Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.800
Δεν ξέρω αν το ξέρεις, τους είδα από κοντά σε live. Απλά το αναφέρω...
Έχω μια εντύπωση ότι μου είχες αναφέρει και στο παρελθόν ότι τους είχες δει live κι ΕΠΕΛΕΞΑ να το ξεχάσω. Αλλά, όχι, εκεί εσύ, να μου το θυμίζεις...>:( Μπράβο ρε, μπράβο.

Reaction score
4.243
μρε @vastar δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλα Μουσικης, την Μουσικη την ανακαλυπτουμε
Οπως ελεγε ο μεγας Μανος Χατζιδακις
Τους beatles τον χεντριξ τους ανακαλυψα το 76 77 και αλλους Μουσικους .
Οταν κυριαρχουσε η ντισκο, οταν οι προαναφερθεντες ηταν στην ακμη τους εγω ημουνα μικρουλης :) την ανακαλυπτουμε λοιπον την Μουσικη ανεξαρτητως ηλικια
Η Μουσικη μπορει να ειναι του 15 αιωνα του 16 του 17 του 18 του 19 και του 20ου
Η Μουσικη ειναι εκει και μας περιμενει να την ανακαλυψουμε
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο χρονο μπορει να ακουμε μουσικη και τον τριτο αιωνα μ.χ ,:)η τον δευτερο αιωνα π.χ:drinks:
Κοιτα εκεινη την εποχη αν ακουγες Ρολινκς Στοουνς επρεπε να λες απεταξαμην στος Μπητλης.

Δεν γινεται να ησουν και με τους δυο. Δεν εχει να κανεις με ανακαλυψη μουσικης, αλλα με φιλοσοφια εποχης.

Αν ησουν του μπλουτζην, δεν θα φορουσες καμπανα παντελονι! Θα ειχες και μακρια μαλλια. Αυτοι που ακουγαν Μπητλης ειχαν αλλη εμφανιση, ειχαν αλλη φιλοσοφια κι αλλο τροπο ζωης.

Την εποχη της ντισκο που αναφερεις, ηταν και η εποχη των pub. Στις παμπ δεν ακουγες ντισκο. Αρα διαλεγες αναλογως που ησουν εσυ. Στο γυμνασιο οι παρεες ηταν κι αυτες αναλογες με το μουσικο ειδος που ακουγες.

Ασχετο και σχετικο, επειδη μου ηρθε συνειρμος. Εκεινα τα χρονια η Πλακα ειχε πολλες παμπ. Αν δεν κανω λαθος καπου προς το 1980 τις ειχαν κλεισει. Επρεπε λεει να υπαρχει μονο Ελληνικη μουσικη.

Reaction score
15.469
Ν' ακουσετε 'τονε απο καλο εμπι3 κι απανω και αμα δε παθετε πλακα να πατε να καψετε τα στερεα σας και να γροικατε απο τραντζιστορακι
(με μια ογληγορη αναζητηξη ειδα πως ο μονος σοβαρος μουσικοφιλος - απου συμφωνουμε - ειναι ο σουπερμοντερατορας :drinks: )
:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.298
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924