το ήξερα αυτό. αλλά τι να κόψει η κουβέρτα στα χαμηλά?old school και κουβερτα απο πανω