JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.885
Να εδώ ο Χαρούλης κάνει μπλακ χιούμορ.
και εγω οταν ξεκινησε το βιντεο, νομιζα οτι ο Αμιρ ηταν στα δεξια, μεχρι που αρχισε να κουνιεται..τώρα που είδα ότι είναι μαύρος...θα μπορούσε για τις χαιενδομηχανές που ''αδειάζει'' στα τεστ να βάζει κάτι άλλο
εκτός του ροζ πάνθηρα
Έχει εξηγηθεί τόσες πολλές φορές που σημαίνει ότι όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν θέλει ή δεν μπορεί.Επικό!
Δεν έχει λογική αυτή η πρόταση στο πλαίσιο ακρόασης μουσικής.
O AMIR ειναι αυτός τέλος:Είμαι ο μοναδικός που κατάλαβε αμέσως πριν πατήσει play ότι ο Amir είναι αριστερά;
φατσουλα λιγο nerd με την μια ενα πραμα..χαχαχα ( οχι με τη nima..)Είμαι ο μοναδικός που κατάλαβε αμέσως πριν πατήσει play ότι ο Amir είναι αριστερά;
Να, για παραδειγμα, αν ακους απο ενα στερεοφωνικο συστημα της προκοπης, ενω στην πραγματικοτητα παιζουν δυο ηχεια, ο εγκεφαλος σου, σου λεει κατηγορηματικα πως η τραγουδιστρια ακουγεται καρφι στο κεντρο μπροστα σου.Αυτή την στιγμή ακούω μια γυναικεία φωνή συνοδεία ενός πιάνου.
Ρωταω.
Σε τι ακριβώς και πόσο με ξεγελά ο εγκέφαλος;
Και σε όλους αυτούς που λένε ότι το μόνο που χρειάζονται είναι τα αυτιά τους, βασικά είπε ότι λέμε και εμείς εδώ.
"τα αυτιά σου είναι συνδεδεμένα με τον εγκέφαλο, ο εγκέφαλος σου λέει ψέματα."
Τέλος.
Κρατάω και κάτι ακόμα, που το πιστεύω και εγώ.
"Manufacturers and magazines are in bed together. Deal with it"
Παμ παρακάτ.
... ο εγκεφαλος σου .... σε δουλευει ψιλο γαζι.
Κρατάω και κάτι ακόμα, που το πιστεύω και εγώ.
"Manufacturers and magazines are in bed together. Deal with it"
Παμ παρακάτ.
Εμ καλά τα λέει ο άνθρωπος... ξεκίνησε ο ίδιος ο Αμίρ από υπάλληλος των μεγάλων εταιρειών του χώρου όπως κι ο δρ Toole, και μετά ο ένας έγινε reviewer κι ο άλλος συγγραφέας!Ο Αmir εχει πολλα χρονια στην πλατη του , δουλεψε σε εταιρειες μεγαθηρια !! ειναι η δουλεια του .....
To Respect !!!! παει στον Κωστα ....!!!!
Και τα ζάρια έχουν 6. Ξέρετε γιατί; Για ψάξτε το.Άλλος ένας reviewer, άλλη μία οπτική, δεν υπάρχει μόνο άσπρο(ς) ή μαύρο(ς). Τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα έχουν 2 όψεις. Ξέρετε γιατί; για ψάξτε το.
Εγώ λίγα δευτερόλεπτα μετά που το πάτησα. Λέω, δεν μπορεί.Είμαι ο μοναδικός που κατάλαβε αμέσως πριν πατήσει play ότι ο Amir είναι αριστερά;
Dungeons & Dragons, for the win!Βέβαια υπάρχουν και άλλα ζάρια, με 4, 8, 10, 12 και 20, αλλά αυτά δεν είναι για τους κοινούς θνητούς