- Reaction score
- 9.132
Μιλάμε για pc πάντα. Σύντομα θα δείξω ωραία πράγματα στο thread του htpc.Ανοίγεις πληγές και θα την πληρώσεις.....
Άνοιξε τώρα ένα θέμα και πες μας πώς.
Μιλάμε για pc πάντα. Σύντομα θα δείξω ωραία πράγματα στο thread του htpc.Ανοίγεις πληγές και θα την πληρώσεις.....
Άνοιξε τώρα ένα θέμα και πες μας πώς.
ναι οκ.Αυτό και τέλος αν δεν υπάρχει ανάγκη για madvr.
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να "στρώσω" το HTPC και δεν είναι και low range (~600ε συνολικό κόστος).
Fixed.αλλιως pc με τα πάντα αρνητικά.....
Το καλύτερο media player αυτή τη στιγμή με τον πιο δυνατό επεξεργαστή είναι το apple tv 4k. Αν και δεν είμαι φαν γενικά των λογισμικών της apple, αυτό το μηχανάκι μαζί με infuse pro, παίζει τα πάντα με απίστευτη ποιότητα εικόνας και σωστό frame rate.
Καλησπέρα , με infuse pro,τι κανεις δλδ ? υπαρχει και σαν app σε apple tv 4k ?Το καλύτερο media player αυτή τη στιγμή με τον πιο δυνατό επεξεργαστή είναι το apple tv 4k. Αν και δεν είμαι φαν γενικά των λογισμικών της apple, αυτό το μηχανάκι μαζί με infuse pro, παίζει τα πάντα με απίστευτη ποιότητα εικόνας και σωστό frame rate.
η τιμη του εχει πεσει πολυ ...στη Γερμανια ειναι 200 ευρωOi keraυνοί μου έκαψαν το zidoo z9s. Ligo που διάβασα εδω μέσα οι γνώμες λένε για shield...
Οπότε λέω για αυτό: NVIDIA SHIELD TV PRO HDR UHD 4K
Na το πάρω γιά όχι; Κι αν όχι, τι να πάρω;;;; Βοηθήστε λίγο γιατι πέραν ότι μου κάηκε οπως ειπα το zidoo και τρεις εισόδοι στον AVR (έχω γράψει σε άλλο thread), γενικά δεν μου παν καλά τα πράγματα αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να διαβασω.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
239€ με τα μεταφορικά από amazon.de.η τιμη του εχει πεσει πολυ ...στη Γερμανια ειναι 200 ευρω
κι αν εχεις επιχειρηση μπορεις να γλυτωσεις το ΦΠΑ239€ με τα μεταφορικά από amazon.de.
Τι απαιτήσεις εχεις?Oi keraυνοί μου έκαψαν το zidoo z9s. Ligo που διάβασα εδω μέσα οι γνώμες λένε για shield...
Na το πάρω γιά όχι; Κι αν όχι, τι να πάρω;;;; Βοηθήστε λίγο γιατι πέραν ότι μου κάηκε οπως ειπα το zidoo και τρεις εισόδοι στον AVR (έχω γράψει σε άλλο thread), γενικά δεν μου παν καλά τα πράγματα αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να διαβασω.
Δεν είσαι μόνος στα καψίματα. Εμένα πήρε όλο τα HDMI μέσω του ενισχυτή 5 συσκευές με προβολέα και ενισχυτήOi keraυνοί μου έκαψαν το zidoo z9s. Ligo που διάβασα εδω μέσα οι γνώμες λένε για shield...