- Reaction score
- 138.074
Σατανικό Φιξ.
Ή αντί σαταν Φιξ.
Κάτω τα Μακ, ζήτω τα γουίντος.
Ή αντί σαταν Φιξ.
Κάτω τα Μακ, ζήτω τα γουίντος.
Σούπερ σατανικό!Και τώρα που έφτιαξε το Roon έπεσε το tidal.. Θα το γυρίσω σε βινύλιο...
Στη δική μου περίπτωση win 10 pro 64bit όταν πατάω το κουμπί να μπω στα settings κλείνει η εφαρμογή.Με το fix είναι μια χαρά και στα 64bit που έχω εγώ.
Η πιο σίγουρη λύση!1! χαχαχαΚαι τώρα που έφτιαξε το Roon έπεσε το tidal.. Θα το γυρίσω σε βινύλιο...
To update λογικά στο βγάζει χωρίς να μπεις στα settings. Με το που ανοίγει η εφαρμογή σου βγάζει μήνυμα. Εμένα δεν έσκαγε απλώς μου το έβγαζε λειψό. Δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings. Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου χθες. Τα localizations ήταν που έβγαζαν το πρόβλημα.Στη δική μου περίπτωση win 10 pro 64bit όταν πατάω το κουμπί να μπω στα settings κλείνει η εφαρμογή.
Πως θα πάρω το fix αφού δεν μπαίνει στα settings?
Η πιο σίγουρη λύση!1! χαχαχα
Regional Settings!!To update λογικά στο βγάζει χωρίς να μπεις στα settings. Με το που ανοίγει η εφαρμογή σου βγάζει μήνυμα. Εμένα δεν έσκαγε απλώς μου το έβγαζε λειψό. Δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings. Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου χθες. Τα localizations ήταν που έβγαζαν το πρόβλημα.
Άνθρωπέ μου!Και τώρα που έφτιαξε το Roon έπεσε το tidal.. Θα το γυρίσω σε βινύλιο...
Τρολάρεις ή όντως έχει;Έβαλα σταθμούς από το jazzradio.com (320kbps) στο roon: η διαφορά ακρόασης από το nuc με usb στο dac, με και χωρίς roon, είναι απλά ... χαώδης (υπέρ του roon βεβαια). Τι φτιάξανε τα αλανια
Τρομερη διαφορα οντως.Τρολάρεις ή όντως έχει;
Δεν έχω ROON.
Η τρομερή διαφορά εγκειται στην ... τρομερή διαφορά που ακούγεται! Θέλεις να πω για όγκους, αερα-των-οργάνων, διαχωρισμό, χροιές υγρές, μεσαιες-για-δακρυα, υψηλές ευχάριστες κλπ κλπ; Λέω Επαναλαμβανω: καμιά σχέση ο ήχος με ή χωρις roon. Αλλά είμαι βέβαιος ότι σε υψηλής ποιότητας (κι οχι αναγκαστικά και ανάλυσης πέραν των 44.1) αρχείο ή διάφορα θα είναι ίσως ελάχιστη, αλλά πάντως (ευ)άκουστη.αυτή η τρομερή διαφορά τι σημαίνει;
διόρθωση κάποιων προβλημάτων του χώρου; (το κάνει αυτό το Roon ; ή ρωτάω χαζομάρες ; )
ή
"φτιάξιμο" όπως κάποια ηχεία με "χαρακτήρα" που μπορεί να αρέσουν περισσότερο;
ερωτήσεις άσχετου για να καταλάβω τι παίζει
Οπως βλεπεις απο τις φωτό το dsp το έχω απενεργοποιημένο.οπότε καλά είχα την εντύπωση ότι έχει κάτι τέτοιο,
αλλά δεν μπορω να σκεφτώ πως προσφέρει αυτό κάτι
σε εσάς που έχετε state of the art σεταρισμένο τον ήχο με τον trinnov
ή
σε κάποιον που θα έχει basic DSP σαν αυτό που έχουν κάποια ενεργά ηχεία