Καλώδια και θύματα

Reaction score
1.154
Σε συγκριση με αυτο που ειχα (φαινεται στη δευτερη φωτο), θελω να πιστευω πως ειναι καλυτερα.
Πως το κρίνεις το καλύτερο; είσαι σίγουρος ότι υποσυνείδητα δεν θα λειτουργήσει η αυθυποβολή;
κι αν αντικειμενικά δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα παίρνεις απόφαση ότι "πέταξες" ένα Χ ποσό χρημάτων τα βάζεις σε αγγελία προς πώληση κι ενώ περιμένεις να πάρεις ένα μέρος των χρημάτων σου πίσω ξαναδίνεις ένα άλλο Ψ ποσό χρημάτων για την αγορά άλλων που επίσης δεν είσαι σίγουρος για την επίδραση -θετική ή αρνητική- που θα έχουν στο σύστημα σου;
κ.ο.κ. δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε και να σκορπάμε χρήμα στην τύχη.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
7.993
εχει χορτασει το ματι μου
θελω να πιστευω πως ειναι καλυτερα.
Εχει ηδη καλυφθει με επιτυχια το 90% των παραγοντων που επηρεαζουν την αποδοση των καλωδιων.
(το υπολοιπο 10% ειναι κατι λεπτομερειες που εχουν σχεση με τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα τους. Δε δινουμε σημασια)
Οποτε ειναι σιγουρο οτι θα παιζουν σουπερ!
Ωραια ειναι. Μεγειά! :thumbsup:

Reaction score
1.752
Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω.
Προχώρησε σε αγορά χωρίς δοκιμή?
ΠΩΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ
Όμορφα είναι δε λέω, αλλά ρε παιδί μου πίσω κρεμασμένα θα βρίσκονται. Δε θα τα θαυμάζει κανείς, κρίμα να μην παίζουν και να θάψουν το σεταπ.
Λέω εγώ τώρα... π@π@ριες.
Κορυφαια δείχνουν, απαράμιλλα θα παίζουν!👠

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.500
ΤΟ Λοιπον συμφορουμιτες ειμαι μονος επι 25 μερες και δουλεια δεν ειχε ο διαολος
και ζυγιζε τα αρ ,,ου. ο διαολος τα ζυγιζει γιατι φανταζομαι τα εχει μεγαλα ,σαν το μεγαλο αυτι παραδειγμα λεω δεν εχουμε μετρητικα δεδομενα :drinks: :p
και μια που λειπει η συζυγος μπορω να βαζω τσιτα τα γκαζια 115 ντιμπια ουτε το μεγαλο αυτι
δεν ακουει σε τετοιες εντασεις;)
αρχισα το τεστ καλωδιων ρευματος βασανιστικο τεστ λεμε
αρθρον 1!!! το καλωδιο DEH θωρακισμενο η μη πεζ αριστα των αριστων
΄΄ 2 το μονοκλωνο απ τον καυκα 2μιση καρε το λεει ο κυριος Μαρκου που ειναι Μαστορας;)
πεζ αριστα των αριστων
επισης το van den hul revelation αριστο των αριστων αχιτεκτονικης μεσιε Μπουτια
ΤΑ δυο πρωτα εχω την εντυπωση οτι το μπασσο το αποδιδουν καλυτερα ΜΟΝΟ το μπασσο
Ταδε εφη χρηστος 77 λαμπορατορης, εχεις αντιρηση κυριε ιωαννη;:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.097
Θα συνιστούσα περισσότερη ενασχόληση με τσίπουρα, και λιγότερη με καλώδια.

Κυρίως γιατί είσαι καλό παιδί, και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι τζάμπα κι άδικα με χάσιμο χρόνου επιπέδου ισοβιτη..

Αν τυχόν επιθυμείς να δεις σοβαρή και φυσικά μετρήσιμη βελτίωση στο μπάσο, ανεξαρτήτως ποιών δορυφόρων θα έχεις, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα μια τετράδα σαμπ της προκοπής εκεί μέσα, να τεστάρουν καθημερινώς την δομική ακεραιότητα των σπλάχνων σου. ;)

Δυστυχώς, έχω φορτωμένα και σκυλιά, οπότε αν τυχόν περάσω να σε δω, δεν έχω μαζί μου το σαμπ της JBL να στο αφήσω, να σου ταρακουνήσει τη στέγη...

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.630
Χρήστος κερνάει Χρήστος πίνει , ένα πράμα.
Εγω σου είπα , αυτά που μου έφερες που σώνει και καλά ήθελες να δοκιμάσω , τα έβαλα , διαφορά δεν άκουσα με τα μαύρα τα δικά μου.

C

chrispo

Guest
Γιατί δε κάνουμε ένα poll, να ψηφίσει ο λαός για να δούμε αν ακούει διαφορές (με τα καλώδια) ή όχι ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.097
Γιατί δε κάνουμε ένα poll, να ψηφίσει ο λαός για να δούμε αν ακούει διαφορές (με τα καλώδια) ή όχι ?
Κάναμε.
100% ακούνε όλοι διαφορές.

