Στην αγγλική αγορά που κοιτάω οι τιμές είναι αρκετά καλύτερες νομίζω.
Το Pro με 512gb ssd και 16gb ram εκανε πριν 1950,ισως και παραπανω και τωρα εχει 1700.
Το air με 512gb ssd ειχε 1300,τωρα 1250.
Ποιός να το έλεγε ότι το μόνο που θα χρειαζόταν ένας επαγγελματίας με απαιτήσεις είναι ένα Mac Mini. Άντε και ένα iPad για να δείξει τη δουλειά του εκτός γραφείου. Ή ένα MacBook και μια οθόνη.
Αναρωτιέμαι που θα φτάσουν οι επιδόσεις των iMac Pro και Mac Pro με M1.
Για το MacBook Air είπαν ότι είναι ποιό γρήγορο από το 98% των Windows laptops που διετέθησαν στην αγορά.
Apple introduced the first MacBook Air, MacBook Pro, and Mac mini with M1 Apple Silicon chips yesterday, and as of today, the first benchmark of the...
Θα δούμε αν τους βγει το εγχείρημα, Είναι νωρίς ακόμη. Αλλάζει όλη η φιλοσοφία του λειτουργικού και καθώς απομακρύνεται από την καθιερωμένη λειτουργία των προγραμμάτων (καθώς θα λειτουργούν με προσωμοιωτή) θα υπάρχουν προβλήματα που θα προβληματίσουν πολλούς.
Μην ξεχνάμε ότι στις καλλές μηχανές της apple (πχ. imac pro) δεν μπήκε ο Μ1.
Και στο πρώτο transition υπήρχε θέμα και λύθηκε μια χαρά. Απλά θέλει χρόνο. Το έζησα καθώς το 1993 είχα τον Quandra 650 με Motorola επεξεργαστή.
Εξωφρενικές επιδόσεις . 33 mhz επεξεργαστή και 20MB δίσκο. Το 1994 έκανε την αλλαγή και πήγε σε IBM όπου παρουσίασε τα πρώτα Power PC.
Έζησα και το δεύτερο transition από IBM σε Intel το 2006. Είχα MacBook Pro με ΙΒΜ και πήρα MacBook με Intel.
Θέλει χρόνο και όλα γίνονται.
Αυτό το transition θα είναι και το τελευταίο καθώς είναι o πρώτος δικός τους επεξεργαστής για υπολογιστές.
Τρομάζω και μόνο στην ιδέα πόσους M1 θα βάλουν μέσα στο επόμενο Mac Pro.
Όσον αφορά το transition από τα universal binaries στα καθαρα λειτουργικά, εάν κρίνουμε από την προηγούμενη μετάβαση, θα κρατήσει κανά 5ρι χρόνια (10.5 η τελευταία powerpc version)
σκέφτομαι να κάνω κίνηση να πουλήσω αυτό που έχω και να πάρω της νέας γενιάς.
ξέρω χρειάζεται χρόνος για να δείξει....ωστόσο όμως τι έκανε η apple! τα μηχανηματα της σκιζουν σε ταχυτητες και ευτυχως κρατησε καπως τις τιμες δεν τις πηγε στον θεο.
16 ολόκληρα γιγαμπάιτ ραμ; Καλά είμαστε σοβαροί; Να αποθηκεύει το αϊτχιούνς μια εδώ μια εκεί και μια στου διαόλου τη μάνα; Θα βγάλει λέιτενσυ και μετά το prat πάει περίπατο...