- Reaction score
- 57.378
Συγνώμη και από μένα,καθότι δεν τα δημοσιεύω με κριτήριο πόσο θα άρεσαν σε άλλους...δεν μαρεσουν τα γραφηματα για ακουστικα μπουτια, συγνωμη
Συγνώμη και από μένα,καθότι δεν τα δημοσιεύω με κριτήριο πόσο θα άρεσαν σε άλλους...δεν μαρεσουν τα γραφηματα για ακουστικα μπουτια, συγνωμη
Μου αρέσει να μιλάω για γραφικές παραστάσεις,αλλά...μονάχα σε ίδια νήματα.δεν ειναι το ιδιο.....αλλα υπαρχει συνδεση
ανοιξε ενα θεμα για τα γραφηματα...
.......θα μπει ο μπουτιας και θα σε φτιαξει....
θα δουμε ποσο ευρος εκτος αρεσει και γιατι....
..........σκελετονζ ιν δε κλοουζετ....βρε απιθανε(κυριολεκτικα) Γκουρου.. εκανες ισοσταθμιστικη επεμβαση σε γραμμοφωνο !?!μονοφωνικό setup
Δεν έχω τέτοιες διαστροφές...Λίγη υπομονή,αφού τα νήματα με τη διαχείριση πάνω στην απόκριση καθενός setup δεν είναι προκατασκευασμένα,αλλά διαμορφώνονται με διαδοχικές ιδέες σε πραγματικό χρόνο και πάντα υπό πιθανότητα αστοχίας στην τελική,την οποία κιόλας δεν σκοπεύω ν'αποκρύψω άμα συνέβαινε...........σκελετονζ ιν δε κλοουζετ....βρε απιθανε(κυριολεκτικα) Γκουρου.. εκανες ισοσταθμιστικη επεμβαση σε γραμμοφωνο !?!
πιστευω να καταλαβε ο tonis ;Μου αρέσει να μιλάω για γραφικές παραστάσεις,αλλά...μονάχα σε ίδια νήματα.
Όσο για το πόσο εύρος ΄΄εκτός΄΄ μπορεί ν'αρέσει - διότι γούστα είναι αυτά και αλλάζουν ακόμα και ως προς δικές μας προτιμήσεις .........
Δεκτόν το υπονοούμενον,υπενθυμίζω όμως ότι οι προτιμήσεις - του γράφοντος τουλάχιστον - έχουν πλέον διαπλαστεί να μεταβάλλονται εντός λογικών και τεκμηριωμένων ορίων και όχι από ...ATC σε Rehdeko ή ανάδρομα - για να μη θίγονταν και κάποια άλλα μη εξαιρετέα...καθαρόαιμα.πιστευω να καταλαβε ο tonis ;
.....και οχι μονο αυτος..
Έχω εξηγήσει ότι αποτελεί ΄΄εσωτερικό΄΄ αστείο,τιμής ένεκεν για τον φίλτατο Dimifoot που συνηθίζει να προσφωνεί τα δικαναλικά ως ΄΄μονοφωνικά΄΄...Αλλά ακόμα και τα αστειάκια καμιά φορά μπορεί να έχουν αφανείς προεκτάσεις...Μα δεν είναι mono το άλλο setάπιο. Γιατί το χαρακτηρίζεις έτσι;
Τα δικαναλικά είναι σχεδόν μονοφωνικά.τιμής ένεκεν για τον φίλτατο Dimifoot που συνηθίζει να προσφωνεί τα δικαναλικά ως ΄΄μονοφωνικά΄΄...
Πράγματι,άμα δεν έχει στηθεί καλά και με όλες τις διατυπώσεις,αποκλείεται να φτάσει τη συνοχή ενός...μονοφωνικού. :ΑΤα δικαναλικά είναι σχεδόν μονοφωνικά.
Στην ταινία "The One" ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Jet Li περιπλανιόταν σε παράλληλα σύμπαντα εξοντώνοντας εαυτούς που ζούσαν σ'εκείνα.Σκοπός του ήταν να αναβιβαστεί ο ίδιος σ'ένα υπέρτατο ον που θα ήταν κυρίαρχο σε όλα...Επειδή όμως η πραγματική ζωή δεν ακολουθεί πιστά διάφορα κινηματογραφικά σενάρια,ο γράφων δεν εξοντώνει παράλληλους εαυτούς,αλλά εξουδετερώνει τις όποιες διαφορές του μαζί τους,γιατί γνωρίζει ότι γινόμαστε ισχυρότεροι όταν συμβιώνουμε αρμονικά μ'εναλλακτικές εκδοχές του εαυτού μας.
Και οι κουρτίνες θέλουν κόντυμα, αν και είμαι σίγουρος ότι το μήκος τους είναι υπολογισμένο ώστε να συμβάλλουν στις αποσβεστικές ικανότητες της ενιαίας οντότητας στη μονάδα του χρόνου (βάζω τυχαίες λέξεις στη σειρά, ιδέα δεν έχω για τι μιλάω).αν δεν ειχε και το κρεβατι στην μεση
αποδω το παει αποκει το παει, το κρεβατι ειναι μερος του συστηματος
το ποζαρισμα ειναι κορυφαιο..
Τα sub μάλλον Dynaudio 9s... Τα ηχεία δεν ξέρω (αν και τα αναφέρει)Πάλι μας εντυπωσίασες μεσιέ. Τα ηχεία και τον ενισχυτή τα έχω ακούσει πολλές φορές. Μου άρεσαν από ότι θυμάμαι. Ειδικά τα ηχεία.που φοράνε πολύ καλές μονάδες που γνωρίζω από την μαμά εταιρία. Το dac είναι πιο σύγχρονο και περιμένω να δω πως θα πάει το ταίριασμα. Τα sub ποια είναι; Πολυ ενδιαφέρον.. σύμπαν.