Τελείωσε αυτό.

Πάρε σαμπ τώρα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.630
@vass72 Τι είπες ρε? ποιόν είπες κουφάλογο? Ξέρεις ποιός είμαι γω?

Ε ποιός να είσαι μωρέ? κανάς κακομοίρης που γράφει αηδίες τέτοια ώρα σε διαδικτυακό καφενείο... :lolsign:
Ποιος από όλους ;
Εάν θες και έχεις ώρα άνετα σε κάνω να αλλάξεις γνώμη
Aστο Μάκη , ταπαν κιάλλοι αυτά.

Reaction score
4.780
@vass72 Τι είπες ρε? ποιόν είπες κουφάλογο? Ξέρεις ποιός είμαι γω?

Ε ποιός να είσαι μωρέ? κανάς κακομοίρης που γράφει αηδίες τέτοια ώρα σε διαδικτυακό καφενείο... :lolsign:

Aστο Μάκη , ταπαν κιάλλοι αυτά.
Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι .
Εάν θες ξέρεις που θα με βρεις ...
Θα φέρεις και έναν όποιον θες εσύ η όσους θες εσύ κ θα φέρω και εγώ αντίστοιχα άτομα .
Όλοι από το φόρουμ .
Να δω που θα κρυφτείς μετα μαζί με τους άλλους .
Μέχρι και utp εάν θες βάζουμε
Τόσο απλά

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.545
Υποτίθεται το χόμπι υφίσταται για να προσφέρει χαρά χαλαρώνοντας το χρήστη,αντί να δημιουργεί διαρκώς αγχωτικές καταστάσεις ως προς το τι μπορεί ν'ακούει ή όχι καθένας μας...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.525
@christos77 Καλά ρε, είσαι 25 ημέρες ΜΟΝΟΣ σου, ΜΟΝΟΣ σου, δηλαδή, έλεος, να το γράψω άλλη μια φορά, ΜΟΝΟΣ σου κι αντί να απολαμβάνεις μουσική, την ηρεμία σου, τους φίλους σου, τα τσίπουρα, να απλώνεις το κορμί σου όλη ημέρα και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, δοκιμάζεις καλώδια;

Δηλαδή, σοβαρά τώρα; ΣΟΒΑΡΑ τώρα;

Reaction score
15.543
ΤΟ Λοιπον συμφορουμιτες ειμαι μονος επι 25 μερες και δουλεια δεν ειχε ο διαολος
και ζυγιζε τα αρ ,,ου. ο διαολος τα ζυγιζει γιατι φανταζομαι τα εχει μεγαλα ,σαν το μεγαλο αυτι παραδειγμα λεω δεν εχουμε μετρητικα δεδομενα :drinks: :p
και μια που λειπει η συζυγος μπορω να βαζω τσιτα τα γκαζια 115 ντιμπια ουτε το μεγαλο αυτι
δεν ακουει σε τετοιες εντασεις;)
αρχισα το τεστ καλωδιων ρευματος βασανιστικο τεστ λεμε
αρθρον 1!!! το καλωδιο DEH θωρακισμενο η μη πεζ αριστα των αριστων
΄΄ 2 το μονοκλωνο απ τον καυκα 2μιση καρε το λεει ο κυριος Μαρκου που ειναι Μαστορας;)
πεζ αριστα των αριστων
επισης το van den hul revelation αριστο των αριστων αχιτεκτονικης μεσιε Μπουτια
ΤΑ δυο πρωτα εχω την εντυπωση οτι το μπασσο το αποδιδουν καλυτερα ΜΟΝΟ το μπασσο

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.500
ενιοτε κανω και τρουπες στα ξυλα, απολαμβανω και την μουσικη μρε@wizzy
Το τερπνον μετα του ωφελιμου :)
@wnet εσυ τι γελας ρει:p
Και εγώ που δεν άκουσα? Τι ? έχω θέμα γιατρέ ?
Τι λέει ρε ο τιτανοτεράστιος?
θα πω εγω εισαι κουφαλογο, και εχεις και φιλτρα στο ρευμα ακου φιλτρα στο ρευμα, θες να ακουσεις
και διαφορες,:drinks: με τα φιλτρα πελε μαυρα θα ακουσεις:p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.500
Ποιά φίλτρα ρε μάστορα? σταθεροποιητές τάσης είναι.
βγαλτα, πειραζουν τα χαμηλα τα μεσαια και τα υψηλα πως θα κανουμε κουβεντα περι υγροτητας κλπ κλπ γινεται δε γινεται ,τες πα εχεις καλα ηχεια και ενισχυτες σταματαω εδω δεν θελω ναμαι και
κουσκουσιαρης :drinks: :):wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000