Εδώ γελάμε

Reaction score
8.985
ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

Κάθε φορά στο σούπερ-μάρκετ γίνομαι μάρτυρας θαύματος. ΑΝΑΠΗΡΟΣ παρκάρει στην ειδική θέση του πάρκινγκ, βγαίνει έξω και περπατάει κανονικά!

130€ μου λέει ο μηχανικός γιατί το αμάξι έμεινε από μπαταρία. Ποιον πας να κοροϊδέψεις ρε; Λες και δεν ξέρω ότι τα αμάξια δουλεύουν με βενζίνη!

Γαμώ τα γκρίκλις μας... Μου έστειλε μήνυμα "apexo apo to SEX". Τώρα, ή νηστεύει ή μου έδωσε ραντεβού και δεν το ξέρω το μαγαζί.

Σύμφωνα με ιστoρικά στοιχεία, οι Ούννοι φημίζονταν για τις όμορφες γυναίκες τους, τις λεγόμενες Ουννάρες...

Πέθανε ο άλλος 200κιλά και δεν χώραγε στο φέρετρο.. Προσευχόμασταν όλοι «Θεός χωρέστον»

Βγαίνω με το αμάξι από το τούνελ και βλέπω μια πινακίδα ''ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ''... Κατεβαίνω, ψάχνω σε όλο το τούνελ, πουθενά ο διακόπτης... Μας δουλεύουν μου φαίνεται!

Χθες το βράδυ έκατσα και διέγραψα καμιά 200αριά φίλους μου απο το FB, που δεν τους ήξερα. Μετά κατάλαβα πως ήμουν συνδεδεμένος από τον λογαριασμό της γυναίκας μου...!!!

Ο άλλος πήγε και έγραψε τη περιουσία του στην εκκλησία για να του παρέχει τροφή στα γεράματα. Εγώ αποφάσισα να τη γράψω στον σουβλατζή ...!!!

Άκουσα χθες βράδυ ένα ζευγάρι να τσακώνεται και ο άντρας έριξε την μεγαλύτερη κατάρα που μπορείς να ρίξεις σε γυναίκα. Της είπε "Που νερό να πίνεις και κυτταρίτιδα να γίνεται"...!!!

K

kimon

Guest
Ρέ τί θυσίες πρέπει να κάνει κανείς για να προκόψει στη ζωή!o_O

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk