Καλώδια και θύματα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.659
Τι να κανουμε βρε φιλαρακι. Βλεπεις δεν ειχαμε ολοι την τυχη να ειμαστε αλητες της πορδης με τα λεφτα του μπαμπα.
δεν το ακουω και πολυ ομορφο αυτο η αληθεια, χτυπαει πολυ ασχημα νομιζω..

εκτος αν γνωριζεις προσωπικα το τι ρολο παιζει ο καθενας μας εδω, τα οικονομικα του, το παρελθον του και το κατα ποσο εχει κοπιασει στη ζωη του...

:(

Reaction score
831

εκτος αν γνωριζεις προσωπικα το τι ρολο παιζει ο καθενας μας εδω, τα οικονομικα του, το παρελθον του και το κατα ποσο εχει κοπιασει στη ζωη του...

το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι στεναχωρω εσενα που ξερω οτι εισαι καλο παιδι.
Μεταξυ μας ολοι γνωριζομαστε, κι ας μην εχουμε βρεθει ποτε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Τι να κανουμε βρε φιλαρακι. Βλεπεις δεν ειχαμε ολοι την τυχη να ειμαστε αλητες της πορδης με τα λεφτα του μπαμπα.
να ηρεμήσουμε λίγο παρακαλώ

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.184

Κακώς του απαντάς. Και κακώς τον διαβάζεις. ;)

P

PMC

Guest
Εγώ πάντως άκουσα το φίλο μου το Λέανδρο αγόρασα καλώδια ρεύματος ( πολύ οικονομικά ) και έχω ήδη δύο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ (το τονιζω ), θετικές , βελτιώσεις.......

Σε ευχαριστώ πολύ λεανδρε! Και δημόσια !!!:drinks:

Reaction score
4.698
Απο το να δωσω κανα 10χιλιαρο για σοφτγουεαρ, ισοσταθμιστες και γουφερ προτιμω να δωσω 300 για καλωδια. Απλο.
Καθε αποψη δεκτη.
Όλα αυτά που αναφερεις δεν κάνουν την ίδια δουλειά.
Οπότε δεν μπορεί και να υποκαταστησει το ένα το άλλο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εγω δεν θελω να πεισω κανεναν. Ο καθενας τραβαει την ανηφορα του η την κατηφορα του. Αν 3 ανθρωποι καταφερατε να νικησετε την ποιοτητα ενος καλου καλωδιου σας συγχαιρω ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας. Ομως οι πλειονοτητα δεν ειναι σε θεση να χειριστει και να ρυθμισει το συστημα του οπως λετε. Με εκουαλαιζερ. Ψηφιακο. Απο τις τοσες μετρικ που πουληθηκαν τα τελευταια χρονια ποσοι λετε οτι εμαθαν να τις ρυθμιζουν; Εγω μονο τον πειραγμενο τον Εαρ ξερω. Ολοι οι αλλοι δεν τα καταφεραν. Καλωδια και ξερο ψωμι. Και μην μου πειτε για τιποτα συστηματα ντεσκτοπ η τιποτα πολυκαναλα. Αγνο χαι φαι τιουναρισμενο με καλωδια και τα μυαλα στα καγκελα.

Reaction score
1
Όλα αυτά που αναφερεις δεν κάνουν την ίδια δουλειά.
Οπότε δεν μπορεί και να υποκαταστησει το ένα το άλλο.
Δεν κάνουν την ίδια δουλειά αλλά λογίζονται σαν ίδια στο στήσιμο ενός set up από τη στιγμή που διαφοροποιούν τον ηχητικό χαρακτήρσ του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Ναι, δυστυχώς σου λείπουν τα λεφτά του μπαμπά, τα υπόλοιπα όχι.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.659
Βρε ευτυχως δε λες, που μας αγαπανε ο Εαρ, ο dimifoot, o dapost , ο Ζαπαντης και μας βοηθανε και μας ρυθμιζουν τα στερεα και ειδανε σε καποιους τομεις το φως τ αληθινο;

οταν δε μπορουμε σε καποια πραγμτα μονοι μας, το αναθετουμε σ αυτους που αποδεδειγμενα τα ξερουν καλυτερα.

