The Boss with ATC in N.Y. Times...

Reaction score
4.209
Διαβαζοντας μικρος στο περιοδικο ΠΟΠ ΡΟΚ ενα αρθρο για τις συναυλιες του Σπρηγκστην μου κινησε το ενδιαφερον. Τα σχολια ηταν ενθουσιωδη.

Ετρεξα στο κεντρο πηρα τον πρωτο δισκο που ειχε κυκλοφορησει "Born to Run". Τον ελιωσα στο πικαπ. Ειχα διαβασει οτι ηδη ειχε κυκλοφορησει στο εξωτερικο ο καινουριος του δισκος "Darkness on the edge of town". Πηγαινα τακτικα στο Blue Up το δισκοπωλειο που εφερνε πρωτο τις νεες κυκλοφοριες. Μετα απο αρκετη αναμονη ηρθε. Νεος ενθουσιασμος. Πολυ καλη συνεχεια σε σχεση με το πρωτο αλμπουμ.

Στα περιοδικα διαβαζα διαφορα για τις live συναυλιες και ποσο ψειριζε τις τεχνικες λεπτομερειες. Παντα αναφερομαι στο διαστημα 1976-1980

Καπου εδω ομως τελειωνει για μενα ο καλος Σπρινγκστην. Πηρα μερικα ακομη αλμπουμ αλλα καμμια σχεση με τα προηγουμενα. Προσπαθησα να δω σε Blue Ray καποιες απο τις ζωντανες συγχρνες συναυλιες. Δεν μπορεσα να τις αντεξω για πολυ.

Παρακατω το βιντεακι που ειχε παιξει παρα πολυ "τω καιρω εκεινο"

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.750
Ειναι γνωστή η αλαζονεία σου η αγένεια και η ασχετοσύνη σου....
εισαι προκλητικός και δεν σέβεσαι τίποτα .....
κανονικα θρεντς σαν αυτο θα έπρεπε ,αν έκαναν σωστά την δουλειά τους οι moderators ,να μην έμενε ούτε δυο λεπτά σε σάιτ που ασχολείται και με την μουσική και σέβεται τον εαυτό του....αλλά κάνουν συνεχώς τα στραβά μάτια.......θα έχουν τους λόγους τους .

ανοιξε τα στραβά σου ........

ηρεμία παρακαλώ

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Καπου εδω ομως τελειωνει για μενα ο καλος Σπρινγκστην. Πηρα μερικα ακομη αλμπουμ αλλα καμμια σχεση με τα προηγουμενα. Προσπαθησα να δω σε Blue Ray καποιες απο τις ζωντανες συγχρνες συναυλιες. Δεν μπορεσα να τις αντεξω για πολυ.
Σε τι διαφέρουν οι σύγχρονες συναυλίες από τις παλιές; Επίσης, τι δεν σου άρεσε από τους τελευταίους δίσκους του; Ποιος είναι ο πιο πρόσφατος που άκουσες;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.749
O Bruce ποτέ δεν ήταν στα ακούσματα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός. Είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει ένα καλλιτέχνη ή τα ακούσματα ενός άλλου ανθρώπου.
Τυχαία άκουσα στο ραδιόφωνο αυτό το τραγούδι και είπα "όπα;". Σταμάτησα και ανέβασα ένταση.
Μετά άκουσα όλο το δίσκο, και μετά μπήκε στα αγαπημένα στο Tidal. Θα έρθει η ώρα να ακούσω και τα άλλα.

Χωρίς να έχω απομακρυνθεί από τα παλιά ακούσματα, παρατηρώ συνέχεια ότι έρχονται νέα που δεν υπήρχαν παλιά.

Reaction score
4.209
Σε τι διαφέρουν οι σύγχρονες συναυλίες από τις παλιές; Επίσης, τι δεν σου άρεσε από τους τελευταίους δίσκους του; Ποιος είναι ο πιο πρόσφατος που άκουσες;
Ειχα το The River, Nebraska, Born in USA και καπου εκει σταματησα. Σε φιλους ακουσε και καποιους ακομη αλλα ...τιποτα πλεον δεν μ αρεσε.
Πολυ πιο αργος, εφυγε ο νεανικος ενθουσιασμος γενικα δεν ταιριαζε σ αυτα που ακουγα. Σημειωτεον οτι εκεινα τα χρονια περα απο το κλασικο ροκ και μπλουζ (κυριως νεγρικο) ακουγα πολυ Μπομπ Ντυλαν (ειχα σχεδον τα παντα) Νηλ Γιανγκ γενικα καντρυ φολκ. Αν και ξεκινησα με χαρντ ροκ (Μπλακ Σαμπαθ ο πρωτος μου δισκος) σιγα σιγα πηγα στα πιο ησυχα και σταδιακα πιασαμε τα πιο κουλτουριαρικα (τζαζ και κλασικη). Τωρα αντεχω και την ηλεκτρονικη (με μέτρο)

Ενδεικτικο του γουστου μου, μεχρι και τωρα θεωρω ισως την καλυτερη συναυλια που εχω παρακολουθησει το THE LAST WALTZ. Ειχε ακριβως οτι μου αρεσε. Σους κινηματογραφους δεν υπηρχε περιπτωση να ειχε κατι σε σχεση με την ροκ και να μην πηγαινα να δω την ταινια. Πορωμενος μεχρι εκει που δεν παει και ορκισμενος εχθρος των καρεκλαδων.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

