Μεγσί Κώστας!!!καλοριζικος βρε ....
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μεγσί Κώστας!!!καλοριζικος βρε ....
Δεν το έχω.... Pre amps, are they connected to a fully balanced design?
If you are talking about the 88 yes. The 77 no.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μερικές εικόνες από το service manual όπου φαίνεται ότι δεν είναι fully balanced;
Ολα έρχονται ως αποχρώσεις του γκρί.Το άσπρο - μαύρο.
Αυτό που ξέρω από τον 7705 πέρα από την σιγουρια των xlr ότι κούμπωσαν σωστά και την εμφάνιση είναι ότι σε σχέση με τον 7012 (rca) με τον οποίο είχα θόρυβο ground loop από το pc, τώρα δεν έχω.... Pre amps, are they connected to a fully balanced design?
If you are talking about the 88 yes. The 77 no.
και δεν ειναι μονο αυτο, αλλα τωρα αστο να παει αστο...Αυτό που ξέρω από τον 7705 πέρα από την σιγουρια των xlr ότι κούμπωσαν σωστά και την εμφάνιση είναι ότι σε σχέση με τον 7012 (rca) με τον οποίο είχα θόρυβο ground loop από το pc, τώρα δεν έχω.
και μόνο αυτό χωρίς να αλλάζει κάτι άλλο το βλέπω σαν βελτίωση.
γυρίστε το σε subs για να τα μεταφέρω στο γνωστό νήμα...Θα μπορούσαν άραγε τα μη σχετικά με την Anthem να μεταφερθούν αλλού;
Έλα ρε, εύκολο είναι:γυρίστε το σε subs για να τα μεταφέρω στο γνωστό νήμα...
To subwoofer or not to subwoofer
Αυτό το κοινό δε θέλει sub γιατί λερώνει τον ήχο, χαλάει τα μικροδυναμικά, "τα ηχεία αυτά δεν χρειάζονται sub", "έχουν απόκριση 20-20Κ" και πολλά άλλα. :p υπάρχουν κάποια Ηχεια η κάποιοι χώροι που δεν χρειάζονται ....τουλάχιστον αν μιλάμε μόνο για μουσική !;)www.avsite.gr
ήΈλα ρε, εύκολο είναι:
Μην συνδέετε τα subs με RCA.
περιμέντε μωρέ....έχω και τουρνουά στο war thunder...Πολλά ποστ δεν μεταφέρθηκαν
Είδα σε παλιότερο νήμα να γίνεται αναφορά σε τέτοια. Τι παίζει με δαύτα? Παρέχουν δυνατότητα απλώς να συνδέσεις καλώδια εξελάρ ή κάνουν και κάτι παραπάνω?
Το ξέρεις ότι gamiesai αλλα το συνεχίζεις.ή
ένα με τίτλο
''τα μπαλανςντ του Μάρκου'' ?
Το άκυρο της ημέραςΑφού τα XLR είναι τόσο απαραίτητα... να μην ξαναπροτείνετε τότε miniDSP & miniDSP HD για διαχείριση subs.... έχουν RCA