δε μπορουμε και δε χρειαζεται να τα ξερουμε ολα!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Απο τις τοσες μετρικ που πουληθηκαν τα τελευταια χρονια ποσοι λετε οτι εμαθαν να τις ρυθμιζουν; Εγω μονο τον πειραγμενο τον Εαρ ξερω.
ε παράδειγμα και συ....:roflmao:
η μετρικ είναι περιπτωσάρα...

υπάρχουν και πιο user friendly συσκευές

φυσικά από ένα σημείο και μετά αν δεν μπορείς να ασχοληθείς είτε λόγω χρόνου είτε λόγω του ότι δεν μπορείς άλλο να διαβάσεις
πληρώνεις έναν επαγγελματία και σου το ρυθμίζει

κάθε τι είναι επιστήμη....έχουμε ξεφύγει πολύ από το χόμπι αν θέλουμε υψηλό λεβελ απόδοσης

δεν είναι κακό αυτό...είναι το φυσικό...αλλά είναι και ανωτερου επιπέδου;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Απο τις τοσες μετρικ που πουληθηκαν τα τελευταια χρονια ποσοι λετε οτι εμαθαν να τις ρυθμιζουν; Εγω μονο τον πειραγμενο τον Εαρ ξερω.
Μπα, αδικείς κι άλλους βλαμμένους που τα καταφέρανε μια χαρά με τη μετρικ, όπως ο νταποστ, αν και δεν είχε το φουλ dsp πακέτο με το graph εξ'αρχής και παιδευότανε τζάμπα κι άδικα.

Ωστόσο, αν και η μετρικ ήταν και είναι πολύ σοβαρό εργαλείο, δυστυχώς δεν διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για σωστή ενσωμάτωση σαμπ (δεν είναι αυτή η δουλειά της, δηλαδή δεν έχει σοβαρά εργαλεία loudspeaker management ούτε καν τα βασικά φίλτρα κρος), και σε πολλούς τομείς που αφορούν χρονική ισοσταθμιση, την ξεπερνάει ακόμα και το "ταπεινό" ντιρακ..

Βεβαίως είναι δύσκολα τα σεταρίσματα πολύπλοκων μηχανών, και αποτέλεσαν σπαζοκεφαλιες για όλους μας, μα είχαμε τη διάθεση και το χρόνο και ίσως το υπόβαθρο να κάτσουμε να τα μάθουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε.

Από την άλλη, η ευκολία ενός καλωδίου που λες, είναι ανεκτίμητης αξίας. Βάζεις, ακούς, βγάζεις, πιο απλό πεθαίνεις.
Μια η έλλειψη χρόνου ή διάθεσης, μια η ηλικία που όλο και πιο δύσκολο φαντάζει να κάτσεις να μάθεις πολύπλοκα μηχανήματα, άλλωστε χόμπι είναι για να περνάς καλά κι όχι για να σπάει το κεφάλι σου, σε νιώθω. Αλήθεια όμως. Δεκτό και σεβαστό.
Αλήθεια.

Reaction score
12.232
Εγω δεν θελω να πεισω κανεναν. Ο καθενας τραβαει την ανηφορα του η την κατηφορα του. Αν 3 ανθρωποι καταφερατε να νικησετε την ποιοτητα ενος καλου καλωδιου σας συγχαιρω ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας. Ομως οι πλειονοτητα δεν ειναι σε θεση να χειριστει και να ρυθμισει το συστημα του οπως λετε. Με εκουαλαιζερ. Ψηφιακο. Απο τις τοσες μετρικ που πουληθηκαν τα τελευταια χρονια ποσοι λετε οτι εμαθαν να τις ρυθμιζουν; Εγω μονο τον πειραγμενο τον Εαρ ξερω. Ολοι οι αλλοι δεν τα καταφεραν. Καλωδια και ξερο ψωμι. Και μην μου πειτε για τιποτα συστηματα ντεσκτοπ η τιποτα πολυκαναλα. Αγνο χαι φαι τιουναρισμενο με καλωδια και τα μυαλα στα καγκελα.
Επειδή λοιπόν η πλειονότητα δεν μπορεί ή δεν γνωρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει το σύστημά της, να κλείσουμε τα μάτια στο νήμα του Bhutia ας πούμε και να αξιολογούμε την απόδοση του κάθε ματζουνίου με τα έμπειρα αυτάκια μας. Χωρίς μετρήσεις ας πούμε. Μπαααααααα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211