Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.230
@thva τι πιστευεις?
Οτι ναι, οι γυναικες δε μιλανε για μουσικη με τοσο βαθος εαν δε γουσταρουν καποιον.@thva τι πιστευεις?
Ολα τα εχει ακουσει ο Decembered , ακομα και αυτα που δεν εχει ακουσει. δε το καταλαβατε ακομη ? χα χα@ Decembered
τους έχεις ακούσει Sunn O)))
Μηπως κι εμεις στα νιατα μας καναμε το ιδιο? Ακουγαμε την μοδα της εποχης εκεινης? Και βεβαια σιγουρα και τοτε και τωρα υπαρχουν (μειοψηφια) που ακουν κατι διαφορετικο, αλλα αυτο δεν αλλαζει τον κανονα....λυπαμαι αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει, οι νεοι ακουνε οτι ειναι στη μοδα, ή οτι ηταν στη μοδα, εφοσων υποπεφτουν σε μοδα η γνωμη τους καπου αυτοακυρωνεται καθοτι καπου υποθαλπεται μια εντονη προκαταληψη.
.. μπορουμε να τους κατηγορησουμε για πολλα πραματα τους νεους, αλλα τη μεγαλητερη ευθυνη τη φερουν και οι παλιοι.
μουσικη βγαινει συνεχεια, και βγαινει πολυ καλο πραμα, οχι βεβαια στα πσοφια ειδη που αρεσκετε πολυ κοζμος και η μοδα.
Πολυ ωραια τα λες. Ομως γιατι στο τελος βγαζεις κακία?Na αποδείξω τι ακριβώς; Ότι οι φλόιντ έχουν να πατήσουν σανίδι ως σύνολο από το 2005, άρα για ποιους άλλους που τραγουδάνε τα κομμάτια τους λέμε; Ότι ο γκίλμορ ξέχασε να παίζει κιθάρα; Σοβαρολογείτε τώρα; Ότι με τη δεύτερη σύνθεσή τους οι φλόιντ έχουν να βγάλουν δίσκο από το 83, και με την τρίτη από το 94, άρα για ποιο μάρκετινγκ λέτε; Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, ανοίξτε τη wikipedia, εκεί είναι γραμμένα όλα, όπως στα papers της harman ένα πράγμα.
Συνεχίστε όμως, μου λύνονται οι απορίες γιατί μερικοί χρειάζεστε τα pdf για να "ακούτε".
Δεν έχω καμία κάψα ούτε με τους φλόιντ ούτε με τον μπρους, όμως εξοργίζομαι όταν η ημιμάθεια βαράει κόκκινο και πετάμε ένα πυροτέχνημα για να κάνουμε εντύπωση. Παρασύρθηκα από την τοξικότητα που γίνεται αποδεκτή ως η νόρμα εδώ. Λάθος μου.Πολυ ωραια τα λες. Ομως γιατι στο τελος βγαζεις κακία?
Δεν καταλαβαινω το αλμα που κανεις. Αν εχεις να πεις κατι συγκεκριμενο να το πεις. Οπως εκανες και για στο παραπανω κειμενο.
Μουσικη μπορει ν ακουει οποιοσδηποτε. Ειτε εχει γνωσεις τεχνικων στα μηχανηματα ειτε οχι. Ειτε εχει γνωσεις μουσικων οργανων ειτε οχι.
Σαφως και πρεπει να διαχωριζουμε το θεμα προσωπικου γουστου, το θεμα μουσικης γνωσης και το θεμα τεχνικης γνωσης.
ναι, βλεποντας απο τους παλιους (εσας-οχι δεικτικα σε καποιο μελος) κανουν και οι νεοι, και γι αυτο παμε κατα @daharis666 (κατα "διαολου" δηλαδη) κυριως σε μουσικες αντιληψεις οι οποιες και προερχονται απο σαπχια(βαλτωμενα) μυαλα.Μηπως κι εμεις στα νιατα μας καναμε το ιδιο? Ακουγαμε την μοδα της εποχης εκεινης? Και βεβαια σιγουρα και τοτε και τωρα υπαρχουν (μειοψηφια) που ακουν κατι διαφορετικο, αλλα αυτο δεν αλλαζει τον κανονα.
Κοιταξε οσον αφορα τις μουσικες αντιληψεις κατι εχει αλλαξει στο πριν και μετα. Η μοδα στη μουσικη στο παρελθων εβγαινε κατα κυριο λογο απο το ραδιοφωνο και απο τις μουσικες εταιριες που προωθουσαν τα προιοντα τους για προφανη λογο σε οτι μεσον ειχαν στην διαθεση τους να προβαλλουν τους καλλιτεχνες που εμπορευοντουσαν.ναι, βλεποντας απο τους παλιους (εσας-οχι δεικτικα σε καποιο μελος) κανουν και οι νεοι, και γι αυτο παμε κατα @daharis666 (κατα "διαολου" δηλαδη) κυριως σε μουσικες αντιληψεις οι οποιες και προερχονται απο σαπχια(βαλτωμενα) μυαλα.
(εγω ειμαι σε ενδιαμεσω σταδιο, δεν ειμαι νεος, αλλα δεν ειμαι και παλιος)
Καλημερα Αλεξ, για πες που ειναι το προβλημα για να μη χασουμε και το δρομο μεχρι το μαιο ..Αλλού είναι το πρόβλημα, αλλά αντε να βγάλεις άκρη.
Έλα να το πάρουμε αλλιώς. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το Μάιο.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις. Όπως έχω πει διαβάζω πολύ και για ψυχολογία, δεν είμαι ψυχολόγος.οποτε αγκαλιασε το πονο τα προβληματα και το αγχος...