But all her pretty dreams are torn
She stares off alone into the night
With the eyes of one who hates for just being born
For all the shut down strangers and hot rod angels
Rumbling through this promised land
Tonight my baby and me we're gonna ride to the sea
And wash these sins off our hands

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.932
Ειναι γνωστή η αλαζονεία σου η αγένεια και η ασχετοσύνη σου...
Η δική σου είναι σίγουρη πάντως, περιγράφεις εξαιρετικά τη μάπα σου. :gotcha:

Εγώ έγραψα πως δε μου αρέσει ο σπριγκς-τιν, αν θίγεστε και μ'αυτό, έχετε πολύ σοβαρά ψυχολογικά θέματα. 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
Τώρα αλήθεια, σας αρέσει ο σπριγκς-τιν;
Μπορν ιν δι γιούες-έϊ;
μη τους τα λες ετσι αποτομα - δε τα πχιανουν, καλητερα να τους κραζεις τα καλωδια παρα τα ειδωλα ... 🐒

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.932
να τους κραζεις τα καλωδια παρα τα ειδωλα ...
Μα είναι να απορείς, οι ίδιοι που απαιτούν το "δικαίωμα" να έχουν "άποπση" εκεί που δε προβλέπεται, σε αμιγώς τεχνικά θέματα, δεν σου επιτρέπουν άποψη και γούστο στη μουσική, εκεί που προβλέπεται! Χαχαχαχαχαχαχα:laugh:

Ε τους μπαγλαμάδες, πολύ γέλασα πάλι! :lol:

Σόρρυ μάγκες, ξύδι. Όπως μπαίνετε να γράψετε πως δε σας αρέσει ο Μόμπι, έτσι και γω δικαιούμαι να γράφω πόσο χάλια μου φαίνεται ο σπριγκς-τιν. Εντός θέματος είναι η κριτική μου, τόσο για τον σπριγκς-τιν όσο και για τα ATC. 8-)

Κι όσον αφορά την εμπορική επιτυχία, να σας υπενθυμίσω πως η κορυφαία μουσική σε εμπορική επιτυχία και πωλήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι η ραπ. Νο. 1. Ξύδι. :gotcha:

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Κι όσον αφορά την εμπορική επιτυχία, να σας υπενθυμίσω πως η κορυφαία μουσική σε εμπορική επιτυχία και πωλήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι η ραπ. Νο. 1. Ξύδι. :gotcha:
Ναι, και;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.932
Ναι, και;
Αυτό ακριβώς. Τίποτα.

Η εμπορική επιτυχία δεν σημαίνει ότι "πρέπει" να σου αρέσει, τα γούστα είναι γούστα.

Το ανέφερα διότι τέθηκε ως επιχείρημα (άνοιξε τα στραβά σου, ανέβηκε στα τσαρτς) η εμπορική επιτυχία του νέου δίσκου του σπριγκς-τιν, που βεβαίως σχετίζεται με το ισχυρό μάρκετινγκ πίσω από αυτόν, και καλά κάνουν, λεφτά βγάζουν.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.879
Η αληθεια εινΑι πως κι εμενα δε μ αρεσει ο Σπρινγκ απ αυτο.
ενταξει δε γινεται να αρεσει σ ολους.. γλυκαναλατος ποπ ροκ αμερικανια.

μη με μαλωνεις τζιο που το λεω σορρυ δηλαδη.

αν κ μοντ κι εγω, ας μη ψαχνουμε ιστοριες για να την πουμε στον αλλον, ενα πραμα...
Τι μας ενωνει να λεμε οχι να κραζουμε για τα αντικειμενικα γουστα μας επι προσωπικου ρε φιλε...

τι Να σβήσουμε δηλαδη οι μοντ; Όχι δεν αρέσει στον Κώστα ο μπρους Σπρίνγκστιν;

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Το ανέφερα διότι τέθηκε ως επιχείρημα (άνοιξε τα στραβά σου, ανέβηκε στα τσαρτς) η εμπορική επιτυχία του νέου δίσκου του σπριγκς-τιν, που βεβαίως σχετίζεται με το ισχυρό μάρκετινγκ πίσω από αυτόν, και καλά κάνουν, λεφτά βγάζουν.
Αν θεωρείς τον σημερινό Σπρίνγκστην παράδειγμα σπρωξίματος από τους μηχανισμούς του μάρκετινγκ, μάλλον ψάχνεις στο λάθος σημείο (να μιλάγαμε για τα 70s, να το καταλάβω). Το παιχνίδι σήμερα παίζεται στην k-pop και γενικότερα στην Ασία, όπου οι αγορές είναι τεράστιες και οι τζίροι από προϊόντα (όχι απαραίτητα μουσικά) που σχετίζονται με τους σταρς του είδους είναι δυσθεώρητοι. Συγκριτικά με αυτούς, ο Μπρους απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό, συγκεκριμένων ηλικιών. Είμαι σίγουρος ότι οι υπάλληλοι της δισκογραφικής του που γίνονται assigned στις νέες κυκλοφορίες του είναι ελάχιστοι μπροστά στις στρατιές που τρέχουν άλλα πρότζεκτ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR