- Reaction score
- 1
Το λοιπόν. Τζιό, Λέανδρε κλπ πετάχτε τους ενισχυτές σας. Είναι μάπα. Με μία αλλαγή καλωδίου τα παίζουν. Και τραβάτε να πάρετε ενεργά να μην έχετε τέτοια θέματα.
ξερω ξερωΤο λοιπόν. Τζιό, Λέανδρε κλπ πετάχτε τους ενισχυτές σας. Είναι μάπα. Με μία αλλαγή καλωδίου τα παίζουν. Και τραβάτε να πάρετε ενεργά να μην έχετε τέτοια θέματα.
Θυμίζω γιατρέ μου ότι είμαι πτυχιούχοςΓατί, για ήχο έλεγες. Όχι για ηλεκτρισμό. Για δες:
Απο ήχο λοιπόν ξέρουμε. Γκεγκε;
Παρακάτω:
Οι σχετικοί επιστήμονες με τον “ήχο”, μπορεί να είναι οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, οι φυσικοί, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι αρχιτέκτονες, ακόμα και οι μαθηματικοί, και άλλοι που δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα. Φυσικά και οι γιατροί, διότι αυτοί μελετούν πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τον ήχο. Ισως το πιο σημαντικό όσον αφορά την απόλαυση της μουσικής.
Με όλους αυτούς τους επιστήμονες μπορώ να εχω μια εποικοδομητική συζητηση και να μάθω από το δικό τους γνωστικό αντικείμενο πράγματα που σχετίζονται με την ηχητική αναπαραγωγη. Και αντιστοίχως να μάθουν κατι και αυτοί απο εμένα.
Και θα είναι μια συζητηση μεταξύ επιστημόνων.
Εσύ δεν συγκαταλέγεσαι σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων, αλλά έχεις μια έπαρση που δεν δικαιολογείται απο το επίπεδο σπουδών σου.
Και για αυτο βρίσκεσαι και στην λίστα περιφρόνησης. Και καμιά φορα πατάω και βλέπω τι γράφεις, και αμέσως θυμάμαι γιατί πήρα την απόφαση να σε εχω στην λίστα.
Διότι αυτά που γράφεις δείχνουν άνθρωπο που δεν εχει καμία σχέση με τις θετικές επιστήμες, και είσαι και θρασύς αποπάνω. Δηλαδη είσαι ενας απλός ασχετίδης.
Σιγά τα μυστικά του κράτους... LOLΤι να σου Ντοκ..
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!!
Το ποιος πόνεσε φαίνεται άμεσα Ντοκ..
Έχω ακούσει ότι εικασία και δικαιολογία υπάρχει και από όποιον υπάρχει που να μη θέλει να πληρώσει ένα καλώδιο ρεύματος, και για να υποστηρίξει την "άποψη" του ότι είναι αδύνατο να ρίξει τη θερμοκρασία λειτουργίας, ή να δώσει 2db, ή να αλλάξει τον ήχο, έχει πει τα... ανείπωτα!!
Τώρα να δώσω το καλώδιο μου σε κάποιον Χ να κάνει ότι κάνει, να μάθει χωρίς μάλιστα να πληρώσει τι κάνει κάποιος άλλος "κατασκευαστής" δε μου ακούγεται τόσο σωστό..
Μπορείς όμως κάλλιστα ν αγοράσεις ένα καλώδιο ρεύματος και να το δώσεις προς σφαγή, σκέψου το!
Βρε Τζιο, μήπως να τραμπάρουμε με τον Musical Fidelity μου που είναι σκυλί και cold as ice που λεει και το τραγούδι;;Επίσης Θέλω να πω ότι εμένα η απάντηση του @PeterMeni ..... με έχει καλύψει. Ο άνθρωπος ως πιο ειδικός δικαιολογείσαι γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό Που Συμβαίνει.....
Πρώτα απ’ όλα είπε ότι πράγματι μπορεί να συμβαίνει και ότι μπορούμε αλλάζοντας καλώδια ρεύματος να ρυθμίσουμε την θερμοκρασία ενός μηχανήματος. Άρα δεν είναι πλασεμπο.....
Όσον αφορά τα επιπλέον ντεσιμπέλ και την διαδρομή στο βολιουμ , θέλω να επανέλθω με μετρήσεις από το rew...
Αυτη την απορία εκφράζω εδώ και καιρό. Με ΠΟΙΟ κριτήριο ορίζεται η υπεροχή ενός καλωδίου έναντι κάποιου άλλου; Με ποια αναφορά;Μας λένε ότι κάνουν τον ήχο "καλύτερο". Πως ορίζει κανείς το καλύτερο. Με βάση τα δικά του θέλω; Τις δικές του γνώσεις; Αυτό το κάνει καλύτερο; Και μας λέει να ακούσουμε να καταλάβουμε. Να καταλάβουμε τι; Αν είναι "καλύτερο"; Αν μας αρέσει; Και αντε και αρέσει; Και; Το κάνει καλύτερο ή απλά αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα για να γίνει αρεστό στα αυτιά όσων ψάχνουν αυτό και τίποτε άλλο;
Άσχετο τελείως, αλλά εντάξει. Θα σεβόμαστε την γνώμη σου για hifi αυτοκινήτων μόνοΘυμίζω γιατρέ μου ότι είμαι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός οχημάτων
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....Μη μας το κάνετε αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοοο....Νομίζω ότι πρέπει..
Να πάρουμε το νήμα από την αρχή παιδιά...
Εεεε οοοο από πού κι ως πού κάνει πτυχίο μηχμηχ αυτοκινήτων για το hifi αυτοκινήτων?Άσχετο τελείως, αλλά εντάξει. Θα σεβόμαστε την γνώμη σου για hifi αυτοκινήτων μόνο
Θα μας κάνεις τη χάρη να αναφέρεις ποια σχολή ποιου πανεπιστημίου τελείωσες;Θυμίζω γιατρέ μου ότι είμαι πτυχιούχος
μηχανολόγος μηχανικός οχημάτων
Δυτικής Μακεδονίας, εσείς??Θα μας κάνεις τη χάρη να αναφέρεις ποια σχολή ποιου πανεπιστημίου τελείωσες;
Έχει σχέση τώρα αυτό;Θα μας κάνεις τη χάρη να αναφέρεις ποια σχολή ποιου πανεπιστημίου τελείωσες;
Σαν να λέμε ΤΕΙ;Δυτικής Μακεδονίας, εσείς??
Επειδή ο τίτλος του μηχανολόγου μηχανικού αυτοκινήτων αναφέρθηκε ως τίτλος τιμής σε σχέση με την ηλεκτρική συμπεριφορά καλωδίων, είπα μήπως έχει τέτοιο τμήμα το Μετσόβειο που να μπορεί να δικαιολογεί την έπαρση, αλλά μπα...Έχει σχέση τώρα αυτό;
Δε ξέρω αν το μάθατε, ΤΕΙ δεν υπάρχουν πλέον!Σαν να λέμε ΤΕΙ;
Καποδιστριακό.
Όταν είσασταν εσείς όμως υπήρχανΔε ξέρω αν το μάθατε, ΤΕΙ δεν υπάρχουν πλέον!
Κάποτε πρέπει να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.Βγάλτε όλοι έξω τα πτυχία να τα μετρήσουμε!!